Finn Ut Antall Engel

De 18 beste fargede fuktighetskremene å bruke hele dagen, hver dag

Dekning uten kake? Ja takk. 18 beste tonede fuktighetskremer for en sunn glød testet av Glamour-redaktører

Med tillatelse fra merker

Hvis du vil ha en sunn glød uten å måtte sminke hele ansiktet, vil det med å fylle på med en av de beste fargede fuktighetskremene som finnes, gå langt for å perfeksjonere rutinen din. Disse multitasking-produktene kombinerer alle de fuktighetsgivende fordelene til en fuktighetskrem med ren til middels dekning av en hverdag fundament – gjør dem til MVP for enhver skjønnhetselskers veske. De er også en absolutt essensiell sommerskjønnhet; fargede fuktighetskremer har en lett tekstur, er enkle å påføre og inkluderer ofte SPF for å beskytte huden din mot solens skadelige UV-stråler. Bare prøve for å nevne et mer effektivt skjønnhetsprodukt – vi venter.

Som du forventer, er det en hel rekke fargede fuktighetskremer på markedet akkurat nå – og på tvers av en rekke finisher, hudproblemer og budsjetter. Derfor spurte vi Glamour redaktører om deres favoritter gjennom tidene. Fra Glossier's Skin Tint til Fenty Beautys nye Eaze Drops, rull ned for å lese anmeldelsene deres og handle de 18 beste fargede fuktighetskremene.

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: