10 intellektuelt stimulerende YouTube-kanaler du bør abonnere på

Som meg bruker du sannsynligvis en god prosentandel av tiden din på å surfe på Internett. Når du er ferdig med å svare på e-post, lese artikler på favorittbloggene og sjekke profiler på sosiale medier, bør du bruke tiden på å lære nye ting.Jeg tror folk alltid skal streve for å forbedre seg selv. Det er tusenvis av YouTube-kanaler dedikert til å hjelpe deg med å utvide tankene dine. I dag har jeg samlet noen av mine favoritt Youtube-kanaler som du kan sjekke ut. Videoene disse kanalene gir er lærerike og vil gjøre deg smartere. Nyt!

Innholdsfortegnelse

BigThink

Folk prøver alltid å finne måter å forbedre seg selv, og BigThink vet det. BigThink finner toppeksperter for å diskutere store ideer. Disse fagpersonene har en tendens til å dele sine meninger om viktige spørsmål fra det 21. århundre. Denne kanalen vil lære deg ferdighetene du trenger for å leve et lykkeligere, sunnere og mer produktivt liv.

TED Education

Du har sikkert hørt om TED-samtaler nå, nettstedet som er dedikert til å trekke folk fra alle yrker til å lage videoer som hjelper oss å forstå verden rundt oss.

De så ut til å ha forgrenet seg i utdanningsverdenen. I videoserien deres er TED-Eds mål å ta de ledende lærerne fra hele verden og presentere ideene sine for alle som er villige til å lytte. De pleier å legge ut nytt innhold hver eneste uke, så husk å abonnere på kanalen deres.

ASAP Science

Dette er for alle dere naturvitenskapelige buffere der ute! Hvis du elsker vitenskap, bør du sjekke ut denne kanalen. Hver uke deler Mitchell Moffit og Gregory Brown, skaperne på denne kanalen, interessante vitenskapelige forklaringer på populære spørsmål fra folk som deg!

MentalFloss

MentalFloss gir mange morsomme videoer som hjelper deg og utvider dine evner. Denne YouTube-kanalen har noe for omtrent alle.

Det er det som er bra med MentalFloss, de leverer helt tilfeldig kunnskap som du aldri visste at du ønsket å vite. Samlet gir denne kanalen deg massevis av gode fakta i et triviabasert kunnskapsformat, og gir deg verktøyene du trenger for å stumpe vennene dine.

Minute Physics

Filosofien til denne kanalen er at hvis du vet nok om et emne, bør du kunne forklare det pent og enkelt. Denne kanalen gir deg en fantastisk mulighet til å lære omtrent alt du vil vite om fysikk og vitenskap. Det er flott for nybegynnere som er ivrige etter å lære!

SciShow

SciShow er en utrolig kanal. De leverer stadig interessante videoer om vitenskap, historie og unike konsepter. Samlet sett gir denne kanalen deg en avrundet utdanning om forskjellige emner.

SmarterEveryDay

Denne kanalen er laget av en mann som heter Destin som tror at det er mulig å bli smartere hver eneste dag. Destin gjør det morsomt å lære om nye ting og gir oss måter å bruke disse fakta i hverdagen vår. Han fokuserer hovedsakelig på vitenskap, men gjør det veldig underholdende.

Veritaserum

Hvis du elsker vitenskap, vil du bli overrasket over denne mannen. Derek Muller legger ut ukentlige videoer om ulike emner relatert til vitenskap. Jeg vil anbefale denne kanalen på det sterkeste til alle som vil vite svarene på noen av livets vanskeligste spørsmål.

VSaus

Michael Stevens mener at vår verden er et fantastisk sted. Så i 2010 bestemte han seg for å begynne å lage videoer for å fortelle folk hvor fantastisk og interessant verden er. Han tilbyr nye videoer hver uke og gir oss det beste av det beste.

Intensivkurs

Crash Course er en kanal som fokuserer på temaer som historie, biologi, litteratur og økologi. Denne kanalen gir massevis av god informasjon på en veldig enkel måte.

700 betydning

Produksjonskvaliteten er ingenting å nyse av. Videoene deres er veldig godt laget og har alltid vakre animasjoner. Hvis du har gått ut av skolen en stund, vil denne kanalen definitivt hjelpe deg med å pusse opp historien din.

Jeg håper du vil like disse kanalene. Jeg vet at det kan være litt overveldende i begynnelsen, men du bør ikke ha det travelt med å se hver eneste video (med mindre du vil). Prøv å se minst en video hver dag. Etter et år blir du langt smartere enn du var før. Lykke til!

Del Med Vennene Dine: