10 bøker garantert for å utvide tankene dine

Aldri i menneskets historie har vi hatt muligheten til å lese et så stort utvalg av bøker. Ikke lenger trenger vi å gå til biblioteket eller bokhandelen og reservere en bestselger med en tre mil lang venteliste, eller bruke timer på å søke fruktløst etter en sjelden kopi av en bok om et esoterisk tema. Med fremkomsten av e-lesere og online-bokhandlere er hele litteraturverdenen lett tilgjengelig.Det er lett å falle i å lese de samme favorittforfatterne eller sjangrene, men teknologitiden ber praktisk talt leseren om å utvide bokhyllene til å omfatte titler som du kanskje aldri har kommet over før. Her er ti flotte funn som ikke bare vil utvide bokhyllene dine, men også tankene dine:

Innholdsfortegnelse

1. Fra daggry til dekadens: 500 år med vestlig kulturliv 1500 til i dag

Fra daggry til dekadens - 500 år med vestlig kulturliv 1500 til i dag

Mesterhistorikeren Jacques Barzun bruker sin unike litterære stil for å veve en historie om hele den vestlige kulturen siden 1500. Denne inspirerende sagaen, basert på Barzuns oppdagelser og konklusjoner i hans historiske studier, vil endre måten du ser på det som en ofte blir enige om utsikt over historien.

10 januar dyrekretsen

Kjøpe

2. Uvanlig følelse: De merkeligste ideene fra de smarteste filosofene

uvanlig sans

På en måte som både opplyser og underholder, undersøker Andrew Pessin sinnene til historiens største filosofer . Fra gamle grekere til moderne tenkere, utforsker Pessin intelligente ideer som virket rare på den tiden. Underholdende mens opplyst, Uvanlig følelse gleder seg for alle atten av kapitlene.

Kjøpe

3. Hovedbryteren: Rise and Fall of Information Empires

Master Switch - The Rise and Fall of Information Empires

I et skremmende realistisk syn på syklusene i mediehistorien, spør Tim Wu: er det indre dømt til samme skjebne som forgjengerne? Hovedbryter avdekker en tidskrevd syklus av oppfinnelse og industri.

Kjøpe

4. Et mønsterspråk: Byer, bygninger, konstruksjon (Senter for miljøstruktur)

Et mønsterspråk - Byer, bygninger, konstruksjon (Senter for miljøstruktur)

Sammen med fem av kollegene introduserer Christopher Alexander Mønsterspråk , en i en serie på tre bøker. Sammen med de to andre, Den tidløse måten å bygge på og Oregon-eksperimentet , denne serien kommer med en stor uttalelse som forfatterne sier at den vil 'legge grunnlaget for en helt ny tilnærming til arkitektur, bygging og planlegging, som vi håper erstatter eksisterende ideer og praksis helt.'

Kjøpe

29. februar dyrekretsen

5. Det rettferdige sinnet: Hvorfor gode mennesker deles av politikk og religion

Det rettferdige sinnet - hvorfor gode mennesker deles av politikk og religion

I en stemme som leser det samme i hver ende av det politiske spekteret, utfordrer Jonathan Haidt tradisjonell tenkning om moral, politikk og religion. Det rettferdige sinnet utforsker både menneskelig samarbeid og konflikt i kulminasjonen av tjuefem års banebrytende forskning om moralpsykologi.

Kjøpe

6. Dette vil gjøre deg smartere av John Brockman

Dette vil gjøre deg smartere av John Brockman

Hvis du leter etter en banebrytende måte å forbedre dine beslutningsprosesser, Dette vil gjøre deg smartere kan hjelpe til med det. Denne samlingen av visdom fra noen av dagens ledende tenkere, ble samlet og redigert av John Brockman. Listen over bidragsytere, inkludert store sinn som Richard Dawkins og Brian Eno, presenteres for å skape bedre tenkere av morgendagens ledere.

Kjøpe

7. Metaforer vi lever av

Metaforer vi lever av

Metaforer, forklarer forfatteren George Lakoff, er en grunnleggende tankemekanisme som kan forme våre oppfatninger og handlinger. Den nå-klassiske Metaforer vi lever av endret vår forståelse av metaforer av hvordan de strukturerer vår mest grunnleggende forståelse og erfaring.

Kjøpe

ny bokserie for jenter

8. Games People Play: The Basic Handbook of Transactional Analysis

Spill Folk spiller

Mer enn førti år og fem millioner eksemplarer produsert etter at den opprinnelig ble introdusert, Spill Folk spiller er fortsatt like forbløffende og relevant som alltid. Eric Bernes klassiker undersøker spillene folk spiller i de forskjellige aspektene av livet deres, og det han oppdaget forblir sant og øyeåpende den dag i dag. Jubileumsutgaven kommer til og med med en ny introduksjon av Dr. James R. Allen, president for International Transactional Analysis Association, og Kurt Vonneguts strålende Liv tidsskriftanmeldelse fra 1965.

Kjøpe

9. Moralske stammer: følelser, fornuft og gapet mellom oss og dem

Moralske stammer

Vi er midt i en enestående tid i historien der verdens stammer blir tvunget til å dele rom. Prisvinnende lærer og vitenskapsmannen Dr. Joshua Greene tilbyr et sett med maksimum for å navigere i det moderne moralske terrenget.

Kjøpe

10. Sex at Dawn: How We Mate, Why We Stray, and What It Means for Modern Relationships

Sex ved daggry

Sex ved daggry kaster bort tid på å utfordre den konvensjonelle visdom om sex og kjærlighet. Den kontroversielle boken utfordrer alt du vet om sex, ekteskap og monogami ved å spore dens forhistoriske opprinnelse. Christopher Ryan og Cacilda Jetha presenterer en interessant lesning som kan endre måten du tenker på kjærlighet og ekteskap.

Kjøpe

Del Med Vennene Dine: