10 morgenvaner med svært vellykkede mennesker

Jeg tror at enhver vellykket person på et eller annet tidspunkt måtte ha en morgenrutine for å være mer produktiv. Hver dag starter åpenbart om morgenen. Så for å få en god dag, må du ha en god start.7. desember dyrekretsen

Før du sier, “Jeg jobber bedre om kvelden” , vurder dette: Når du våkner, er hjernen din det 'fersk' en gang til. Du kan få tilgang til store mengder energi . Du kan bruke de første morgentimene til å håndtere ting som krever mer mental fokus.

Jeg kommer ikke til å nevne fordelene med denne typen livsstil, men du kan finne mange av dem på nettet. I stedet skal jeg presentere deg de mest effektive morgenvanene som de mest vellykkede mennesker gjør når de begynner dagen:

Innholdsfortegnelse

10 morgenvaner med svært vellykkede mennesker

1. Våkn opp tidlig

Morgenvaner med svært vellykkede mennesker

Å våkne så tidlig som mulig er det første trinnet. Det er ikke så vanskelig som det virker. Når du har imøtekommet denne vanen, vil den føles behagelig i stedet for smertefull. Dette betyr ikke å kutte timer fra søvnen din. Det betyr legger meg tidligere enn du vanligvis gjør.

De fleste av oss vet at leger antyder at de beste timene med søvn er fra kl. 22.00 til kl. Vellykkede mennesker vet at tiden er uvurderlig - og det er det nøyaktig hvorfor de pleier å våkne ekstremt tidlig. Hvis de har en god start om morgenen, får de flere resultater og personlig tid.

2. Hold rommet ditt i orden, lag sengen din

Denne virker kanskje ikke så viktig, men det er den! Denne vanen på ett minutt vil hjelpe deg å starte dagen riktig og redusere fristelsen til å legge deg tilbake. Du vil bli overrasket over å vite at enhver vellykket person gjør dette.

Videre er det til og med en bok som heter “ Kraften til vane ' av Charles Duhigg , som snakker om hvordan å lage sengen din er en rutine som forbedrer produktiviteten betydelig.

3. sunn frokost

Morgenvaner med svært vellykkede mennesker

Alle vet vi allerede at frokost er dagens viktigste måltid - så det er viktig å gjøre det sunt. Et sunt sinn er en sunn kropp, ikke sant? En sunn frokost vil gi deg den nødvendige energien og styrken til å starte dagen.

På en sidemerknad: IKKE ta med frokost til jobb! Du kan føle deg stresset eller oppjaget, så du kan rote og gi deg ekstra arbeid. Ikke glem å drikke nok vann hele dagen!

4. Hold kroppen din hydrert

Menneskekroppen er laget av 75 prosent vann, slik at du kan se hvorfor det er så viktig og sunt å drikke minst 2 liter hver dag. Dessuten er drikkevann på tom mage en av de beste morgenvanene å ta i bruk. Vellykkede mennesker holder alltid kroppen hydrert for å få mer energi gjennom dagen.

5. Treningsrutine

Morgenvaner med svært vellykkede mennesker

Du kan bli overrasket over litt trene om morgenen kan endre stemningen din over dagen. Vellykkede mennesker forstår fordelene ved å trene. De vet at det øker energi, forhindrer høyt blodtrykk og frigjør endorfiner som skaper følelser av lykke. Mens du trener, holder du også kroppen i form og i toppform.

6. Meditere

Sammen med suksess kommer et stressende liv. Meditasjon er din sjanse til å unnslippe, selv om det bare er en liten stund. Å møte stress er ikke lett. Du må håndtere det med ro, så det vil ikke kontrollere deg. Gjennom meditasjon , vellykkede mennesker finner veien for å holde det kaldt, koble seg fra det stressende livet og rydde tankene.

3636 nummer

7. Planlegg dagen fremover

Morgenvaner med svært vellykkede mennesker

Det er viktig å fikse timeplanen din hjemmefra. Når du vet hva du må gjøre, er tankene dine allerede forberedt på hva som kommer videre, og du kan håndtere det lettere.

I det øyeblikket du ankommer arbeidsplassen din, kan du begynne å jobbe umiddelbart, slik at du ikke mister noe tid. Vellykkede mennesker med morgenvaner bruker oppgavelister for å visualisere prioriteringene og introdusere små pauser, da ingen liker mental utbrenthet.

8. Koble til partneren din

Partneren din må ikke forsømmes av livsstilen din. I løpet av dagen bruker du mest - om ikke hele - energien din i arbeidstiden. Deretter drømmer du ikke om mer enn å legge deg. Dette kan forstyrre partneren din etter hvert.

Du kan imidlertid behandle ektefellen din pent ( hvis du skjønner hva jeg mener ) ved å vekke ham eller henne 'den riktige måten'. Hvilken bedre måte å starte dagen på enn å ha en intim tid med din betydningsfulle andre?

9. Hold deg oppdatert

Morgenvaner med svært vellykkede mennesker

Å holde deg oppdatert på hva som skjer er mer som et morgenritual. Slå på TV-en for å se de viktigste morgennyhetene. Mange vellykkede mennesker liker å følge med på det som skjer. De leser avisen, ser på nyhetene eller sjekker e-posten deres. Sørg imidlertid for å legge igjen litt tid for deg selv også.

10. Lær noe nytt

Mark Fisher , Administrerende direktør og grunnlegger av Oppgave Masters , antyder at:

“Det ligger i vår menneskelige natur å lære noe nytt hver dag. Likevel venter ikke en vellykket person på at det skal skje. Han vil være et skritt foran, og han ønsker suksess som han ønsker luft å puste. På grunn av dette behovet for vekst, ville det være best hvis du starter morgenen din med å mate hjernen din med pedagogisk materiale. '

Konklusjon

Å bli fanget i suksess kan føre til en livsstil der du pleier å forsømme deg selv mye. Dette er grunnen til at vellykkede mennesker har morgenvaner - slik at de kan ha litt stille tid alene og ha muligheten til å ansiktsstress når det kommer deres vei .

Del Med Vennene Dine: