10 kritiske livsundervisninger fra sosialarbeidere

Å få jobb er ikke alltid synonymt med å komme inn i den virkelige verden. Bare en håndfull karrierer lar deg konfrontere de harde realitetene i det moderne liv, og hvis du kan overleve noen år i disse stillingene - eller, enda bedre, en hel karriere viet til en slik rettferdig sak - vil du dra med et antall livstimer som er vanskelig å ignorere.Hver dag engasjerer sosialarbeidere seg med de fattige, funksjonshemmede, de avhengige og de ellers underkjørte, og hver dag lærer sosialarbeidere harde sannheter om livet. De følgende 10 leksjonene om kjærlighet, respekt og aksept kan være vanskelig å svelge, men sosialarbeidere kjenner dem altfor godt.

Innholdsfortegnelse

1. Finn ditt senter

Når arbeid er stressende og skummelt, når du begynner å ønske å gi opp, er det nyttig å ha et sett med kjernetro for å sentrere fokuset og sette deg på rett vei. Sosialarbeidere verdsetter ærlighet, spenst, anstendighet og rettferdighet - det er det som fikk dem gjennom utdannelse på høyere nivå , og det er det som fortsetter å få dem gjennom arbeidsdagene.

2. Forvent det uventede

forvent-det-uventede

Problemer kan utvikles når som helst fra hvilken som helst kilde. En god arbeider på ethvert felt er alltid forberedt på motgang, men spesielt sosialarbeidere må være konstant forsiktige i tilfelle en fantastisk katastrofe. Sosialarbeidere blir sjelden hyggelig overrasket, og å forvente det verste til enhver tid er en måte å være et skritt nærmere en løsning når en utfordring oppstår.

3. Vær åpen

Heldigvis kan løsninger være like enkle å få tak i som problemer, så lenge du er mottakelig for verden rundt deg. Sosialarbeidere møter sjelden den samme situasjonen to ganger, noe som betyr at de må være følsomme for unike svar som vil hjelpe kundene sine til å lykkes. Ved å være åpen og våken kan du finne flere muligheter enn hindringer i livet ditt.

1017 betydning

4. Ta risiko

ta en risiko

Sosialarbeidere som vie seg til hospitsaker lær raskt denne hjerteskjærende leksjonen: Nesten alle angrer på at de lever for trygt. Å ta sjanser er en betydelig frykt for folk flest, men de som unngår å risikere helt, blir ulykkelige. Du bør gjøre det til et mål å legge til mer usikkerhet i livet ditt ved å ta risiko.

5. Stol på først

Tillit er vanskelig, men sosialarbeidere forstår at de som nekter å stole på andre ikke klarer å finne lykke og suksess.

Først må du lære å stole på deg selv: Dine ferdigheter og kunnskaper er verdifulle, og du kan gjøre mye for å forbedre deg selv og de rundt deg.

For det andre må du stole på dine medmennesker: Først etter at tilliten din er knust, bør du være forsiktig med et bestemt individ.

6. Ære andre, alltid

ære-andre

Det er andre mennesker som er mindre heldige enn deg, men det betyr ikke at de fortjener respektløshet. Av en rekke årsaker ærer sosialarbeidere alle de møter fordi alle liv er dyrebare, fordi alle har en unik og fascinerende historie, og fordi hver person har en leksjon å lære. Enten du snakker med faren din eller en hjemløs mann, bør du kommunisere respekt.

7. Respekter sterke følelser

Hver dag konfronterer sosialarbeidere enkeltpersoner som sannsynligvis er ukomfortable i sine stillinger. De som mangler tilstrekkelig inntekt, tilstrekkelig medisinsk hjelp og tilstrekkelig sosial støtte, har større sannsynlighet for å ha sterke, knapt kontrollerte følelser. Følelser er ikke noe å vanære; du bør søke å forstå lidenskapen eller frykten hos andre (eller deg selv) og respektere det som gjør oss mennesker.

Science fiction-historier for klasse 5

8. Fortsett å lære

Hver person du møter vet noe du ikke gjør, og du kan lære noe hver dag til du dør uten å vite lengden og bredden av menneskelig erfaring. Sosialarbeidere får flere muligheter enn de fleste til å fortsette utdannelsen, både i gatene og i klasserom .

9. Kjærlighet dypt

kjærlighetsdypt

En annen leksjon fra hospice-sosialarbeidere som elsker dypt, blir ofte oversett under det travle hverdagen. Når du blir distrahert av prosjekter på jobben, planer med venner, husarbeid og andre verdslige ansvarsoppgaver, tar du deg kanskje ikke tid til å sette pris på dem du er glad i. Hospice arbeidere lærer hjertesorg følt av de som ikke klarer å uttrykke sin kjærlighet rikelig, og de fleste strever med å vise sin kjærlighet oftere.

10. Kos deg med livet

I øyeblikket kan livet virke utrolig seriøst. Akkurat nå kan du være ekstremt bekymret over en nylig e-post fra sjefen din eller en kamp med din betydningsfulle andre. Imidlertid, i den store ordningen, er livet ment å nytes. Selv om sosialarbeidere bruker mye av tiden sin på andres velvære, forstår de hvor viktig det er å smile, le og føle glede hver dag.

Del Med Vennene Dine: