11 beste sykepleierjobber med lav stress

Sykepleie kan være et fysisk og følelsesmessig krevende yrke. Avhengig av posisjonen din, kan du bli bedt om å holde deg på beina i flere timer av gangen. Så er det den følelsesmessige berg- og dalbanen som kommer fra å håndtere pasienter som har vondt til å gi folk dårlige nyheter.Men det trenger ikke være slik. Enten du er en karrieresykepleier som har gitt livet ditt til jobben din eller noen som vil ut i feltet, men du ikke føler at du kan takle tempoet og presset i ER-gulvet, det er mange andre stillinger felt som er mye mindre krevende. Dette gjør dem imidlertid ikke mindre betydningsfulle; faktisk er det ofte de feltene som har størst etterspørsel etter kvalifiserte sykepleiere med riktig spesialisering.

Her er noen eksempler på flotte lavspenningsposisjoner for sykepleierfag.

Innholdsfortegnelse

Sykepleier-jordmødre

Sykepleier-jordmødre er registrerte sykepleiere med tilleggsutdanning i fødselshjelp og gynekologi. De hjelper gravide kvinner under graviditet og fødsel. De kan også utdanne pasienter om prevensjon og reproduktiv helse.

De kan arbeide uavhengig eller for legekontorer. Dette er en av de best betalte sykepleierjobbene, og du er ofte til stede ved en av de mest gledelige anledninger i pasientens liv.

Det er også en av de mest tilfredsstillende sykepleierstillinger du kan finne. På spørsmål om hvorfor hun elsket å være sykepleier-jordmor, sa Jeanne Prentice at det handlet om mer enn bare å føde babyer og gi omsorg til mødre. “ Det handler om å bygge et faktisk forhold til dem, ' hun sa.

Hun sa også at det var et spesielt privilegium å være en spesiell gjest for ankomsten av en så spesiell som en baby. “ Jeg har den beste jobben i hele verden. Når jeg hører andre si at de gjør det, sier jeg ofte til meg selv 'Nei, det gjør du ikke' ”.

Imidlertid er det en fordel å være sykepleier-jordmor, men det har også en god del utfordringer. Du må være klar til å takle komplikasjoner, noe som kan være tragisk for både barnet og foreldrene. Og du må noen ganger være bærer av dårlige nyheter.

Så selv om det ikke er så stressende som mange andre karrierer i feltet, har det sin andel av stress, så vær forberedt på det.

Sykepleierpedagog

Sykepleierutdannere trener neste generasjon sykepleiere. De kan arbeide på en akademisk institusjon med studenter, eller de kan arbeide for helsesystemer som trener sykepleiere i jobben om de skiftende aspektene ved jobben sin. Du kan gi innspill til sykepleieplaner eller gi råd til sykepleierstudenter når de følger en grad.

Å bli sykepleierpedagog krever minst en mastergrad i sykepleie, men mange stillinger vil privilegere sykepleiere med doktorgrad. En sykepleierpedagog er en naturlig progresjon for registrerte sykepleiere eller spesialiserte sykepleiere som ønsker å flytte fra feltet.

Og det beste er at du kan få en online DNP i sykepleierutdanning uten å måtte forlate din nåværende stilling. Skoler som Walsh University, for eksempel, har online-programmer som lar deg fortsette å jobbe mens du går på klasser online. Disse programmene vil også tillate studenter med en bachelorgrad å få doktorgrad mye raskere, noen ganger på så lite som to semestre mer enn en mastergrad.

Med en doktorgrad i sykepleierutdanning vil dørene være vidåpne for det raskt voksende sykepleierutdanningsfeltet. Her er noen av fordelene ved å jobbe som sykepleierpedagog:

 • Du vil hele tiden være i forkant med sykepleie
 • Stor etterspørsel både hjemme og i utlandet
 • Private og føderale finansieringsmuligheter
 • Evnen til å jobbe både på gulvet og i klasserom
 • Kortere timer
 • Store fremskrittmuligheter

Som sykepleierpedagog kan du bestemme deg for å gå over til en administrativ rolle etter hvert, utvikle nye programmer eller sitte i styrer. Mange sykepleierutdannere går også inn i advokatvirksomhet etter hvert. Andre bestemmer seg kanskje for å jobbe i folkehelsen eller med ikke-profittorganisasjoner.

Det forventes at yrket vil vokse med 20 prosent de neste årene, og det er ikke tatt hensyn til bølgen av Baby Boomers som underviser i sykepleierskoler som forventes å pensjonere seg snart. Dette gjør den til en av sykepleierstillingene med høyest etterspørsel, og en med store fremtidsutsikter.

Sykepleier helse coacher

Sykepleierhelse coaching er en annen mulighet for de som ønsker å fokusere på undervisning i stedet for helbredelse . Mens sykepleierutdannere trener andre sykepleiere, jobber helsesøster for sykepleiere vanligvis med kronisk syke pasienter.

Du kan lære dem hvordan de kan overvåke blodsukkeret eller spise bedre slik at de kan gå ned i vekt. Du kan spesialisere deg i et bestemt område, for eksempel å lære nybakte mødre hvordan de skal amme sine nyfødte. Du kan bli ansatt av helsevesenet, forsikringsselskaper eller individuelle kunder.

Dette er en rolle der du kan jobbe heltid eller deltid.

En relatert jobb jobber som folkehelsesøster. Folkehelsesykepleiere implementerer programmer som fremmer velvære, og dette kan omfatte pasientutdanning eller offentlig utdannelse med vekt på forebygging. Folkehelsesykepleiere kan jobbe for offentlige etater, skoler eller ideelle organisasjoner.

Langtidspleie

Langtidspleie, eller LTC-sykepleiere, jobber med pasienter som trenger utvidet medisinsk tilsyn. Denne jobben har en tendens til å betale godt. Stressnivået for LTC-sykepleiere avhenger av anlegget.

LTC-sykepleie kan tillate deg å bygge et langsiktig forhold til pasienter, spesielt hvis du jobber i PACE-fasiliteter, sykehjem eller sykehjem. Stressnivået vil avhenge av forholdet mellom sykepleier og pasient. Det vil også avhenge av hvor godt du kan håndtere den følelsesmessige tollingen av å jobbe med pasienter i rehabilitering eller fallende helse på slutten av livet.

Sykepleieradministrator

Å gå over til administrasjon kan være en fin måte å redusere stressnivået ditt på. Du blir fjernet fra kjas og mas pasientomsorg og fokuserer i stedet på å planlegge omsorgen for alle pasienter på avdelingen.

En sykepleieradministratorens oppgaver inkluderer:

 • Lage arbeidsplaner
 • Utvikle opplæringsprosedyrer
 • Opprettholde økonomiske poster
 • Gjør ytelsesanmeldelser
 • Gi innspill til beslutninger om ansettelse og oppsigelse
 • Koordinering av pasientbehandling med annet helsepersonell

Denne jobben reduserer absolutt den fysiske og følelsesmessige toll som kommer av å flytte pasienter og håndtere deres presserende problemer. Imidlertid kan administrativt arbeid medføre mer generalisert stress, for eksempel når sykepleierne dine kjemper om hvem som må jobbe overtid, eller du må balansere budsjettet.

Sykepleierforsker

Sykepleierforskere er vitenskapelige forskere. De jobber med forskningsprosjekter, enten de finansieres av private tilskudd eller offentlige. En sykepleierforsker vil typisk identifisere pasienter som er potensielle deltakere i studien, intervjuer og vurderer dem.

De kan være med på å skrive tilskuddsforslag eller forskningsoppgaver. De kan jobbe i akademia, kliniske omgivelser eller til og med for farmasøytiske selskaper. Sykepleierforskere jobber ofte en standard 40-timers arbeidsuke, og de har mye mer begrenset kontakt med pasienter enn kliniske sykepleiere.

Sykepleierforskere har stor innvirkning på sykepleieryrket og helsevesenet som helhet. Helseforskning var i stand til å skape bedre måter å:

 • Lever helsetjenester på en mer effektiv og effektiv måte
 • Utvikle nye ernæringsstrategier for pasienter
 • Finn måter å integrere ny teknologi på
 • Gi bedre omsorg for terminalpasienter
 • Forbedre omsorgen for pasienter som har kronisk sykdom

Som sykepleierforsker kan du bli bedt om å jobbe i en rekke innstillinger også. Du kan jobbe med institusjoner, farmasøytiske selskaper eller offentlige etater. Andre kan samarbeide med ideelle organisasjoner.

Dette er et flott karrierevalg hvis du gjør en reell forskjell mens du jobber bak kulissene.

Akademisk sykepleierforfatter

engel nummer 319

Akademiske sykepleierforfattere skriver sykepleierelatert innhold. Dette kan være medisinsk råd i pasienthåndbøker, opplæringshåndbøker for fremtidige sykepleiere eller medisinske lærebøker lest av fremtidige leger. De kan bidra til helsevesen eller forsikringsselskaper som prøver å gi sunne livsråd til kunder i håp om å redusere helsekostnadene. Du kan være stabskribent eller frilanser.

Eller du kan bestemme deg for å bruke ekspertisen din til start en blogg . Blogging er også et godt valg hvis du leter etter en sidegig. Den beste måten å gjøre det på er å velge en bestemt nisje og imøtekomme den. Noen eksempler på nisjer inkluderer:

 • Råd til eldre sykepleier
 • Råd til mamma sykepleiere
 • Karriereråd til nye sykepleiere
 • Sykepleie forretningsideer
 • Sykepleie- og helseteknologi

Og hvis du lurer på hvordan du kan tjene penger som sykepleierblogger er det mange forskjellige måter du kan gjøre det på.

Du kan for eksempel selge annonseplass direkte til selskaper. Eller du kan generere kundeemner til toppsykepleieskoler ved å legge til et skjema på sidene dine. Du kan også bruke Google-annonsering til å vise betal-per-klikk-annonser som vil generere automatiske inntekter. Så ikke nøl med å se på det, og se om det er en nisje med høy etterspørsel du kan tjene på.

Camp Sykepleiere

Campsykepleie kan være et stort tempoendring. Mens du er på vakt 24 × 7 når leiren er i økt, får du også bo på leiren. Det betyr at du kan vandre i skogen eller svømme i en innsjø om kvelden.

Gjennomsnittsdagen som leiersykepleier er langt mindre stressende. For eksempel kan du dele ut medisiner eller håndtere mindre skader som bobiler opplever, men du kommer ikke til å se den jevne strømmen av syke barn du ville gjort på barnelege. Du kan også velge hvilke leirer du jobber på.

Det betyr at du kan få betalt for å bo i en leir hvor du kan ri på hester på din fridag.

Yrkesykepleier

Yrkessykepleiere gir omsorg og medisinsk rådgivning i yrkesmessige omgivelser. For eksempel kan de jobbe på en sykepleierstasjon i et stort selskap. De er tilgjengelige i tilfelle noen blir skadet, og de gjør rutinemessig helsevurderinger av ansatte.

Imidlertid kan de også holde foredrag om industriell sikkerhet, hygiene og sunn mat. De kan samarbeide med ledere for å forbedre sikkerheten på arbeidsplassen eller hjelpe ansatte med psykiske problemer.

Det som gjør denne stillingen så bra for folk som leter etter en jobb med mindre stress, er at rollen i stor grad vil være akademisk og at du vanligvis bare trenger å jobbe med mindre saker.

Noen av dine ansvarsoppgaver som yrkessykepleier inkluderer:

 • Lage beredskapskurs
 • Sykdomsbehandling
 • Katastrofeplanlegging
 • Gi nødhjelp
 • Forbedre arbeidsmiljøet
 • Arbeid med ansattes velvære

Yrkessykepleiere kan også jobbe som konsulenter, og samarbeide med bedrifter for å forbedre den generelle helsen og sikkerheten til de ansatte.

Folkehelsesøster

Folkehelsesykepleiere er ansvarlige for å forbedre den generelle trivselen og helsen til hele samfunn og befolkninger. Å jobbe som folkehelsesøster er også en fin måte å forberede seg på en karriere innen politikk eller advokatvirksomhet.

Folkehelsesykepleiere er i frontlinjen når det er store problemer som kan ramme store grupper, som for eksempel epidemier. De kan også bli bedt om å hjelpe til med å koordinere innsatsen eller lære organisasjoner og befolkningen hvordan de kan forebygge og behandle sykdommer og ulike helseproblemer.

Hjemmesykepleier

Hvis du ønsker å jobbe hjemme og kunne bygge et ekte forhold til menneskene du jobber med, kan du vurdere å jobbe som helsesøster. Som helsesøster i hjemmet vil jobben din være å gi best mulig pleie til pasienter hjemme, samt å utdanne familien og menneskene rundt dem om riktige prosedyrer.

En av mange grunner til at registrerte sykepleiere synes jobben er vanskelig, er på grunn av det høye antallet tilfeller de må håndtere. Men som helsesøster i hjemmet, trenger du bare å håndtere en pasient om gangen, noe som eliminerer mye av stresset. Du kan også bli kalt til å jobbe med annet omsorgspersonell, for eksempel personlig hjelp og hjemmetjeneste som behandler pasienten.

Det er mange alternativer for sykepleiere som søker en mindre stressende stilling. Å endre retning kan kreve en avansert grad eller bare bestemme hvor du vil jobbe i stedet, men det er mulig å fortsette å jobbe i felt uten samme stressnivå.

Del Med Vennene Dine: