Finn Ut Antall Engel

13 spesielle DIY bryllupsgaver for å vise kjærlighet

Nesten hvert par har et bryllupsregister fylt med generiske gaver. Men det er ingen nyheter at DIY-brudegaver er mer gjennomtenkte og med mye sjel. Så hvis du vil skille deg ut, velger du kreative bryllupsgaver av dine egne hender.

Fra den håndlagde Miss til Mrs-boksen til monogrammede vinfløyter, det er ingen slutt på DIY-gaver til nygifte. Du kan enten lage disse gavene fra bunnen av eller kjøpe og krydre dem. DIY bryllupsgaver er skatter fordi de er budsjettvennlige og tar litt arbeid av kjærlighet.

Så hvis du er kreativ, sjekk ut disse søte bryllupsgaveideene.Innholdsfortegnelse

Prikket brudeboks

Den piggede brudeboksen er en av de mest unike DIY-bryllupsgavene. Hent bruden å være boksen abonnement for bruden. Når du er levert, kan du jobbe med piggene. Bruk lim til å stikke piggene rundt boksen uten å forstyrre navnet på merket.

Dette er en perfekt en for den glamorøse bruden. Å gi bruden en prikket boks full av godbiter vil sende henne over månen.

Kalligrafert eller strikket koselig dyne

En kalligrafert dyne er en av de enkle bryllupsgaver man kan tenke seg. Få en dyne og sett deg i gang med kalligrafien. Hvis du ikke kan kalligrafi, kan du sende dynen til en ekspert kalligraf.

Skriv opp kjærlighetssitater med parets initialer over dynen eller på diskrete punkter. Bruk rolige farger, bortsett fra at du kjenner parets fargeinnstillinger. Du kan også sy i noen strikkede blomster eller bokstaver i stedet for kalligrafi. De vil holde på mye lenger.

Fargede serveringsskåler

For paret som elsker å underholde, er fargede serveringsskåler kreative bryllupsgaver. Med unike akvareller tegner du utsøkte mønstre på bollene. Inkluder parets initialer nederst og forsegl med glitter. La tørke grundig slik at de ikke bløder ut når de vaskes. Dette er vakre minimalistiske kjøkkentilskudd.

Fortryllet speil

Dette er en av de mest verdige Pinterest-ideene til bryllupsgave. Vis frem den kreative siden din ved å skjære skogsmønstre inn i tre ramme. Kjør gummiblomster, aksenter og vinstokker i skogsstien og forsegl dem med et sterkt lim.

Det vil hjelpe dem å holde på i årevis. Det endelige produktet er et fortryllende speil med en wanderlust-stemning.

Håndstrikkede vesker

Tenker du på vakre og gjennomtenkte brudegaver? Her er en for deg hvis du elsker å strikke. Lag noen toteposer i vakre trådfarger for bruden.

Ikke bare er de nyttige for å beholde brudens personlige effekt, men de er også perfekte for uformelle dagsturer.

Hjemmelaget skjønnhetsprodukter

Hvis du er stor på naturlige og organiske produkter, kan du gi noe av din godhet til paret. Badesalt, badebomber, kroppsskrubb, kroppssmør, duftlys og mer vil komme langt. Pakk dem i håndsyede poser med parets initialer. Gi dem en fin og avslappende badopplevelse.

Håndklippte geometriske underlag

Du kan lage disse rustikke DIY nygifte gavene fra bunnen av hvis du kjenner snekring. Skaff deg tre og lag underlag med forskjellige geometriske former for paret. De vil Takk skal du ha for dager de tar kaffe, konjakk eller litt kjølt vin.

Hvis du ikke er god med snekring, spray av maling til ønsket farge av et par av dem på Esty, og skjær inn et brev av parets navn per dalbane.

Fløyter med monogram

Send paret ut i ekteskapelig lykke med en vintage flaske vin og monogram vinfløyter. Hver dag er en feiring, hjelp dem med å gjøre det med stil. Bestill noen fløyter og la dem monogrammeres med kjærlighetsinnskrifter, Mr. og Mrs, parets initialer eller noe fantasifullt. Gullbokstaver fungerer best.

Vevde kurver

Hvis du er interessert i håndverket, er dette en av hjemmelagde bryllupsgaveideer verdt det. Vev en kurv, og vev litt blonder gjennom den når du er ferdig. Kalligraf parets navn og bryllupsdato på blonderne, og legg kurven med litt vin. Dette er en sann rustikk bougie av kjærlighet.

Wire innpakket redskap sett

Gi paret en stilig middagstid ved å gi dem et funksjonelt og estetisk redskapssett. Aktiver den klassiske stemningen ved å pakke inn håndtakene på gafler, skjeer og kniver med vintageinspirerte eller ekte vintageperler. Bestikkene blir ekte skatter.

Skåret serveringsbrett

30 desember dyrekretsen

Hvis du har tømrerferdigheter, kan du være rustikk ved å lage en serveringsbrett til paret. Dette er en av de vakreste DIY-gaveideene laget fra bunnen av. Bygg dette serveringsbrettet, og skjær inn parets initialer eller bryllupsdato med en skarpsinn. Paret som elsker å underholde vil elske dette.

Egendefinert dørmatte

Hvis du har for mange invitasjoner og har gått tom for bryllupsgaveideer, kan du prøve dette. Kjøp en vanlig dørmatte av myk kvalitet, blyanter, tape, sharpie, papp og litt spraymaling. Tegn søte mønstre på papp og klipp dem ut.

Tape disse lappene på dørmatten og spray maling rundt dem. Når malingen tørker av, fjerner du tape og papp. Bratsj! Du har en bohemisk inspirert dørmatte som du ikke finner andre steder. Avslutt med å skrive ned parets initialer i kantene.

Ringholderramme

Mange par mister ringene ved å enten skylle dem ned a synke eller å plassere dem feil. Bli proaktiv og arbeid fremover for paret du elsker. Ringholderrammen er en av de beste DIY-gavene til nygifte.

Det er også budsjettvennlig og raskt å lage. Få en bilderamme helst med papprygg. Bytt ut papp med myk kryssfiner og spraymaling.

Fest to fantasifulle tommelfinger i rammen og komplett med sitater og bryllupsdato med kursive bokstaver. Paret vil finne det praktisk når de trenger å ta av seg ringene mens de vasker eller lager mat. Redde dem fra panikkanfallet 'Jeg mistet ringen min'.

Del Med Vennene Dine: