19 Mind Blowing Book Sculptures av Guy Laramee

Så dette er hva vi gjør med litteratur nå som vi har e-lesere? Bare tuller. De fleste leser bøker regelmessig, vi får kunnskap og får leksjoner som kan brukes i vårt eget liv i nær fremtid. Designer Guy Laramee har et annet syn på papir. Han bruker den tankefulle og tunge boka som vi husker fra College / High School for å lage vakre skulpturer.31. mai dyrekretsen

Guy Laramée er en tverrfaglig kunstner som i løpet av sine 30 års praksis fant veien gjennom så varierte og mange disipliner som: sceneskriving, scenestyring, moderne musikkskriving, musikkinstrumentdesign og -bygging, sang, video, scenografi , skulptur, installasjon, maleri og litteratur. Han mottok mer enn 30 tilskudd og ble tildelt Joseph S. Stauffer-prisen for musikalsk komposisjon av Canada Council for the Arts. Hans arbeider har blitt sett og hørt i Canada, USA, Belgia, Frankrike, Tyskland, Sveits, Japan og Latin-Amerika.

Ved å transformere kantene på årgangsbøker, er han i stand til å skape fantastiske fjell, islandskap, platåer og dype daler. Ironisk nok representerer hans verk nedbrytningen av menneskelig kultur. Han har en sterk tro at kunnskap oppnås ved erosjon, ikke akkumulering.

Følgende bokskulpturer er ikke de eneste mesterverkene han holder under beltet. Sjekk gjerne ut hans offesiell nettside for mer kunstverk. Vi håper du vil like denne samlingen og sette pris på denne unike tilnærmingen!

206 engelnummer

21 august dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: