15 beroligende meditasjon YouTube-videoer for mindfulness-øvelser

Meditasjon er ikke alltid lett, spesielt hvis du har et overaktivt sinn eller hvis du er vant til å være opptatt hele tiden. Selv for hyppige utøvere kan det være vanskelig å nå det punktet når både kropp og sinn er avslappet. Ofte er trikset å finne den rette musikken som skal følge deg under øktene dine.Musikk til meditasjon skal ha minst tre kvaliteter. En, den skal være konsekvent. Det skal ikke være plutselige takter eller endringer som vil riste lytteren ut av kontemplasjon. Høres ut som etterligner naturen er et godt utgangspunkt. For det andre skal det være lenge nok til at du kan gå inn i en fredelig tilstand. Og til slutt, musikken skal være av høy kvalitet.

Hvis du er ny i meditasjon , eller har problemer med å gjøre det på egen hånd i lange perioder, veiledet meditasjon kan hjelpe. Disse innebærer musikk med akkompagnement fra en erfaren meditator. Velg en med en beroligende stemme slik at du ikke blir distrahert.

Et annet alternativ er forbedret musikk. Dette bruker vitenskapen da den kombinerer beroligende musikk med lydbølger spesielt utviklet for å målrette mot bestemte områder av hjernen og hjelpe den til å reagere deretter. Dette kalles binaural beats.

Enten du nettopp har begynt eller leter etter meditasjon musikk å legge til i samlingen din, la denne listen være din guide.

Innholdsfortegnelse

De beste YouTube-videoene for meditasjon

en. Hellige Chants of Shakti

For de som elsker indisk musikk, la dette arrangementet av Craig Pruess, med strofer sunget av Anuradha, ta deg med på en mystisk reise inn i sjelen din. Eksotisk og åndelig, legg dette til morgenen din meditasjon og bli betatt av skjønnheten den vever i tankene dine.

to. Chakra Healing av Steven Halpern

Steven Halpern er et stort navn i den omgivende musikkbransjen. Han har alle slags verk, fra noe å hjelpe deg med meditasjon til tradisjonell hellig musikk. Husk å sjekke de andre komposisjonene hans til du finner de riktige lydene for dine spesifikke behov.

3. Inne i Taj Mahal

Det ble sagt at Paul Horn snek seg inn i Taj Mahal for å spille inn dette enestående fløyte- og stemmeensemblet. Dette var i 1968, da han bodde hos Beatles i India. Helt siden den gang har denne sublime musikken satt sitt preg i historien.

332 engelnummer

Fire. Det aller beste av Ravi Shankar

Hvis du elsker lydene fra sitar og fløyte, så er dette et must-ha for deg. For de som leter etter riktig beroligende musikk, kan det hende du må sile gjennom mer enn en time med optimistiske komposisjoner til du finner en du liker. Likevel har dette noen fantastiske spor som tar deg til et annet univers.

5. Avslappende søvnmusikk

Fra Soothing Relaxation-kanalen er denne ikke bare for de som har vanskeligheter med å sove. Du kan også bruke denne musikken under din meditasjon økter, som stressavlastning gjennom dagen, eller som bakgrunn lyder for en avslappende kveld.

6. Anne Akiko Meyer's Plays ‘Spiegel im Spiegel’

For folk som foretrekker klassiske stykker, vil du elske denne tidløse gjengivelsen til 'Spiegel im Spiegel' eller 'Mirror in Mirror'. Med et pianoakkompagnement vil du finne deg selv sakte i stille fest.

jomfru- og jomfruelskere

7. Debussy, Clair De Lune (pianomusikk)

Hvis du vil slappe av, slår ingenting en klassiker. Det er ikke rart at folk flest har dette tradisjonelle mesterverket i spillelistene sine. Så ten noen lys, og la tankene og hjertet vandre til bedre tider.

8. Erik Satie Gymnopédie No. 1

Denne varige komposisjonen fra Erik Satie er kjent for sine Gymnopédies, som er små melankolske pianostykker fra 1890, og er en favoritt verden over. Enkel, men allikevel gåtefull, det kan hjelpe deg med å roe deg i løpet av få minutter.

9. Alexis Ffrench Radiate

Alexis er vel ansett for sine pianostykker som er lette, avslappende og utstråler uskyld. Å lytte til verkene hans vil få hjertet til å sveve, og deretter hjelpe deg med å lande grasiøst på grønne enger malt av hans kyndige fingre på piano.

10. John Tavener: The Protecting Veil

Dyp og med en religiøs bakgrunn vil denne musikken trollbinde deg på de første tonene. Og med det medfølgende orkesteret er dette et flott stykke du alltid vil ha med deg, i tilfelle du trenger noe beroligende på farten.

elleve. Craig Kupka: Skyer

Selv om du kanskje ikke er kjent med Kupka, har du sannsynligvis hørt musikken hans en eller to ganger, ettersom opptakene hans er i musikkbiblioteker overalt. Denne spesielle innspillingen er ment å bli spilt for “avslapning, meditasjon , stille tider i barneskoler, hjem eller kontorer, eller som et ikke-østlig musikalsk alternativ for Yoga ”.

12. Laraaji, Universe (1987)

Hvis du leter etter musikk for å ta deg opp i himmelen og sakte sette deg på nydelige grønne sletter med utsikt over horisonten, så er dette det. Noe som minner om New Age-musikk, har dette stått tidstesten takket være dens magiske improvisasjoner på citer og strenger.

1. 3. Brian Eno, torsdag ettermiddag (1985)

32 betydning

Ingen liste over meditasjon musikk ville være komplett uten verk fra den anerkjente Brian Eno. Myk og skiftende, dette ble faktisk skapt som et lydspor til et videomaleri av Christine Alicino på midten av 80-tallet. Bruk dette når du vil holde distraksjoner i sjakk mens du fortsatt holder deg kald.

14. 432Hz Miracle Music

Det sies at 432 Hz er den naturlige frekvensen i universet, og at å lytte til det vil 'helbrede' din ånd og tiltrekke deg positivitet i din retning. Uansett om det er sant eller ikke, er disse lydene ypperlige for stille kontemplasjon eller før du legger deg.

femten. Binaural Beats Focus Music

Som nevnt er binaurale beats lydbølger under musikalske komposisjoner som er opprettet for å målrette mot bestemte områder i hjernen. Disse er ment å hjelpe deg å fokusere, slappe av eller til og med forbedre hukommelsen . Vakre og beroligende, disse er alltid et godt valg å ha i spillelisten din.

Del Med Vennene Dine: