De 19 beste sweatshortsene for å hjelpe deg med sommeren

Bare ben-sesong – vi er klare for deg. 19 beste sweatshortser å bruke på Repeat i 2021

Med tillatelse fra merkerHvis du vil ta med saks til alle joggebuksene dine, er det på tide å gjøre det nå. De beste svetteshortsene får fart for våren og sommeren, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Den avslappede stilen treffer trifektaen av søt, behagelig og praktisk – og kjendiser liker Billie Eilish , Sophie Turner , Bella Hadid , og Dua Lipa har alle omfavnet trenden for servering lewks i de varmere månedene.

Sweatshorts er vanligvis laget av fransk frotté eller bomull, noe som betyr at de er pustende og luftige – i motsetning til tykkstrikkede treningsleggings eller fleecebukser som fester seg til kroppen din i varmen og får deg til å føle fuktigheten over alt. Alternativene vi ser på i dag sitter høyt oppe på midriffen og har tykke ribbestrikkede linninger og romslige ben. Disse moderne, avslappede silhuettene ligner boksershorts, men merker som Girlfriend Collective, Lacausa og Pangaia designer dem i stemningsfremmende farger som blågrønn, salvie og fuchsia som er langt fra de typiske lånte-fra-guttene-shortsene dine. Noen, som Donnis kremversjon eller Cotton Citizens tie-dye-shorts, kan til og med gå for ettertraktede vintagefunn med høy midje passform og frynsete, rå kanter.

Når det gjelder styling, er det mange måter å trekke av seg en shorts på. Du kan absolutt trene i dem med en crop top à la Hailey Bieber , men du kan like gjerne kle disse uformelle underbuksene med gullsmykker og statement-sokker og slides. Du kan til og med ta på deg en blazer og noen perler hvis du leter etter et antrekk som gjenoppstår i karantene. (For alle over sykkelshorts, se på dette som din motgift.)

Hvis du skal tilbringe mye tid utendørs denne sommeren (rekker opp hånden), vil du ha et par svetteshorts på dekk. Fra klassisk grå til humørfylt syrevask og rosa, kjøp 19 av de beste sweatshortsene for kvinner nedenfor.

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: