14 beste badehåndklær for maksimal luftighet og varme

Her er for å ikke grue deg til dusjen en gang. 14 beste badehåndklær for maksimal luftighet og varme i 2021

Med tillatelse fra merkerHvis karantene inspirerte deg til å ta opp kappen og tøfler spill, vurder å begi deg videre inn i området etter dusjen med de beste badehåndklærne. De fleste av oss slutter nok ikke å tenke på håndklærne vi bruker til daglig, men det er de små tingene som skiller kvalitetsalternativene fra de som er stive, papirtynne og (verst av alt) skrapete.

Du trenger ikke være en tekstilekspert for å vite når du er i selskap med et flott badehåndkle. Du kan se (og føle!) forskjellen umiddelbart: De beste badehåndklærne er myke og myke, og har akkurat den rette mengden tyngde – uansett din personlige preferanse for veving eller farge. Og hvis du vil ha et håndkle som ikke bare får jobben gjort, bør du vite: Jo høyere trådantall, jo tykkere, luftigere og varmere har håndklærne en tendens til å være. Trådtall blir målt i gsm, eller gram stoff per kvadratmeter. De fleste merker beskriver mellomvektstilene deres som å ha rundt 500 til 650 gsm, så hvis du vil ha noe mer lett (men fortsatt hurtigtørkende), vil du sannsynligvis se etter alternativer under 500 gsm. Omvendt, hvis du vil ha absorberingsevne og en super-chunky følelse, bør du holde øye med stiler over 650 g/m2.

Nå kan du fortsette å bruke håndklærne du har, eller du kan gå opp til skylignende tekstiler med hotellverdige finisher. Valget er ditt! Og ikke bekymre deg for å måtte betale ut hundrevis av dollar på et nytt sett. Mange direkte til forbrukermerker i hjemmearenaen selger kvalitetspakker til priser som ikke bryter banken. Det er sant at badehåndklær ikke får så mye hype som sengetøy i lin eller silke putevar, men de er seriøse egenomsorgsarbeidshester, så å investere i et godt laget sett bør være en enkel sak. Fremover, de 13 beste badehåndklærne å handle nå.

121 betydning

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: