12 stilige kontorer fra berømte selskaper

De fleste kontorer er kjedelige og har ikke noe som helst bemerkelsesverdig for dem.Disse kontorene har de standard beige fargene og standard kontordesign med bås i ett område og kanskje noen kontorer for de store sjefene og et par planter her og der.

De fleste kontorer er ofte stilige og uinspirerende - og det er derfor disse kontorene som er oppført nedenfor er så bemerkelsesverdige for de virkelig gikk ut og sørget for at kontorlokalene deres var alt annet enn kjedelige.

Bruken av farger, teksturer, lys og plass er enestående, og de har satt seg som målestokk for hvordan stilige kontorer burde se ut.

Innholdsfortegnelse

Ubers hovedkvarter i San Francisco

Ubers hovedkvarter i San Francisco4

Ubers hovedkvarter i San Francisco3

Ubers hovedkvarter i San Francisco1

18 mai dyrekretsen

Ubers hovedkvarter i San Francisco

Uber er en ridesharing-tjeneste som er basert i San Francisco, CA. De opererer i flere byer over hele verden. Kontorene deres har en åpen planløsning med mye tre i form av solide Hickory-stasjoner, lønnfinerte sidepaneler og lønn og stålbord i kaffebaren, hvis dette har gjort at du vil kjøre Uber, ta kontakt med et selskap som Ansett Brid og kom i gang på Uber-reisen din i dag.

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters7

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters5

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters3

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters2

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters1

Beats av Dr. Dre’s Culver City Headquarters

Dette selskapet er en avdeling av Apple Inc., og de produserer avanserte lydprodukter. Kontoret deres har en veldig organisk, men likevel futuristisk følelse - som vises av de mange speilene og mønstrene som er tilgjengelige.

De omtaler til og med den ene bygningen A som 'Morship'. De har også kafé, treningsstudio og svingplass i bygning B. Mens bygning C huser et topp moderne akustikkprøvelaboratorium.

Airbnbs hovedkvarter i San Francisco

Airbnbs hovedkvarter i San Francisco5

Airbnbs hovedkvarter i San Francisco4

Airbnbs hovedkvarter i San Francisco3

Airbnbs hovedkvarter i San Francisco1

Airbnbs hovedkvarter i San Francisco

Airbnb er et nettsted der folk kan gå og se på lister over leieboliger i 33 000 byer i 192 land. Deres globale hovedkvarter har en veldig eklektisk blanding av design, men det overordnede temaet er at plassene i deres 100 år gamle bygning gir oss en åpen og luftig følelse. De gjør stor bruk av farger, teksturer, takvinduer og veggkunst for å legge krydder til plassene deres.

Evernotes hovedkontor i Redwood City

Evernotes hovedkontor i Redwood City6

Evernote

Evernote

Evernote

Evernotes hovedkontor i Redwood City

Dette selskapet spesialiserer seg på å designe en serie programvare og tjenester som er spesielt tilpasset arkivering og notater. Kontorlokalet deres gjenspeiler deres kultur: produktiv, komfortabel og samarbeidsvillig.

Den har en enkel plan med mange private rom for store og små team å jobbe i, og de bruker en varm farge palett som er rik uten å være for dekorativ.

Treehouse's Portland Headquarters

Treehouse

Treehouse’s Portland Headquarters3

Treehouse

Treehouse

Treehouse

Dette er en del av den globale oppstartsscenen og er en elektronisk skole som lærer elevene å lage apper. Kontorene deres i Portland viser skrivebord med valnøtt, et visningsområde, felles spiseplass, bordtennisbord , og et produksjonsstudio de bruker til å lage filmer av kursene sine.

Googles Dublin-campus

Googles Dublin Campus7

Googles Dublin Campus6

Googles Dublin Campus5

Googles Dublin Campus4

Googles Dublin Campus3

Googles Dublin Campus1

Googles Dublin-campus

Google er det største søkemotorselskapet i verden, ettersom de er kjent for å tilby en rekke andre produkter og tjenester. Deres Dublin Campus er fantastisk. Den bruker blendende moderne designkonsepter og bruker primærfarger som finnes i logoen. Deres møbel-som-kunst designkonsept resulterer i store åpne rom som aldri ser ekstra ut.

Rdio's San Francisco hovedkvarter

Rdio’s San Francisco Headquarters4

Rdio’s San Francisco Headquarters3

Rdios hovedkvarter i San Francisco1

Rdio

Dette er et musikkselskap basert i San Francisco, CA. Selskapet sysselsetter mindre enn 150 personer, og likevel lover de å gjøre musikk morsomt igjen. Kontorene deres har et design som er hentet fra deres merkevarestil. Den har en moderne men industriell følelse med stål og betong blomstrer over hele plassen.

Yelps London-kontor

Yelps London Office6

Yelps London Office5

Yelps London Office4

Yelps London-kontor1

Yelps London-kontor

poesi for 5. klassinger å memorere

Yelp er et populært anmeldelsesside der folk kan legge inn anmeldelser om restauranter, puber osv. Deres kontor i London er designet for å være et effektivt og inspirerende arbeidssted.

Den har en vennlig, urban design som fremdeles er profesjonell, komplett med to store åpne arbeidsområder og et åpent kjøkken. Musikk spilles i hele bygningen. Det er bordtennisbord for personalet, samt en mengde teknologiløsninger. Det har også formelle kontorer på baksiden av bygningen.

Envatos hovedkvarter i Melbourne

Envato

Envato

Envato

Envato

Envato

Envato

Dette er et privateid selskap som er basert i Australia. De spesialiserer seg i markedsføring, oppstart og drift av en rekke online markedsplasser som utmerker seg i handel med varer fra uavhengige selgere.

Kontorene deres er designet for å speile kreativiteten til selskapet, da det blant annet har abstrakte sitteplater som ligner på et tre som vokser gjennom alle tre nivåer i bygningen. Alt i alt har den en veldig varm og nyskapende følelse.

Medium's San Francisco-kontorer

Medium’s San Francisco Offices7

Medium’s San Francisco Offices5

Medium’s San Francisco Offices4

Medium’s San Francisco Offices3

Medium’s San Francisco Offices2

Medium

Dette selskapet er en bloggplattform som er basert i San Francisco, CA. Hele kontoret har en åpen plan med en luftig følelse. Det ser nesten ut som et industrielt lager med synlige vegger, rør og kanaler. Og likevel ser alt veldig elegant ut og er satt sammen samtidig.

Mapbox's San Francisco-kontorer

Mapbox

Mapbox’s San Francisco Offices3

Mapbox

Mapbox

Dette selskapet er en skybasert plattform der brukere kan gå for å designe og publisere interaktive kart på nettet. Kontoret deres i San Francisco har store åpne områder med mye polert tre, lette og komfortable møbler. De har også smattering av farger i form av moderne kunst over hele kontorene.

Autodesk's Beijing Office

Autodesk

Autodesk

Autodesk

Autodesk

Dette er et amerikansk multinasjonalt programvareselskap som produserer programvare for bruk innen ingeniørfag, arkitektur, konstruksjon, media etc.

Kontoret deres har benk -type arbeidsstasjoner og veldig minimale møbler. De valgte lavprofilerte skrivebord uten skillevegger for å gjøre kommunikasjonen enkel blant de ansatte. De er avhengige av naturlig lys for det meste av belysningen, noe som gir mange besparelser.

Del Med Vennene Dine: