10 pålitelige nettsteder for å lære et nytt språk

Når det gjelder å lære et nytt språk, trenger du ikke lenger å besøke et klasserom fysisk. Hvis du har en ganske anstendig internettforbindelse, er det fullt mulig å lære deg et nytt språk hjemmefra. I denne artikkelen vil vi se på seks kraftige ressurser du kan bruke til å lære et nytt språk.



Før du ruller ned, vil jeg raskt ta opp noen vanlige myter jeg stadig hører fra folk når det gjelder å lære et nytt språk.

 1. Hvis du tror at det å lære et annet språk forvirrer sinnet, tar du feil.
 2. Hvis du tror at tospråklige mennesker har en tendens til å ha mindre vokabular, tar du feil.
 3. Hvis du tror at det å lære to språk kan være problematisk, tar du feil.
 4. Hvis du hørte at det å lære to språk forårsaker schizofreni eller dobbelt personlighet, tar du feil.

Tidligere så det ut til at noen studier støttet de fleste av ideene nevnt ovenfor. Men disse studiene har blitt overskygget av en bølge av ny forskning som viser de utrolige fordelene ved å være tospråklig.

Så hvorfor bør du til og med vurdere å lære et nytt språk? Det er praktiske og ambisjonsgrunner for å lære et nytt språk. La oss gå over dem:

17 jan stjernetegn
 1. Hjernens vekst. Dine språksentre i hjernen vokser faktisk som et resultat av deg lære et nytt språk .
 2. Forbedrede lytteferdigheter. Å være tospråklig kan forbedre dine generelle lytteferdigheter. Hvordan? Hjernen må jobbe hardere for å skille mellom forskjellige typer lyder.
 3. Økt oppmerksomhet: Tospråklige har en tendens til å ha sterkere kontroll over oppmerksomheten deres. De kan også begrense distraksjoner og sone inn på det som er viktig.
 4. Øk minnet ditt. I følge denne studien , babyer oppvokst i et tospråklig miljø har sterkere arbeidsminner enn de som er oppdratt med bare ett språk.
 5. Kultur. Hvis du er interessert i en bestemt kultur, vil det å kjenne språket deres være lettere for deg å forstå litteratur, poesi, filmer, tv-programmer, musikk osv.
 6. Se verden annerledes. Å lære et nytt språk kan bokstavelig talt endre måten du ser verden på.
 7. Reise. Hvis du planlegger å reise til et bestemt land snart, vil det å kjenne språket gjøre livet ditt mye lettere. I tillegg vil folk respektere deg mer for å ta deg tid til å lære språket.
 8. Studere utenlands. Hvis du planlegger å studere i utlandet, må du i det minste lære det grunnleggende om det lokale språket. Hvis du ikke gjør det, blir tiden din der ikke så vakker som du kanskje hadde håpet.
 9. Utfordrer deg selv. Kom deg ut av komfortsonen din. Utfordre deg selv til å lære et nytt språk.
 10. Jobbmulighet. Å kjenne et annet språk får deg til å skille deg ut. Hvis firmaet ditt krever at du reiser eller flytter ofte, har du et bein oppe. Hvis selskapet ditt planlegger å redusere størrelsen, har du et bein. Hvis selskapet ditt planlegger å utvide til et nytt marked, er du en verdifull ressurs for dem. Å skyte deg over noen andre ville være dumt.

Å lære et nytt språk, hvis ingenting annet på den listen var spennende for deg, gir deg skryterettigheter som du ikke hadde hatt ellers. Nå er jeg ikke her for å være en tøff selger. Jeg vil være helt ærlig mot deg, å lære et fremmedspråk tar tid og engasjement.

Det blir vanskelig og frustrerende. Noen ganger vil du stanse dataskjermen. Men hvis du er en go-getter, vil du overvinne denne utfordringen uten problemer.

Innholdsfortegnelse

Duolingo

Duolingo er 100% gratis å bruke. Det er ingen gimmicks, avgifter eller annonser som irriterer deg. Nå kan det høres ut som en svindel for noen. Hvordan gjør de det? tjene penger ? Hvem betaler for å holde serverne i gang?

Jeg er glad du spurte. Sjekk ut denne videoen for å se hvordan Duolingo fungerer.

Nettstedet deres er primært rettet mot folk som bruker stasjonære og bærbare datamaskiner, men de har også iOS- og Android-apper. For tiden tilbyr Duolingo spansk, fransk, italiensk, tysk og portugisisk. Men jeg er sikker på at de har planer om å utvides i fremtiden.

Her er et interessant faktum å merke seg om Duolingo: En uavhengig undersøkelse fant at den trumfer på språklæring på universitetsnivå. Så i utgangspunktet sparer du tusenvis av dollar.

BBC språk

www.bbc.co.uk

Så kanskje du ikke er klar til å grave dypt inn i ett språk, eller du trenger bare å vite noen ting før du reiser på reisen. Det er der BBC kommer godt med i læringseventyret ditt.

De tilbyr et nettsted som lar deg lære førti forskjellige setninger på flere forskjellige språk. Denne utrolige ressursen er helt gratis, ingen påmelding kreves, hvor stor er det?

Hei Verden

Hei Verden

Mens du tror du er klar til å lære et nytt språk for en utenlandsreise, har du tenkt på hvordan barna dine vil ha det med å dra et nytt sted?

Hvis du leter etter en flott måte for barna dine å lære å snakke et nytt språk, må du ikke se lenger enn Hello World. De tilbyr atten forskjellige språk for barn å lære ved å spille pedagogiske spill.

Abonnementet er bare seksti dollar i seks måneder, og gir dem en morsom måte å lære et nytt språk på. Hello World tilbyr matchende spill, dialoger og konseptuell læring for barn i alle aldre.

Busuu

busuu

Busuu er en annen kraftig ressurs for å lære et nytt språk. Deres prisbelønte kurs er designet av kvalifiserte språkeksperter. Akkurat som Livemocha, tilbyr de en gratis kjernetjeneste med premium-alternativer.

De tilbyr også medfølgende kurs spesielt for bedrifter og universiteter. Samlet sett er de akkurat der oppe med de store guttene, Livemocha og Duolingo, som tilbyr 12 språk.

Lære et språk

lære et språk

Navnet taler for seg selv. Lær et språk har ett mål, og det er å hjelpe deg å lære å snakke flytende et nytt språk på kortest mulig tid.

De ønsker at alle skal vite hvordan de skal snakke og lese språket de velger gratis. De lærer deg det grunnleggende, og tilbyr kurs i verb mens de gir deg alt du trenger for å lære å jobbe med grammatikk.

Lær et språk tilbyr kurs for russisk, kinesisk, tysk, japansk, fransk, italiensk, spansk og engelsk.

Ærlige omtaler

Noen av disse er gratis, mens andre krever at du betaler en forhåndspris eller et abonnement. Likevel kan de være noe du leter etter.

HelloTalk - Lær et språk ved å chatte med morsmål over hele verden. Gratis!

LinguaLift - Lær japansk, russisk og hebraisk med våre kurs og dedikerte team av lærere.

Mindsnacks - Å lære japansk kan være skremmende, men denne appen gjør det enkelt med 8 vanedannende spill designet for å bygge viktige lese-, skrive- og samtaleferdigheter.

Chat - Leksjoner laget av språkeksperter og uttalt av morsmål, vil gjøre deg klar for virkelige situasjoner.

Memrise - La ekte morsmål lære deg språket deres fra gatene i hjembyen.

beste bøker for en 12 år gammel gutt

Del Med Vennene Dine: