15 fantastiske nettsteder for inspirasjon til logo design

Som en dyrebar vare for virksomheten din, er design av logo en vanskelig oppgave. Enten du er logodesigner eller bare er interessert i å lære mer om logo design , vil du se noen gode eksempler på andre beste logo designere rundt for å få litt inspirasjon og for å øke kreativiteten.Trenger du designinspirasjon nå for å oppnå umiddelbart gjenkjennelige logoer? Bare bla gjennom logosamlinger på nettet. Nedenfor har jeg satt sammen en liste over 20 utrolig nyttige inspirasjonssider med logo som tilbyr mange kreative logoer, som hjelper deg med å få noen nye og friske ideer.

Innholdsfortegnelse

en. Designkonkurranse

Skjermbilde for Designcontest-nettstedet 2017

Designcontest gjør det veldig enkelt å lage ditt eget logoinnhold. Bare start en konkurranse, velg premiebeløpet, og slapp av mens dusinvis av designalternativer er laget av dyktige designere, spesielt for deg, på få timer, i stedet for uker.

to. Logo Elg

Hva som skiller LogoMoose fra andre logo design samlinger? Svaret er at dette er et utstillingsvindu med utvalgte beste logoer fra hele verden og gir deg din daglige porsjon med logoinspirasjon. Den høyest rangerte logoen blir plassert øverst til venstre på dette nettstedet.

3. Logo Design Kjærlighet

Dette er et bloggside som administreres av grafisk designer - David Airey, og han skriver artikler om logo design og viser frem mange flotte inspirasjonsbiter. Hvis du mener det alvorlig logo design , disse forskjellige logo design relaterte ressursene er bra for deg.

Fire. Logofi

Som tittelen “Bli inspirert. Get logofied ”demonstrerer, dette nettstedet der over 750 logo-design teller er veldig nyttig for logo-produsenter.

5. LogoGala

Logo Gala har som mål å være en enestående ressurs for ny logoinspirasjon. Det skiller seg fra de fleste andre gallerier etter design og det faktum at du kan velge logo design basert på farge. Videre har den også en utvalgt logoseksjon med siste blogginnlegg.

6. Dagens logo

Logo Of The Day er en høyt profilert logo design prisordning som belønner de beste profesjonelle logoer og varemerker designet over hele verden. Alle foreslåtte logoer blir screenet av to dommere Jacob Cass og Jeff Fisher for å sikre dette, og brukere kan også foreslå en logo som skal tildeles av rangeringslogoer på en skala fra en til fem. Dessuten er det også et sted å gå til logo design inspirasjon.

7. Logospire

I motsetning til de fleste andre logogallerier er Logospire et nettsted der besøkende har tilgang til å laste opp, bla, rangere og kommentere logoer. Og logoene dine trenger ikke å vente på å komme gjennom den lange modereringskøen - arbeidet ditt blir live med en gang. Fellesskapet er moderatorer, så hvis du bare vil se de beste logoene, er det bare å bruke Stiger , Populær eller Utvalgt filtre.

8. Brands Of The World

En av de største samlingene av logoer som er tilgjengelige for nedlasting i vektorformat er Verdensmerker. Det er blant de mest omfattende ressursene og de mest besøkte nettstedene der besøkende kan bla gjennom og få tilgang til kopier av verdens berømte merkevarer og logoer.

9. Logo fra Dreams Awards

Det heter navnet alt, Logo fra Dreams Awards er et sted for å lagre de mest kreative og inspirerte logoene fra hele verden. Nettsteder eier-Sinisa har en ny logo design hver dag og håndplukker også en logo for måneden og året.

10. God logo

Dette nettstedet er dedikert til kunstformen av logotypen og den tilhørende bedriftsidentiteten. Logogalleriet på dette nettet er særegent, bare klikk på det respektive fargerike ordet, du kan se de relaterte logo-designene. Dessuten er det også en logoressurs der du får rangere logoene.

elleve. Dribble

På Dribbble.com kan du enkelt søke etter en spesifikk logoidee som 'minimal logo' og få et hav av kreative resultater fra verdens beste designere.

12. Wolda

Utover alle spørsmål er Wolda den høyprofilerte ordningen for grafisk designpris som belønner de beste logoer og varemerker designet over hele verden, og skaper et arkiv som sporer utviklingen av smak, stiler og trender innen global design år etter år. Designere, byråer, studioer og studenter fra hele verden er invitert til å delta. Besøkende kan velge vinnernes logo i forskjellige land for å bli inspirert.

1. 3. Logorium

Det er også et sted å vise fantasi og kreativitet for logo eller grafisk design med et fellesskap og et forum for å dele ideer. Tilbyr 'Editor's Choice' og 'dagens logo', dette nettstedet kan kaste lys over deg logo design .

4. mai dyrekretsen

14. 99 Design

Akseptert som en av de eldste logo design konkurransesider, det assorterer en rekke crowd-sourcing-prosjekter som er ment spesielt for personer med små bedrifter som ikke har råd til mer. 99designs har samlet et fellesskap med 100 000+ designere med rykte om å ha holdt over 95 000 designkonkurranser til dags dato. Dermed vil du oppnå mye fra denne logosiden.

femten. LogoPond

Det er et galleriside som viser et stort utvalg av forskjellige logoer. Du kan dele dine egne kreasjoner for å få tilbakemelding eller bare få inspirasjon til din logo design . Logoer her er flotte, og brukere kan velge 'Vis alle' -galleriet for å se alle logoer som sendes til nettstedet.

Så er du fremdeles blokkert fra logoutforming etter at du har bladd gjennom alle disse ovennevnte logogalleriene? Jeg tror det er umulig! Ta en titt på disse nettstedene, og du vil være på vei til å lage noen friske logo-design. Når du har fått god inspirasjon, er det du trenger å gjøre, å realisere det av Photoshop - en profesjonell standard digital bilde- og fotoredigeringsprogramvare eller annen brukervennlig logo design verktøy som Logo Maker å lage en logo du vil elske.

Del Med Vennene Dine: