10 egenskaper den rette fyren for deg definitivt vil ha

I august-utgaven vår snakker vi om å lage pro/con-lister når du vurderer å slå opp med en fyr. Det har jeg gjort. Jeg har også laget lister over mine must-haves – ting jeg vet at jeg utvilsomt trenger at enhver fyr jeg dater skal ha (FYI: Den listen er ikke lang, og den inneholder ting som 'et kind heart'). De grunnleggende, kjerne tingene.Men det kan ikke skade å tenke litt større. Det betyr ikke at du trenger å ha en vaskeliste med forespørsler så lenge at det er umulig å finne noen som oppfyller alle kriterier. Det er heller ikke å si at du bør begrense deg til en spesifikk 'type' fyr. Jeg sier bare at det ikke er en dårlig idé å liste opp alle tingene du virkelig, virkelig ønsker i en fyr, og kan hjelpe deg å gjenkjenne en flott fyr for deg når du har funnet en. Her er en liste over 10 universelle godfyregenskaper som kan hjelpe deg i gang.

Bildet kan inneholde Vann Hav Utendørs Natur Hav Menneske Person Solbriller Tilbehør Tilbehør og klær

__

  1. Han er snill mot alle.__ Ikke bare deg på din beste dag, men du på din verste. Det samme gjelder for servitøren som tok med feil forrett, kollegene hans, familien hans (og din) og stort sett alle. En som er oppriktig snill sprer vennlighet uansett hvor han går.

__

  1. Han er oppriktig glad.__ En lykkelig person er ikke bare en sunn person, men også en som er optimistisk og oppfylt. Hvem ville ikke elsket et liv med en sånn?

3. Han elsker du . Ja, jeg vet, duh. Men jeg mener den ekte deg. Ikke bare hvordan du ser ut eller tingene du gjør for ham eller det faktum at du er 4 tommer kortere, også elsker å være inne på fredagskvelder og komme overens med familien hans. Han må elske de unike tingene ved deg, som hvordan du alltid kommer 30 minutter for sent til alt, hvordan du putter nøyaktig tre sitroner i alle drinkene dine, den langdryge måten du forteller en historie på, eller hvordan du alltid trenger toalettpapiret rull slik at toppklaffen vender ned.

__4. Han tar seg av deg i senga.__En herre sørger alltid for at damen kommer først i mål.

5. Han får deg til å smile. Når du er sammen med ham, og når du tenker på ham.

__

  1. Du kan være deg selv rundt ham. __Uansett hvor mye du er for noen, kommer det aldri til å være ekte før du kan svikte vaktholdet rundt ham.

__7. Han er den eneste du fantaserer om.__Du vet den tingen som alltid snur hodet når en het fyr går forbi? Kanskje du er sugen på pene blå øyne, brede skuldre eller meislede armer? Vel, sexappeal er en totalpakke som barmhjertig tar hensyn til mer enn bare magemuskler og penisstørrelse - fyren din trenger ikke noen av disse tingene så lenge han er den du vil være sammen med.

8. Han bruker som deg. En fyr som er om bord for å gjøre fantasien din i Tour-de-France til virkelighet? Fantastisk. En fyr som da klager over hver krone du vil bruke på nevnte tur? Ingen bien. Hvis det er moro å finne den gode roséen og bo på et schmance-hotell, trenger du en fyr som forstår det. Penger er roten til mange forholdsproblemer, så det er avgjørende å være på samme side om pengebruk.

9. Han tåler ikke dritten din. Enten det er å rope i stedet for å snakke, være passiv-aggressiv når du er opprørt, eller en slags familie-/arbeidsproblem du tar ut av ham. Han kjenner mønstrene dine og snakker ikke bare vennlig til deg om dem, men tilbyr støtte når og hvor du trenger det. Noen som kan se deg helt til hjertet, aksepterer feilene dine og bare ønsker å hjelpe deg til å bli en bedre person? Det er kjærlighet.

__

  1. Han setter deg først. __Når det kommer til stykket, er du den viktigste personen nr. 1 i livet hans, og det er ingen spørsmål om det. Hvis vennene hans vil ha en fyrhelg i Vegas, sier han nei fordi han har en god ting med deg, ikke vil havne i trøbbel og vet at det vil bety å gå glipp av den konserten du virkelig ønsker å gå på. Og hvis moren hans hater tapetet dere valgte for den første leiligheten deres sammen, vil du aldri finne ut av det, for han forteller henne at hvis du er glad, er han glad, og det er slutten på det.

Mer fra Smitten:

Del Med Vennene Dine:

5. september dyrekretsen