10 måter å måle suksess som ikke involverer penger

I vår materialistiske verden ser suksess og rikdom ut til å være synonymt. Dette kan være nedslående for de av oss som jobber flittig hver dag, men ikke ser mye fremgang på bankkontiene våre.Til tross for verdens generelle definisjon av det, er det mange måter å måle suksess på som ikke har noe å gjøre med penger. Faktisk hadde noen av de mest vellykkede menneskene i verden aldri berømmelse eller formue, men de oppnådde store ting.

Hvis du ser på deg selv som en fiasko fordi du ikke ruller inn penger, er det ti mål for suksess du trenger å vite nå:

Innholdsfortegnelse

en. En følelse av glede og oppfyllelse

En musiker kan aldri bli signert på et stort selskap eller selge musikken for store penger, men den personen lykkes hvis han eller hun virkelig elsker arbeidet. Suksess i økonomi betyr egentlig ikke mye hvis du gruer deg til å gå på jobb hver dag. Det er noen virkelig elendige millionærer der ute og noen virkelig glade vaktmestere. Hvilken ville du helst vært?

to. Hvor mye tid du tilbringer med familien din

Familie tid

gresk dyrekrets

Kevin dooley via fotopin DC

Hvis du kan legge igjen jobben og nyte dyrebare øyeblikk med familien hver eneste dag, så er du vellykket. Så mange mennesker, uansett om de er velstående eller ikke, legger så stor vekt på å tjene penger at de helt går glipp av menneskene de jobber for. Ingen angrer på å tilbringe tid sammen med sine kjære, men mange mennesker gjør det angre bruke for mye tid på jobben når øyeblikket virkelig teller.

3. Effekten du har på andre

Å gjøre en positiv forskjell i livet til noen andre er et enormt mål for suksess. Enten det er gjennom den filantropiske innsatsen til din bedrift eller som en personlig humanitær korsfarer, påvirker vi innvirkningen på andre mer om oss enn størrelsen på bankkontoer.

Fire. Hvor godt du holder deg til våpenet ditt

Hvis du kan vite i ditt hjerte at hver krone du noen gang tjente ble opptjent ærlig, er du vellykket. Det er så enkelt å kompromittere moral og verdier eller skjørt rundt etiske spørsmål når det er mulighet for en stor lønningsdag. Å stå på bakken og nekte å ta noen avgjørelse som er i konflikt med din overbevisning, sier mye om karakteren din. Tross alt, er det virkelig suksess hvis det får deg til å føle deg skitten inne?

5. Hvor mange ganger du kom opp igjen

Alle opplever feil. Det er hvordan vi reagerer på og lærer av de feilene som definerer vår virkelige suksess. Så lenge du fortsetter å prøve, har du ikke mislyktes. Utholdenhet, besluttsomhet og drivkraft for å få det riktig, selv i møte med fiasko, er det som skiller den vellykkede fra gjennomsnittet.

6. Evnen til å være din egen sjef

være din egen sjef

304 nummer

Chris Circle via fotopin DC

Dette betyr ikke at du faktisk må jobbe for deg selv, selv om det absolutt kan. Hva det betyr, er at du er balansert og sterk nok til å snakke for det som er riktig for deg. Det betyr at du kan si nei til noen hvis det de spør ikke er bra for deg. Det betyr at du kan lage planer og sette mål for deg selv uavhengig av hva andre mener og uten deres godkjennelse. Det betyr at du er uavhengig, i stand til å ta positive beslutninger og vite hvordan du skal ta vare på deg selv i kropp, sinn og ånd.

7. Hvor godt du blir respektert blant jevnaldrende

Å bli respektert og bli likt på et personlig nivå er ikke alltid det samme. Suksess kan måles ved hvor mye verdi andre legger på din mening. Er du et forbilde for andre? Stoler kolleger på deg? Kommer folk til deg for å få råd? I så fall har du opplevd suksess.

8. Din vilje til å utfordre deg selv

Det er enkelt å gjøre det du vet og det som er behagelig. Du kan til og med komme godt overens så langt inntektene går med denne tilnærmingen. Å ta en risiko og utfordre deg selv til å bli mer enn du var, men det er et mål på suksess. Selv om det ikke ender slik du hadde sett deg for deg, kan du vite at du lyktes i å prøve å være alt du kunne være.

9. Din evne til å tilpasse deg

evne til å tilpasse seg

I dag er en god dag via fotopin DC

Målene du hadde da du var 20, passer kanskje ikke for deg klokka 30. Du kan til og med oppdage at du må starte helt fra bunnen av akkurat på det tidspunktet du forventet å begynne å slappe av. Hvis du kan svare positivt på behovet for å endre kurs, selv når du gjør det, virker det som om det setter deg tilbake etter år, så er du vellykket. Selv om du ikke begynner på nytt, er evnen til å tilpasse, bøye og omdefinere mål når behovet oppstår sentralt for å oppnå livslang suksess.

10. Realisere drømmene dine

Drømmen din kan være å eie et globalt merke, eller det kan være å bare opprette et keramikkrom hjemme for personlig glede. Hva drømmen er, spiller ingen rolle. Det som betyr noe er om du har gjort det til en realitet, eller er i ferd med å gjøre det.

Hva er noen ikke-monetære måter du definerer suksess på? Opplever du at det er vanskeligere å se på deg selv som suksessfull når penger er stramme, selv om du har oppnådd suksess etter ovennevnte standarder? Del tankene dine i kommentarfeltet!

Del Med Vennene Dine: