10 innovative tjenester for fotoutskrift du bør vite om

Ikke bekymre deg, alle har sannsynligvis den samme fylte kamera-rullen med bilder av deg og vennene dine, eller barna dine går rundt med sin vanlige daglige galskap.Det er ikke bare du som har problemer med å holde rede på telefonens gjenværende minne intakt, med tanke på det enorme antallet muligheter for deg å bare fortsette å dokumentere alt som skjer rundt deg gjennom bilder.

Her er imidlertid et flott spørsmål. Hva vil du si hvis noen skulle fortelle deg at de kan sette sammen alle disse flotte bildene og skrive dem ut for deg på de mest kreative og fantastiske måter du kan tenke deg, for alltid å bevare minnene på papiret?

Det er sannsynligvis et rungende JA! som vi hører fra vår slutt.

Her er noen av de fantastiske tjenestene som gjør nettopp det:

Innholdsfortegnelse

Nylig

Nylig

Har du noen gang ønsket at ansiktet ditt skulle pryde sidene i bladet ditt? Her er sjansen for deg å gjøre det. Nylig har du samlet sammen bildene dine hver måned, lagt dem ut og skriver ut alle magasinstil.

Og i begynnelsen av hver måned får du den levert rett utenfor døren, klar til å se på deg. Alt som trengs er en månedlig opplasting av bildene dine fra telefonen din, og det er det!

Ta det

Ta det

17 august dyrekretsen

Fond av Polaroids? Take It er den perfekte tjenesten for deg, fordi de lar deg sende dem 5 bilder hver måned som de skal skrive ut i Polaroid-stil gratis.

Alt du trenger å betale er en forsendelsesgebyr på $ 2,99 (gratis hvis du er fra Frankrike), og det er det. Du kan til og med sende inn noen av de beste bildene dine via appen og se hvor populære de blir. Jo flere som elsker bildene dine, jo flere gratis utskrifter vinner du også.

Året mitt trykt

Året mitt trykt

Her er den perfekte måten for deg å se tilbake på et fantastisk år. Alt du trenger å gjøre er å koble Instagram-kontoen din til appen, fjerne merket for bildene du ikke vil inkludere, velge en plakatstørrelse, og det er det!

Du får en plakat som inneholder hele året til så lave som $ 29,99, og som lar deg mimre om året som har gått den mest stilige måten mulig.

Woodpost

Woodpost av Fuzel

Føler du deg litt rustikk? Woodpost by Fuzel skriver ut bildene dine på tre, og gir deg den robuste, smarte følelsen som lar deg vise bildene dine rundt hjemmet ditt på den mest miljøvennlige måten. Frakt er gratis hvor som helst i verden, og Woodpost og tilbehørssettet koster bare 7,99 dollar.

Brudd

Brudd

Hvis tre ikke fungerer for deg eller interiøret ditt, kan brudd være det bedre alternativet for deg. Fraktur skriver ut bildet ditt direkte på glass, og gir det et mer levende og levende utseende. Du kan velge mellom en rekke størrelser, med priser fra $ 18 for den minste mulige størrelsen til $ 125 til de fulle ekstra store størrelsene.

Foto Jojo

Ingeniørtrykk fra Photojojo

Se for deg at bildene dine er skrevet ut i menneskelige størrelser. Det er hva Photo Jojo gjør, og gir deg 3 'x 4' svart og hvit utskrifter av det valgte bildet ditt. Bildene kan enkelt vises ved hjelp av thumbtacks eller tape, eller du kan til og med få dem innrammet. Med det ekstra lette bindepapiret kan du henge det hvor som helst og hvor som helst, og legge det moderne utseendet til alle rom.

Boomf

Boomf

Elsker marshmallows? Elsker du å ta bilder? Sett dem sammen, så har du boomf, tjenesten som skriver ut bildene dine på marshmallows. Yup, de gjør disse marshmallows ekstremt søte og skjermverdige med de forskjellige bildene dine trykt rett på dem, og gir deg den veldig smertefulle beslutningen om å bestemme om du vil spise dem eller ikke.

Og ja, marshmallow har den perfekte tekstur og den kjente søtheten som kan smelte deg helt til kjernen. Å spise eller å stirre på det? Definitivt ikke en enkel beslutning å ta.

Rutete utskrift

Rutete utskrift

Mosaikk er fremdeles inne, og du kan ha din egen fotomosaikk klar og skrives ut ganske enkelt ved å synkronisere Instagram-kontoen din med Plaid Print-systemet. Nå kan du få alle bildene dine satt sammen for å danne et større bilde, en klassisk og stilig måte å bevare minnene dine på.

Utskriftsvennlig

Utskriftsvennlig

Håper å få bildene dine skrevet ut på noe som ikke bare er til visning, men på ting som faktisk kan være nyttige?

Med Printful kan du skrive ut de valgte bildene dine på puter, skjorter, toteposer, krus og mye mer! Selvfølgelig, hvis du fremdeles heller vil gjøre dem mer dekorative enn nyttige, trykker de også på lerret eller lager innrammede plakater ut av bildet ditt.

Instapainting

Håndmalt bilde til maleri, portrettmaleri, tilpasset oljemaleri - maling

Se for deg dine dyrebare bilder gjort i olje. Yup, gjennom Instapainting, har du en kunstner som maler bildet ditt på et ekte lerret, og gir det det klassiske utseendet som er perfekt for ditt hjem.

Du kan til og med få dem til å gjøre det ved hjelp av blandede medier, og systemet lar deg samarbeide med artisten for å få deg til å bli helt involvert i hele prosessen.

Interessant, ikke sant? Så begynn å velge bildene dine nå og begynn å sende dem for å bli skrevet ut akkurat slik du vil ha dem.

Del Med Vennene Dine: