10 LinkedIn-hemmeligheter du ikke visste

Hvorfor bruker folk så ivrig LinkedIn? Det er et stort spørsmål gitt at vi i dag har massevis av sosiale nettverk med millioner av brukere. Så jeg antar at vi trenger å omformulere spørsmålet: Hvorfor bruker folk så ivrig LinkedIn til deres markedsføring? Nå, det er den rette.Så, LinkedIn er et flott sted å spre ordet om firmaet ditt fordi du kan nå et stort publikum, og alle verktøyene i sosiale nettverk er designet for dette.

Men det er ikke nok å bare registrere virksomheten din og vente på at besøkende skal komme i svermer, som nyhetene dine og dele innholdet ditt. For å markedsføre bedriften din på LinkedIn, må du kjenne til grunnleggende brukerferdigheter.

Men for å lykkes med å lede virksomheten din til toppen, er det nødvendig å lære hackene som ikke alle LinkedIn-medlemmer er klar over. Og det er det jeg skal snakke om.

Din første oppgave er å utvide profilen din og få den til å se feilfri ut, og det er flere tips som sikkert kan hjelpe deg med denne saken.

Innholdsfortegnelse

1. Koble til åpne nettverkere

Linkedin Secrets-min

Du regnes som en avansert LinkedIn-bruker hvis du har 500+ tilkoblinger på profilen din. Men du har bare 257 personer på listen din, og det er alt du har klart å presse ut fra familie, venner og tidligere / nåværende kollegamiljø.

Det er ikke problemet. LinkedIn har en overflod av mennesker, Open Networkers, som deler formålet ditt og gjerne godtar invitasjonene. Bare bli medlem av grupper som Ledende internasjonale åpne nettverkere (LION) eller Open Networkers Alliance (ONA) og her går du.

2. Send invitasjoner uten e-post

Når du kommer til Open Networkers, må det være veldig enkelt fordi de vanligvis oppgir e-postadressen i profilen. Men hva kan du gjøre når det ikke er noe slikt?

engel nummer 115

Bare bruk fantasien din og sminke din egen! Ikke alle vet at hvis du ikke har en e-postadresse til en person du vil koble til, kan du fortsatt sende invitasjonen, og LinkedIn-medlemmet vil fortsatt få den, men bare når de besøker siden deres personlig.

Når du oppgir feil adresse, mottar ikke brukerne varselet om LinkedIn-invitasjonen. Men det er den eneste fallgruven fordi du på denne måten vet hvor aktive LinkedIn-medlemmene er og hvor ofte de besøker sidene deres.

3. Godkjenn tilkoblingene dine

Når du besøker profiler til personer med 500+ tilkoblinger og ferdigheter som er godkjent for 99+, ved jeg at du lurer på hvordan de gjorde det, hvordan de fikk alle de anerkjennelsene.

Svaret er enkelt: de bruker et naturlig menneskelig behov for å gi tilbake en tjeneste. De støtter forbindelsene deres (muligens skriver meldinger hvor gode de er og ber dem gjengjelde påtegningen) og voila.

Profilen ser supereffektiv og imponerende ut. Jeg antar at det er noen LinkedIn-medlemmer som har fått alt dette uten disse triksene, men med mindre du er administrerende direktør i Microsoft Corporation, anbefaler jeg deg å bruke dette tipset.

Nå når du har laget et godteri av profilen din, er du klar til å utvide forretningsnettverket ditt.

4. Bli medlem av dine feltrelaterte grupper

For eksempel, hvis du er en rekrutterer og du trenger å finne noen frilansskribenter, gå videre og finn den aktuelle gruppen. De diskuterer forskjellige emner, legger ut verkene sine og ber om råd i klart syn. Legg til flere tilsvarende grupper, så har du en gullgruve av potensielle ansatte.

5. Koble målgruppen din

Kontor-min

Gruppene som er relevante for din virksomhet er rike på mennesker som vil være interessert i mulige forslag, tilbud eller ideer. La oss si at du er daglig leder for et IT-selskap.

Du har et interessant prosjekt i tankene dine som krever ekstra engasjement av arbeidsstyrken, finansiering eller bare et nytt øye. Du går enten til gruppen av webutviklere eller bare søker etter prosjektledere, administrerende direktører, CTO, etc. og kobler deg til dem. Du tilbyr ideene dine til målgruppen din og vet umiddelbart om de er interesserte eller ikke.

6. Send egendefinerte invitasjoner

Så du har en perfekt profil, du kan sende invitasjoner selv uten å ha e-postadressen og vite hvordan du kan finne målgruppen din. Men det er alltid en sjanse for at en person du trenger å koble til bare ikke godtar invitasjonen din og hvem vet hvorfor.

Når du har funnet en perfekt kandidat eller en perfekt forretningspartner, og du ikke er sikker på at de vil klikke på godta-knappen, kan du prøve å skrive en tilpasset invitasjon.

Men vær oppmerksom på skrivingen din: du har ofte hastverk og noen ganger kan du savne skrivefeil eller mindre feil . Dermed må du alltid sjekke meldingen din. Fange oppmerksomheten og skiller seg ut fra mengden. Jeg forsikrer deg om at det er en fin måte å bli akseptert på.

7. Send InMails

Når du vil imponere en potensiell forretningspartner og tilby ham et slags samarbeid, kan du bruke InMails for denne saken. Jeg vet at du må betale for dem, men det er alltid et smutthull.

Det er et alternativ som Premium-konto, som heller ikke er gratis. Men du kan bruke den ved å abonnere på den gratis prøveperioden i 30 dager.

Dette trekket gir deg 15 gratis InMails å sende til potensielle forretningspartnere. Når prøveperioden slutter, skriver du bare til brukerstøtten at du ikke vil ha en Premium-konto.

8. Bruk forhåndsvisningsalternativet for å koble til

Når du kommer over folk fra de 3rdtilkoblingsnivå, kan du ikke sende dem invitasjoner. Så det er bare InMails. Men hva skal jeg gjøre hvis du allerede har gått tom for disse?

Vel, det er et lite triks: når 3rdnivåprofil vises i søkeresultatet, kan du bare se navnet deres og første bokstav i etternavnet.

Når du setter markøren på profilen, vises det imidlertid en forhåndsvisning der du kan se hele navnet og etternavnet. Det er lenken du bør klikke på. Det åpner full profilvisning, og du kan sende en vanlig / tilpasset invitasjon.

9. Spre innholdet ditt i grupper

Når du publiserer noen innlegg i Pulse eller bare har en interessant artikkel / nyheter, kan du dele dette innholdet i grupper (legg ut til grupper-alternativet i delingsvinduet). Det er nødvendig å skrive inn tittelen på nyheter og navn på grupper. På denne måten eksponerer du innholdet ditt for et stort publikum og gjør profilen din mer gjenkjennelig.

10. Kommenter diskusjoner i grupper

arbeider dame-min

Er du ikke enig i utsagnet til noen? Legg igjen en kommentar, bevis argumentene dine og anerkjenn andre. Når du er sosialt aktiv i grupper, blir du en slags ekspert på ditt felt, fordi du deler interessante nyheter, gir nyttige tips og gir uttrykk for din mening.

Folk vil begynne å sende deg invitasjoner og be om råd, og det er den tiden da du absolutt vet at du lyktes i arbeidet ditt.

Det er praktisk talt alt som vil føre deg til et vellykket nettverk på LinkedIn. Alt er veldig enkelt og oppnåelig hvis du kjenner målgruppen din, har tak i dine sterke sider og setter klare mål for virksomheten din. Så søk, koble til og bli vellykket.

Del Med Vennene Dine: