10 luksushoteller som får deg til å sikle

Noen ganger er det hyggelig å gå ut og ta en pause fra alt stresset i livet ditt. Når du finner deg selv på jakt etter ditt neste reisemål eller bare leter etter noe å se frem til, kan du sjekke ut disse hoteller og vurder å besøke dem under din neste tur!Disse luksushotellene kan sikkert få deg til å føle deg avslappet og bortskjemt, spesielt hvis du trenger den velfortjente pause:

Innholdsfortegnelse

1. Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia

Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia 7

Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia 6

Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia4

11 januar dyrekretsen

Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia 3

Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia 2

Bambu Indah Villa, Bali, Indonesia 1

Dette er et øko-luksushotell på den fantastiske øya Bali, Indonesia. Dette hotellet forbinder deg med naturen, og hver av villaene har en luksuriøs, men forenklet stammeappell til dem. Hvis du vil føle deg som en med naturen, har dette hotellet alle hjemmets bekvemmeligheter og mer for ditt eget innhold!

2. Whitepod Eco-Luxury Hotel

Whitepod Eco-Luxury Hotel 5

Whitepod Eco-Luxury Hotel 4

Whitepod Eco-Luxury Hotel3

Whitepod Eco-Luxury Hotel2

Whitepod Eco-Luxury Hotel 1

Hvis du leter etter en annen hotellopplevelse, kan Whitepod Eco-Luxury Hotel i Sveits gi deg det. Dette er et komfortabelt vinterunderland med økopoder i de sveitsiske Alpene. Du kan overnatte i geodesiske kupler og nyte det vakre vinterlandskapet i ditt eget koselige rom.

3. Katikies Hotel i Santorini, Hellas

Katikies Hotel i Santorini, Hellas5

Katikies Hotel i Santorini, Hellas4

Katikies Hotel i Santorini, Hellas3

Katikies Hotel i Santorini, Hellas2

Katikies Hotel i Santorini, Hellas1

Katikies Hotel ligger på den vakre øya Santorini, og er et luksuriøst moderne hotell som ligger på toppen av en klippe. Hvis du er glad i lyse omgivelser, vil du glede deg over de skarpe hvite huleveggene rundt bassenget og den generelle, rene og nøytrale innredningen de har på gang.

4. V8 biltemahotell i Stuttgart, Tyskland

V8 biltemahotell i Stuttgart, Tyskland5

V8 biltemahotell i Stuttgart, Tyskland3

V8 biltemahotell i Stuttgart, Tyskland2

V8 biltemahotell i Stuttgart, Tyskland1

V8 biltemahotell i Stuttgart, Tyskland

Har en unikt hotell opplevelse som er langt fra vanlig seng og bad kan være en virkelig forfriskende forandring i livet ditt. Fra selve navnet kan du allerede ha en ide om temaet som V8 Hotel har.

Inspirert av biler og livet på den raske banen, har V8 Hotel sengekasser laget av veteranbilkarosserier, og alt i hvert av rommene vil minne deg om at du er i et fancy hotell med biltema!

5. Berggasthaus Aescher Hotel

Berggasthaus Aescher Hotel4

Berggasthaus Aescher Hotel3

morsomme tegneserier for barn

Berggasthaus Aescher Hotel2

Berggasthaus Aescher Hotel1

Berggasthaus Aescher Hotel

Et annet nydelig hotell innebygd i de sveitsiske Alpene, og du kan få utsikt over det fantastiske fjellandskapet på Berggasthaus Aescher Hotel. Dette er et 170 år gammelt gjestehus i gjestgiveri som ligger under Ebenalp-klippen.

Uten forstyrrelser fra en Wi-Fi-forbindelse eller en TV, kan du virkelig ta deg fri fra resten av verden og bare nyte å være borte en stund. Vannet til dusjen kommer også rett fra fjellet. Hvor forfriskende er det?

6. Batman hotellrom i Taiwan

Batman hotellrom i Taiwan5

Batman hotellrom i Taiwan4

Batman hotellrom i Taiwan2

Batman hotellrom i Taiwan1

Batman hotellrom i Taiwan

Denne spesielle Batman -temahotellet ligger i Eden Motel i Kaohsiung City i Taiwan. Hvis du er en fan av Caped Crusader og ønsker å få det bat-hule skråstrek i Gotham-stil interiør, kan du definitivt få det fra dette hotellet!

Du kan sjarmere hjertet til alle Batman elsker når du bestemmer deg for å leie dette rommet til en pris av $ 50,00 i tre timer. Ikke dårlig i det hele tatt med tanke på alle de vanskelige detaljene de har lagt inn i dette temahotellet!

7. Flytende hotellrom på Manta Resort

Flytende hotellrom på Manta Resort 4

Flytende hotellrom på Manta Resort 3

Flytende hotellrom på Manta Resort 1

DCIM100GOPRO

Dette flytende hotellrommet er en del av Manta Resort i Zanzibar, Afrika, og har et fullt nedsenket soverom og et møblert dekk når du vil sole deg i sollyset.

Du kan nyte det marine livet rundt rommet ditt som bokstavelig talt hopper av toppdekket i det iskalde blå vannet i havet! En natt kan koste $ 1000 og over, og reservasjoner må gjøres på forhånd fordi dette er veldig populært.

8. Aqua Amazon Luxury Boutique Hotel

Luxury Boutique Hotel Boat6

Luxury Boutique Hotel Boat5

Luxury Boutique Hotel Boat3

Luxury Boutique Hotel Boat2

Luxury Boutique Hotel Boat 1

Amazon-elven er et av de mest fantastiske stedene å utforske når du elsker dyreliv og natur. Du kan utforske villmarken når du velger å bestille et rom på Aqua Amazon Luxury Boutique Hotel.

Dette hotellet flyter gjennom elven, og du kan nyte naturen mens du nyter det frodige interiøret på rommet ditt. De har et utendørs boblebad og et treningsstudio også for ditt lengre opphold!

9. Conrad Maldives Rangali Island Resort

Conrad Maldives Rangali Island Resort6

Conrad Maldives Rangali Island Resort 5

Conrad Maldives Rangali Island Resort4

Conrad Maldives Rangali Island Resort2

Conrad Maldives Rangali Island Resort

Dette er et 5-stjerners ferieanlegg som har vunnet mange priser, hvorav den ene er 'Beste hotell i verden.'

Det alene kan være nok til å få deg til å prøve dette stedet! Det ligger på to separate, men nærliggende øyer, og det er mest kjent for sin Ithaa Undersea Restaurant som gir deg en flott utsikt over det marine dyrelivet. Du kan nyte maten mens du senkes 16 meter ned i det krystallblå vannet.

10. Laucala Island Resort i Fiji

Laucala Island Resort i Fiji6

Laucala Island Resort i Fiji 5

Horoskop for 26. januar

Laucala Island Resort på Fiji4

Laucala Island Resort på Fiji3

Laucala Island Resort i Fiji2

Laucala Island Resort i Fiji

Fiji er kjent som et tropisk paradis, og hvis du ønsker å nyte Fiji på en luksuriøs måte, kan du stole på Laucala Island Resort for den opplevelsen i verdensklasse.

Du kan nyte laguner, strender og kokosnøttfundamenter sammen med private evighetsbassenger. Du kan til og med ha skogsturer og sykkelopplevelser under oppholdet! Dette moderne hotellet er det perfekte reisemålet når du vil nyte naturen mens du har alle hjemmets bekvemmeligheter.

Disse destinasjonene er virkelig verdt å planlegge din neste ferie for, og kan hjelpe deg å jobbe hardere for å gjøre reisen til virkelighet!

Del Med Vennene Dine: