10 apper for å administrere og investere pengene dine som en sjef

Det er alltid en risiko involvert når det gjelder penger og økonomi. Det trenger ikke engang å være relatert til tyveri, svindel eller annen lignende kriminell aktivitet. Noen ganger kan til og med måten du håndterer pengene dine på, utgjøre enorme risikoer.Det er da bra at det er laget mange verktøy for å hjelpe hver person til å håndtere pengene sine trygt, sikkert og klokt. Med disse digitale verktøyene har du sjansen til å holde oversikt over økonomien bedre, enten det handler om utgiftene dine eller måten du håndterer investeringene på.

Her er noen få penger- og investeringsbaserte apper og nettsteder som kan hjelpe deg i gang:

Innholdsfortegnelse

Square Cash

Square Cash

Square Cash lar deg få betalt til et lavt transaksjonsgebyr på 1,9%. Pengene vises på bankkontoen din sekunder etter at transaksjonen er fullført, og du kan også bruke dem selv om personen du handler med ikke har en Square Cash-konto.

Kontanter sendt til familie og venner koster heller ikke noe, så det er det perfekte verktøyet du kan bruke hvis du planlegger å sende lillesøsteren litt penger til bursdagen sin, eller til foreldrene dine som en gave til jubileet.

Endelig

Endelig

Final lar deg ha et unikt kredittkortnummer for hvert enkelt kjøp du gjør. Dette betyr at det øyeblikket nummeret blir brukt, anses som ubrukelig for videre transaksjoner.

Du kan til og med begrense det tillatte beløpet som sendes til de vanlige selgerne dine, og systemet informerer deg automatisk om mistenkelig aktivitet blir observert, og ber om tillatelse først før du lar transaksjonen gjennomgå hvis det er utenfor dine vanlige utgifter. Til slutt. Ingen kredittkortbrudd, svindel eller identitetstyveri å bekymre seg for.

Robin Hood

Robin Hood

Robinhood håper å introdusere aksjehandel for alle gjennomsnittlige Joe uten de vanlige høye kostnadene. Der aksjemeglere tar deg høye avgifter, gjør Robinhood det digitalt, og derfor lettere å handle aksjer, noe som betyr at ingen overheadkostnader vil måtte dekkes. Resultatet? Lavere avgifter som alle har råd til.

Gjennomføring er rask, markedsdata kommer i sanntid, og varsler er på plass.

Siffer

Siffer

topp ti bøker for 12 åringer

Har problemer sparer penger ? Digit gjør det for deg selv når du ikke tenker på å gjøre det. Med toppen av linjen sikkerhet på banknivå, setter den av en liten sum av pengene dine fra bankkontoen din annenhver eller tredje dag. Ikke bekymre deg, det vil ikke presse ut hele bankkontoen din. Det begrenser besparelsene dine basert på hva du har råd til å spare, og ikke noe større enn det.

Og ja, du kan få tilgang til og ta ut besparelsene når som helst også.

6. sept dyrekretsen

Facebook Pay

Betale

Facebook har også hoppet inn på den økonomiske siden av ting ved å tillate deg å sende og motta penger via Messenger. Det er helt gratis, og det er enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å starte en samtale med vennen din, og du kan enkelt sende penger derfra ved å trykke på det nye 'Betal' -alternativet.

Hei penger

Hei penger

Hello Money lar deg designe din egen finansielle portefølje, noe som gjør det til en flott måte for deg å sammenligne og kontrastere investeringer. Det lar deg legge til alt fra aksjer til obligasjoner. Du trenger ikke engang å importere noen av investeringskontoene dine. Alt du trenger er fondets eller aksjenavnet, og du får den økonomiske rapporten på få sekunder.

Eikenøtter

Eikenøtter

Acorns er en annen porteføljestyringsapp, som lar deg konstruere og overvåke investeringene dine gjennom deres team av eksperter. Ikke bare har de lave avgifter, de bruker også automatisk ombalansering for å sikre at porteføljen din ikke går utover risikonivået. Investeringene dine er også diversifiserte, slik at du har maksimal forventet avkastning hele tiden.

Prisme

Prisme regninger og penger

Prisme er som å ha din egen økonomiske assistent. Den gir deg beskjed om alle regningene dine, viser deg alle kontosaldoer på ett øyeblikk, og lar deg betale utgiftene slik du vil ha det. Det er enkelt å installere, og det er helt sikkert. Du går ikke glipp av fakturautbetalinger lenger, og du holder bedre oversikt over alle pengene dine også.

Lagerbluss

lagerbluss

Har du problemer med å forstå hele aksjescenen? Stock Flare gjør ting enklere for deg. Det plukker straks gode aksjer som vil være perfekte for porteføljen din, slik at du kan gjøre investeringen din bedre.

Der andre systemer har kompliserte beregninger du kan finne ut av, holder Stock Flare ting enkelt og viser deg bare det grunnleggende i prosessen. Du kan til og med lære mer om å forbedre måten du investerer gjennom utforskingsalternativet, og vise deg alle ressursene du trenger.

Enkel

Enkel

Selve navnet forteller deg hvordan det tar sikte på å hjelpe deg. Enkelt gir deg et fantastisk besparelses- og budsjetteringsverktøy innebygd i det stilige Visa-kortet de skal tilby. Ja, alle disse er tilgjengelige via telefonen eller via Internett. Det gjør betalinger enklere og enklere, og du får sjekke ut hvor mye du har brukt også, noe som gjør budsjettering til en enklere oppgave.

Så er du klar for en enorm økonomisk overhaling? Sjekk disse verktøyene og finn deg selv å administrere pengene dine bedre og enklere.

Del Med Vennene Dine: