19 beste 'stygge' sko i 2020, fra pappa joggesko til tykke loafers

Disse avslagene kommer ingen vei. 19 beste stygge sko i 2020 fra pappa joggesko til tykke loafers

Med tillatelse fra merkerDu vet når en hund er så stygg at den er søt? Den er korsøyd og skurrete, og har en klønete-klingende bjeff – men de ugunstige egenskapene overvinner deg på en eller annen måte, og går inn i en søt liten pakke til slutt. Jeg har alltid beundret folk hvis skap fungerer slik. De er så dyktige til å sette sammen uvanlige antrekk som er så feil at de har rett. Å omfavne mote-faux pas kan gjøre et utseende ironisk stilig, og en lavrisiko måte å få det gjort på er å strekke seg etter notorisk 'stygge' sko.

Å omarbeide svartelistede stiler er et favoritttriks blant motesettet siden valget legger til en uventet vri og sier at du er en regelbryter og et individ, noe som er avgjørende for å ha personlig stil. Det er noe med å vite at en gjenstand er forbudt og å bruke den uansett som aldri vil ikke vær kul – så la deg inspirere av fem streetstyle-looks som vil overbevise deg om å gi pappa joggesko , clunky flip-flops og chunky loafers en annen tanke.

12 januar dyrekretsen

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

Del Med Vennene Dine: