10 Must-Have-nettstedsfunksjoner

Ingen virksomhet kan virkelig lykkes uten å gå online i disse dager. Dette gjelder spesielt restauranter. Et fantastisk nettsted er ekstremt viktig for å tiltrekke potensielle besøkende hvis du vil at restaurantvirksomheten skal blomstre. Likevel kan selve prosessen med å lansere et nytt nettsted se ganske skremmende ut for en person som vet alt om å lage mat deilig og ingenting om webdesign.Selvfølgelig er den enkleste måten å ansette en profesjonell som tar seg av nettstedet ditt. Likevel er denne tjenesten ganske dyr, så vær klar til å bruke en betydelig sum penger. Men hva skal du gjøre hvis du bare eier en liten bedrift, eller hvis du bare er en nybegynner på dette området?

Ingen grunn til å bli motløs! I dag tilbyr webdesignere et bredt spekter av fantastiske maler du kan bruke til lage restaurantnettsted deg selv uten å kjenne en eneste linje med koding. I dette tilfellet kan du imidlertid møte et helt annet problem. Valget er så enormt at det er utrolig lett å gå seg vill. Ta en titt på denne listen over 10 må-ha-nettstedsfunksjoner som sikkert vil hjelpe deg med en enkel start på din online restaurantvirksomhet.

Innholdsfortegnelse

Matmeny

En detaljert menyside er trolig en av de viktigste blant andre funksjoner på restaurantnettsteder. Dermed vil kundene dine alltid ha en klar ide om hva de kan forvente av din tilbakeholdenhet. Prøv å gjøre det så attraktivt som mulig.

Bruk fengende bilder og tiltalende farger, velg din typografi klokt. Hvis du bruker utenlandske lån i navnene på rettene dine, ikke glem å gi deres engelske ekvivalenter. Bestandig sjekk menyteksten å gi besøkende en liste over ingredienser som brukes til å lage en bestemt rett, er også en utmerket idé.

Ikke glem å oppdatere online-menyen din i tide. Tenk på å legge til priser på menyen din også. På denne måten vil de besøkende kunne planlegge utgiftene på forhånd. Ingen tvil om at de absolutt vil sette pris på denne muligheten.

Galleri

Folk begynner å spise med øynene. Ta hensyn til denne enkle sannheten mens du arbeider med galleriet. Lag det mest tiltalende matpresentasjoner . Vær oppmerksom på detaljene. Ikke glem å vurdere hvilken type mat du serverer mens du jobber med dem. Be en god fotograf ta profesjonelle bilder av oppvasken.

Selv om det kan være ganske kostbart, er dette ikke det rette stedet å spare penger Helt sikkert. Velg hvilken type galleri du synes er mest attraktiv (populære typer er karusell, glidebryter og rutenett) for å vise frem disse bildene. Legg til beskrivelser og inspirerende bildetekster til bildene.

Mobilapp / Responsiv design

Ganske ofte bestemmer moderne mennesker hvor de skal spise på farten. Så det sier seg selv at responsiv design i denne tidsalderen av digitale teknologier og bærbare enheter må være blant restaurantens nettstedfunksjoner.

I tillegg til det, hvis du planlegger å ta online bestillinger, kan du tenke på å bruke spesielle mobilapper . På denne måten vil du gjøre restaurantvirksomheten din enda mer produktiv. Du må betale for noen av appene, men samtidig er det et ganske godt utvalg av gratis mobilapper for restauranteiere.

Online bestilling

I dag verdsetter de fleste sin tid og hat at de blir ventet. Det er så lett å unngå denne ubehagelige situasjonen hvis du inkluderer en online bestillingsside i restaurantens nettstedfunksjoner. I tillegg til dette kan kundene dine bestemme seg for å ta med seg den bestilte maten uten å sitte på restauranten og spise hjemme. Dette er en fantastisk variant for arbeidende mennesker.

Pizza Builder

Hvis restauranten din serverer pizza, er det en utmerket idé å inkludere en pizzakonstruktør i restaurantens nettstedfunksjoner. Smakene er forskjellige, så la kundene velge hva de vil. Tenk ikke bare på å inkludere alternativer for pizzastørrelser og fyllinger, men la også besøkende velge type og tykkelse på deigen. Oppmuntre dem til å improvisere og lage noen uvanlige varianter.

Lokal frakt

Det er flott når folk har tid til å komme tilbake, å sitte der en stund og slappe av. Men dessverre har ikke alle denne muligheten ganske ofte. De fleste av oss liker likevel å spise noe velsmakende og har ikke tid eller talent til å lage mat hjemme. Gi muligheten til slike uheldige mennesker til å bli dine lojale kunder ved å tilby dem en leveringstjeneste. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, kan du legge til denne funksjonen på nettstedet ditt.

Bordbestilling

Det er ingen tvil om at de fleste av oss har hatt en ubehagelig opplevelse av å komme til favorittrestauranten med fantastiske planer for en avslappende middag bare for å finne ut at alle bordene er opptatt. Hjelp potensielle kunder med å unngå denne frustrerende situasjonen ved å gi dem en sjanse til å bestille bord på forhånd. Slike funksjoner på restaurantnettsteder er nyttige for både eierne og deres kunder, fordi de gjør det mulig å planlegge fremover.

Arrangementsplan

kjente dikt for klasse 3

Det er fantastisk når folk kommer til en restaurant for å kommunisere med venner og slektninger. Likevel er litt underholdning alltid bra for restaurantbransjen. Dessuten er gjennomføring av forskjellige interessante arrangementer en perfekt måte å tiltrekke seg nye kunder og gjøre dem til lojale kunder.

I dette tilfellet må du tenke nøye over publikum du vil se i restauranten din og planlegge arrangementer som holder de virkelige menneskers interesser i hodet ditt. Når tidsplanen er opprettet, starter du en egen side for å holde kundene dine informert om alle kommende arrangementer.

Lojalitetsprogram

Vis kundene dine at du bryr deg om dem ved å introdusere en lojalitet program. Det kan være en viss prosentandel av rabatt, et gratis måltid for en bursdagsgutt osv. Uansett hva du tenker på, husk om kundene og deres bekvemmelighet. Hvis du velger din lojalitet program klokt, vil det øke restaurantvirksomheten din. Selvfølgelig har en egen side viet til detaljene i lojalitet programmet er av avgjørende betydning.

Kundefeedback skjema

Dette er den siste men ikke minst blant viktige funksjoner på nettsteder for restauranter i dag. Kundetilbakemeldingsskjema er uunnværlig for en vellykket restaurantutvikling. Hold kontakten med kundene dine og reager på alle klager umiddelbart.

Spør kundene dine om deres holdning til restauranten din, og vurder å gi dem hyggelige gaver for å fylle ut skjemaet. Gjør ditt beste for å løse problemene du har blitt pekt på, og informer kundene dine om forbedringene. Vær tålmodig og høflig med alle og ikke la noen spørsmål være ubesvart.

Tiltrekk 50% flere kunder til restaurantnettstedet ditt

Konklusjon

Bygg et nytt nettsted er ikke så vanskelig i det hele tatt når du vet hvilket prinsipp restaurantens nettside har å ta i betraktning. Bare prøv og lykkes!

Del Med Vennene Dine: