20 oppbruddstekster for å avslutte forholdet til hodet ditt høyt

Det var flott da det startet. Knapt en dag gikk uten å ringe partneren din for å finne ut hvordan de hadde det. Dere byttet blomster med jevne mellomrom, merket hverandres jubileer og gikk på utallige sent på kvelden. Du trodde du hadde møtt din sjelefrende og sverget på å holde sammen i evigheten.

Men som det viser seg, tok du feil.

Forholdet har nådd et punkt der det gir deg flere tårer enn glede. Selv etter å ha stoppet for å redde situasjonen og gjenoppleve de bedre dagene, kunne ting bare bli verre. Du vet at det er på tide å si det slutter og gå forskjellige veier. Det vil være vondt i begynnelsen. Men hvis det er den beste avgjørelsen under de nåværende omstendighetene, vil du til slutt komme over den.

Så du tar telefonen for å skrive en tekstmelding til dem, men tankene dine blir blanke.

Hvis dette er ditt første samlivsbrudd, vet du kanskje aldri hvordan du skal avslutte det. Det er spesielt hvis du ærlig talt tror at partneren din er helt skylden for ikke å trekke vekten for å redde forholdet. Men det spiller ingen rolle hvem som har rett eller galt, en tekstmelding bør fortsatt være anstendig nok.

Les videre for en innsiktsfull guide om hvordan du skriver oppbruddstekster som gir et varig inntrykk.Innholdsfortegnelse

Hvordan skrive og sende oppbruddstekst

En oppbruddstekst er ikke noe du bare våkner og skriver. I stedet er det spesifikke kriterier å følge.

Først og fremst bør du fastslå om du virkelig vil avslutte forholdet. Kanskje du fremdeles kan jobbe med ting og redde situasjonen.

Lytt til hva hjertet ditt forteller deg. Hvis forskjellene dine er uopprettelige, og du tror du vil være lykkeligere uten partneren din, må du følge kriteriene nedenfor når du skriver en oppbruddstekst.

1. Finn et passende tidspunkt

Å bryte opp med partneren din, det være seg via en tekstmelding eller ikke, bør alltid gjøres når tiden er inne. Ideelt sett bør du vurdere å sende teksten om kvelden når din snart kommende eks sannsynligvis slapper av hjemme og har tilgang til telefonen sin. Det er viktig at de leser meldingen så snart som mulig. Du vil ikke sende en oppsummering når partneren din, for eksempel, er på jobb, kjører eller møter familien.

2. Hold det privat

211 engel nummer kjærlighet

Forholdet har alltid vært en privat affære mellom dere to, og det er ingen grunn til at du nå skal gjøre det offentlig bare fordi du skilles fra hverandre. Det som er bra med oppbruddstekster, er at bare du og den tiltenkte mottakeren kan bestemme hvem andre som ser meldingen. Selv da, ikke del oppbruddsteksten med noen. Viktigst av alt, vennene dine skal ikke være fortrolige med intensjonene dine om å bryte med partneren din, i det minste ikke før faktum.

3. Vær diskret

Diskresjon er et viktig kjennetegn ved oppbruddstekster. Meldingen skal være så kort og åpen som mulig. Unngå å bruke metaforoppbruddslinjer eller andre former for figurative språk som kan være åpne for tolkning. Unngå også detaljer om hvorfor du slutter med partneren din, da de sannsynligvis allerede vet hvorfor.

4. Vær formell

I tillegg til å være diskret, må du sørge for at oppbruddsteksten din har en viss grad av alvor. Hvis det er mulig, hold det formelt og unngå å bruke slang, emoji eller unaturlige tegn. Husk også at dette ikke er på tide å knekke dumme vitser (eller noen vitser i det hele tatt).

5. Vær ærlig

Dette er uten tvil det viktigste kravet til en oppbruddstekst. Meldingen skal inneholde den faktiske grunnen til at du avslutter forholdet. Ikke la partneren gjette. Selv om de er fullstendig klar over grunnen til at du muligens kan slutte med dem, er det fortsatt nødvendig å nevne det. Og ikke overdriv. Hvis de spilte deg med en av vennene dine, må du ikke få det til å virke som om de sov med alle vennene dine. Det kan føre til at de tenker at du overreagerer.

2332 nummer

6. Vær snill

Partneren din er noen du har vært så dypt forelsket i før. Dere har delt gode minner sammen, og det er ingen vits i å være masete når man bryter med dem. Skriv dem en vanlig oppbruddstekst og ikke gni inn meldingen.

Prøv å unngå følgende bruddlinjer for enhver pris:
• Jeg har aldri elsket deg i det hele tatt.
• Jeg elsker deg ikke lenger! Jeg hater deg. Du er dum.
• Jeg slutter med deg mor ****
• Ikke alle monstre er stygge.
• Ikke hvert dyr som gir roser til deg, kan bli prinsen din.
• Det er noen andre i livet mitt.

1919 betydning

7. Husk at dine behov kommer først

Fremfor alt, husk at dine behov kommer først. Så ikke gå ut av din måte å glede noen som mangler noen minutter å bli eksen din.

20 unike ideer om oppbrudd

1. Så vondt det er å være sønderknust bedre enn å bli løyet av deg. Ha det.
2. Hei, jeg håper du har det bra. Det var et deilig møte og å være sammen med deg. Jeg likte å bli kjent med deg, men jeg føler ikke en virkelig forbindelse mellom oss.
3. Hei, takk for at du har vært sammen så lenge. Imidlertid følte jeg ikke en gnist i forholdet vårt, la oss avslutte det her.
4. Hei, du har vært god mot meg. Jeg beklager å si at det å være i dette forholdet ikke er det jeg bør fokusere på. Jeg vil være solo.
5. Jeg bryter med deg ... kanskje jeg skulle ønske jeg ikke gjorde det, kanskje jeg vil være lykkeligere, men det spiller ingen rolle fordi det ikke ser ut til at du bryr deg.
6. Jeg bremser tapt deg, og det er veldig vondt for meg. Jeg vet at du aldri kommer tilbake, men i det minste kan vi avslutte historien vår på en positiv måte.
7. Jeg kan ikke vente lenger. Jeg vet at vi burde avslutte det akkurat nå. Vi hører ikke sammen, og det er på tide for oss begge å gå videre med livene våre. Hver for seg. Takk for at du har vært sammen med meg hele tiden. Men det er på tide å si farvel.
8. Jeg trodde ikke følelsene mine ville endre seg for deg, men så forandret du deg. Ha det.
9. Jeg føler at jeg kaster bort tiden jeg bruker sammen med deg. Jeg mener ikke å såre deg, men det føles bare ikke riktig. Noen ganger forsvinner følelsene, og vi kan ikke gjøre noe med det. Jeg ønsker deg det lykkeligste livet. Ha det.
10. Jeg føler at dette forholdet ikke fungerer for meg og føler at jeg ikke er kompatibel sammen. Jeg vil avslutte og ønske deg det beste i fremtiden.
11. Jeg trenger bare å få det av brystet. Jeg er ikke forelsket i deg lenger. Jeg vet ikke om jeg noen gang var det. Kanskje jeg bare ville ha det alle har, vet du. Stabilt forhold, hus og hund. Men det er ikke det jeg virkelig vil ha akkurat nå. Jeg beklager at jeg har gjort ting så kompliserte.
12. Jeg vet at vi hadde livets beste tider da vi var sammen, men det er vanskelig å være i samme forhold da det ikke er noe sted å puste her. Det er bedre, vi slutter å drømme. Vi bør møte sannheten og gå bort fra hverandres liv.
13. Jeg prøvde hardt å uttrykke min følelse for deg, men du var aldri interessert i å forstå det. Det er vondt å være et ensidig kjærlighetsforhold. Ha det.
14. Jeg vil aldri benekte at jeg elsket deg, men med tiden endres ting og det gjorde du også. Ha det.
15. Bruddet vårt gjør vondt for meg, men jeg vil heller helbrede et knust hjerte enn å lide i et forhold til deg. Ha det.
16. Det er ikke noe mer vondt enn å leve i et falskt forhold. Det gir bare skuffelse. Så det er på tide å avslutte alt drama og være realistisk. Dette er min farvelmelding til deg, forbli glad .
17. Vi bare kjemper, krangler og roper. Ingen plass er igjen for kjærlighet, forståelse og medfølelse. Jeg tror vi burde avslutte dette forholdet i en vakker vending, for så å ødelegge det mer.
18. Vi har en lys fremtid foran oss bare ikke med hverandre. La oss være modige slik at vi kan gå videre til bedre ting. Ha det.
19. Med dette budskapet, alt jeg vil si, har vi vært i et godt forhold som ikke har noen fremtid. Jeg vil avslutte det nå for alltid. Ha det.
20. Du pleide å få meg til å føle meg spesiell, og det er det som virkelig gjør vondt nå.

Endelig ord

Å bryte med noen som stjal hjertet ditt, kan være en vanskelig beslutning å ta. Det er alltid fristelsen til å få partneren til å føle at de alle har skylden for at de ikke handlet for å redde forholdet. Som sådan vil du kanskje sende dem en gjennomsnittlig oppbruddstekst som vil ligge i minnene deres for alltid. Men det er virkelig ikke verdt det. Hvorfor ikke vurdere noen av de ovennevnte snille og oppriktige ideene til oppbrudd og gå ut av forholdet med hodet høyt?

Del Med Vennene Dine: