13 Eksempler på iOS 7 App redesign

Designere over hele verden gjør seg klar for offentlig utgivelse av iOS 7. Det betyr at du må redesigne nåværende applikasjoner slik at de passer til temaet iOS 7. I følge Apple er iOS 7 planlagt utgitt i høst. En betaversjon av operativsystemet er for tiden tilgjengelig for utviklere. Teknologiblogger spekulerer i at den vil bli utgitt samtidig med den nye iPhone 5S.Det nye grensesnittet som har blitt radikalt revidert, har mottatt negative meninger fra kritikere som The Verge, VentureBeat og The Atlantic, og kaller det nye operativsystemet 'blinding', 'hardt' og 'stygt.' Fra min personlige mening synes jeg ikke det er så ille. iOS 7 er vakker, men ikonene er ganske stygge. Noen er ok, som kalenderikonet. Imidlertid er e-post, Appstore, iTunes, vær, video, innstillinger, iTunes radio, varslingssenter, Siri, innstillinger, Air drop og Safari ganske avskyelig.

Jeg er positiv til at Jony Ive ikke lever under en stein. Jeg tror han hele tiden lytter til store kritikere, og utviklingen av iOS 7 pågår. Når vi kommer nærmere den offisielle utgivelsen, vil designkonsekvensen muligens løses. Og hvis det av en eller annen grunn ikke gjør det, antar jeg at vi bare må takle det.

18 okt dyrekretsen

46251-Larry-bird-deal-it-gif-1yE2 [1]

Jeg fant nylig en kul Tumblog som viser eksempler på iOS 7 redesign side om side. Her er lenken hvis du er interessert: ios7redesigns.tumblr.com . Jason Reed administrerer for tiden bloggen og lover å fortsette å legge ut nye design på en hyppig basis. Jeg bestemte meg for å redesigne med deg i dag. Selv om de fleste eksemplene nedenfor er uoffisielle konsepter, vil de passe perfekt til naturen til iOS 7. Kos deg!

p.s.

27. sept horoskop

Sjekk også ut jonyiveredesignsthings.tumblr.com , den bloggen er morsom.

morsomme spill for barn hjemme

Innholdsfortegnelse

1. Nike iOS7 Redesign

Nike iOS7 Redesign

2. Viber

Viber iOS7

3. Facebook iOS 7 Redesign

Facebook iOS 7 redesign

4. Vine App iOS 7 redesign

Det kommer

5. CloudApp iOS 7 redesign

CloudApp i

6. Slopes iOS7 Redesign (offisiell)

Aktiviteter - iOS7 av Curtis Herbert

Del Med Vennene Dine: