16 måter å bli den perfekte gentleman

InnholdsfortegnelseHvem er en gentleman?

Begrepet gentleman betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Uansett mening har begrepet en stor konnotasjon - respekt.

Mine herrer gir maksimal respekt, ikke bare for deres verdier og tro, men også for andre mennesker, inkludert de som ikke fortjener deres respekt i det hele tatt. Når du er en gentleman, vil kvinner også finne deg uimotståelig attraktiv.

I motsetning til vanlig misforståelse handler det ikke om å være gentleman å gi etter for andres krav på bekostning av din egen lykke. Den mer passende betegnelsen på det vil være et folk som er hyggeligere. En herre sliter ikke med å projisere et eksteriør som er i konflikt med hva deres virkelige karakter er.

For å bli en gentleman, er det visse vaner du kontinuerlig må streve for å innlemme i din livsstil og personlighet. Følgende er noen av de beste vanene som vil gjøre deg til den herren alle ønsker at du skal være.

1. Definer din personlige stil

Verdien av selvrefleksjon

Det første tipset for å bli en gentleman er å definere din personlige stil. Når folk flest tenker på en gentleman, er bildene som ofte kommer til hjernen menn i dresser, slips og polerte sko. Vel, den definisjonen har siden endret seg.

Å være en gentleman innebærer ikke nødvendigvis å ta på seg formell antrekk. Det handler om holdningen din og hvordan du formidler deg, både offentlig og privat. Din personlige stil skal være en speilbilde av din livsstil og personlighet. Det skal ikke være en falsk person som du bare tar på deg avhengig av øyeblikkets bekvemmeligheter.

2. Hold din personlige hygiene i sjakk

Dette er en no-brainer. En gentleman skal alltid være ren og velstelt. Når det gjelder hårpleie, er konvensjonen å barbere seg. Hvis du foretrekker et skittent ansikt, må du forsikre deg om at det er kontrollert skittent. den typen som matcher din stil og personlighet.

Hva om din vanlige jobb ikke lar deg opprettholde personlig hygiene hele tiden? Vel, det er helt forståelig. Kvinner tåler heller svette armhuler på jobben enn på en date.

3. Respekter alle

En gentleman må respektere alt og annet, det er bare ingen to måter på det. Det er naturlig å respektere mennesker som er eldre, klokere, rikere eller mer utdannede enn deg. Men det virkelige målet for en gentleman er hvordan han behandler de som er dårligere enn dem på en eller annen måte.

Selvfølgelig må du også ha dine personlige grenser og kunne vite når den andre parten tar din respekt for gitt. Det kan være narsissister blant dine slektninger, venner eller arbeidskamerater som ikke har noe imot å bruke din gode natur mot deg.

8. mars dyrekretsen

4. Ikke sladre

Selvsikker moden forretningsmann i byen

En gentleman sladrer ikke eller sprer skandaløse rykter, spesielt når det gjør direkte skade på en annen person.

Den perfekte måten å holde seg borte fra skandaler er å slippe sladder og rykter. Så lenge du holder på med sladder, vil skandaler alltid være en del av livet ditt.

5. Vær ærlig

En gentleman demonstrerer ærlighet, både i tanke, tale og handling. Hvis du liker en dame, må du frimodig henvende deg til dem og gi dem beskjed.

Og hvis du ikke godkjenner bestemte arbeidsplasser av kollegaene dine, kan du ringe dem for det. Uttrykk dine følelser og tanker ærlig, uavhengig av hvordan det får deg til å se ut for andre mennesker.

6. Hold dører åpne for mennesker

Dette er en gentleman-vane som de fleste av oss allerede er kjent med. Selv om det har blitt praktisert fra uminnelige tider, har det å holde dører til andre mennesker aldri mistet sin sjarm. Det taler om din omsorg og omtanke for dem.

Du bør vise denne snille gesten spesielt til eldre, og forventer at mødre eller personer som bærer tung bagasje. Og selvfølgelig damen din.

7. Vær flittig og hardtarbeidende

Verdien av selvrefleksjon

Snarveier, gratis turer og øyeblikkelig tilfredsstillelse er fremmede vilkår for en herre. Mine herrer vet at alt som er verdt å ha er verdt å jobbe hardt for. Derfor har de ikke noe imot å ofre midlertidige gleder for langsiktige gevinster.

Og i jakten på deres personlige suksess og lykke, frykter ikke mine herrer å gå inn på stiene som er mindre reiste.

8. Tenk på språket ditt

Du kan aldri være en gentleman hvis du alltid synes det er praktisk å bruke f-ordet. Banning, banning eller på annen måte å bruke upassende språk får deg til å se mindre sjarmerende ut.

Så uansett hvem som er i nærheten, bare tone ned språket ditt.

9. Få kontakt med mennesker

Det er lettere å få kontakt med mennesker enn du kan forestille deg. Du trenger ikke å være vertskap for en bakgårdsparti eller dra på teambuilding-turer for å gjøre det. Bare si hei til naboen hver morgen, eller når du går forbi en fremmed i gatene.

Vær klar til å innlede en samtale mens du venter i lobbyene eller står i kø i banken. Å ha en så lettvint personlighet vil gjøre deg tilgjengelig og gjøre det mulig å få kontakt med mange mennesker.

10. Vær en lytter

En gentleman bør lytte 90% av tiden og snakke 10% av tiden. Enten du er på arbeidsplassen eller hjemme, ikke prøv å være den som alltid snakker.

Lytte er en utmerket måte å føle med den andres indre følelser.

11. Svar alltid

Hvis partneren din var så snill å sende deg en god morgen tekst, er det bare rettferdig at du svarer. Hvorfor skal du la dem gjette om du har mottatt meldingen eller ikke?

På samme måte må du være høflig nok til å svare på invitasjoner, enten du har tenkt å delta eller ikke.

12. Gi løfter ... Så hold dem

Løfter er som babyer, enkle å lage, men vanskelige å levere. Så hvis du vil være en gentleman, er det første du kan gjøre å gi løfter du kan oppfylle. Enten du lovet å unne damen din en romantisk ferie, fullføre et oppdrag innen en bestemt dato eller møte opp på et arrangement, må du sørge for å holde løftene.

Og hvis det oppstår uforutsette situasjoner som hindrer deg i å oppfylle løftene dine, vær så snill å gi den andre beskjed i god tid.

13. Beklager

bøker om tilgivelse

Å si unnskyld er en av de vanskeligste tingene å gjøre, siden det er synonymt med å avgi makt og status til den andre parten. Men herrer forstår at det ikke kunne være en bedre måte å inngå fred med deres indre og verden rundt seg enn å be om unnskyldning.

Hvis du ærlig tror at du tar feil, kan du henvende deg til den andre personen og be om unnskyldning for feilene dine. Viktigst, mener det. De fleste kan fortelle når du virkelig er lei deg for gjerningene dine, og når du gjør det bare som en formalitet.

14. Tilgi

Tilgivelse er noe sammenvevd med å beklage. Bare i dette tilfellet er du den fornærmede parten. Hvis du ønsker å være en gentleman, tilgi alltid folk, spesielt de som fortjener ditt tilgivelse det minste.

Tilgivelse vil frigjøre deg fra den følelsesmessige uroen som hevn og harme ofte bringer. Men herrer tilgir ikke bare, de tar også konkrete tiltak for å dempe seg fra å lide lignende situasjoner i fremtiden.

15. Returner en favoritt

En gentleman gir tilbake alle fordeler, selv om det ikke nødvendigvis er like stort. Hvis partneren din hadde klesvasken i morges, hvorfor ikke hjelpe til med tilberedning av middag?

Og hvis selgeren er snill å hjelpe deg med å laste lastebilen din, hvorfor ikke tipse dem for det? Verden ville vært et bedre sted hvis vi alle klør oss i ryggen på dem som klør oss.

16. Verdsett familien din først

kjente dikt for ungdomsskoleelever

Veldedighet starter hjemme. Derfor kan du ikke påstå at du skal være snill mot andre mens du forsømmer din helt egen familie. Det er mange tilfeller av mennesker som forplikter halvparten av lønnen sin til å kjøpe drikke til vennene sine mens foreldrene deres er i fattigdom.

På samme pust er det enkelt å ta to eller tre jobber om dagen, og tenke at du gjør det for familien din. Men hvis jobben din gjør at du forlater huset klokken 04.00 og kommer hjem klokken 23.00, er det ikke verdt å beholde det. Når vil du finne tid til å få kontakt med partneren din eller knytte bånd til barna dine?

Endelig ord

Å bli en gentleman er lettere enn folk flest forestiller seg. Det innebærer ikke å gjøre en drastisk personlighetsendring. Hvis du ønsker å være en gentleman, kan du få et forsprang ved å pleie de enkle, men sunne vanene som vi har fremhevet i dette innlegget.

Del Med Vennene Dine: