13 ideer til oppbevaring av ansiktsmaske for å holde ting rene og tilgjengelige

Fra søte kurver til smarte bærevesker. 13 Oppbevaringsideer for ansiktsmaske Søte kurver, bærevesker og beholdere

Med tillatelse fra EtsyÅ frenetisk klemte munnen etter å ha gått ut døren uten å dekke ansiktet er noe mange av oss har opplevd – men heldigvis har det dukket opp ideer til oppbevaring av ansiktsmasker overalt for å sikre at din er klar før du våger deg utenfor.

Med Centers for Disease Control and Prevention's anbefaling for å maskere seg når sosial distansering er vanskelig å opprettholde, er det å glemme masken en nei-nei – men som husnøkler er det grunnleggende frustrerende lett å glemme. Produsenter overalt går inn for å lage smarte rom og bærevesker for ansiktsdekninger, men du kan også gjenbruke eksisterende husholdningsartikler, som elegante kurver og veggkroker for å holde masken ren og tilgjengelig (uten å bli en sår i rommet ditt).

Det handler om å finne ut et system som fungerer for deg, så organisasjonshack som holder seg vil komme godt med. Foran, finn 13 smarte ideer til oppbevaring av ansiktsmaske som du kanskje bare kan beholde når pandemien er bak oss – for hvem elsker ikke å rydde opp i skjemmende rot?

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: