20 eksempler på innovative teknologidesigner

Design er overalt hvor du ser, inkludert teknologi. Hvert eneste år utvikler vi oss i teknologi med nye svingete, sexy og innovative design.Mens fristelsen til å eie den nye skinnende dingsen er å strømpe hjernen din, lønner det seg å vente. Jo lenger du venter jo billigere det produktet får, husk at dette bare fungerer flytende i den teknologiske industrien.

Vi ønsket å utforske noen av de mest avanserte teknologiene som nylig har blitt utnyttet. Mens vi opprettet denne artikkelen, fant vi så mange intuitive produktdesigner. For å liste dem alle, trenger vi utrolig mye båndbredde.

Det triste er at vi ikke kunne få tak i dem alle, men den store delen er at vi samlet kremen av avlingen! Finn ut hvilke nye teknologiselskaper som virkelig tåler å undersøke CompanyReviews.com .

Uten ytterligere forfall, oppfordrer vi deg til å sjekke følgende design.

Merk: For å finne ut mer info, klikker du bare på bildet, så blir du koblet til kilden.

Innholdsfortegnelse

1. SA950 3D MONITOR AV SAMSUNG

hvordan lage en bokmobil

Stilig og nyskapende skjermdesign fra Samsung.

2. Trådløs ladeteknologi fra sammenkoblet

På CES presenterte eCoupled et magnetisk induksjonssystem for å lade alt fra bærbare datamaskiner til elektriske kjøretøy uten fysisk kontakt. Teknologien har i dag 98 prosent effektivitet.

3. DRUM Styler Klærsteamer

LG tar oss med i fremtiden med deres fantastiske dampbåt kunngjort på CES. Med den kan du rengjøre og tørke klær mens du fjerner rynker, lukt og virus.

4. U-stikkontakt og USB-strømuttak

Endelig drømmer en nörd, U-Socket AC har to innebygde USB-strømporter. USB-en forblir av til den er koblet til.

5. Trykk på Mouse fra Microsoft

Selv om denne musen ser ut som en kopi av Apples mus, gir vi fortsatt rekvisitter til Microsoft for å være unike og ikke kopiere som HP. Denne vakre designen har berøringsfølsomme punkter som reagerer på fingerbevegelser for å manipulere skjermelementene.

6. Lady Gaga’s Polaroid Camera Glasses

Polaroid hyret Lady Gaga som kreativ direktør for sin Gray Label-serie. Lurer på hvordan sjekken ser ut, vi setter pris på den stilige designen. Brillene har et innebygd videokamera med en linse på broen og doble LCD-skjermer som ser ut til å dekke øynene til brukeren.

7. Nomad iPad Paint Pensel Stylus

En unik kunstner pensel og pekepenn for iPad. “Laget med et langt håndtak og myke børster, det er den første penselen pekepenn for iPad. Utrolig responsiv, den er ideell for tegning og maling på berøringsskjermenheter. ” Sjekk ut mer info på N omadbrush .

8. iRobot Scooba 230 gulvvasker

IRobot Scooba 230 er en kompakt gulvvaskrobot. Produktet ble designet for å passe inn i trange rom rundt baderomsinnredning. Enheten er '3,5 cm høy og 6,5 inches rundt og har et 3-trinns rengjøringssystem som vasker, skrubber og suger gulvene. Den kan inneholde nok rengjøringsløsning for 150 kvadratmeter gulv i en enkelt ren økt. Vil du ha en?

9. Keramiske høyttalere av Nendo

Disse keramiske høyttalerne har et overflatedesign inspirert av tradisjonell japansk keramisk dekor. Høyttalerne vil se utrolig ut på hvilken som helst vegg, og vil garantert gi huset ditt noe geeky swag.

18. okt tegn

10. TikTok + LunaTik Multi-Touch Watch Kits

TikTok + LunaTik MultiTouch Watch Kits for iPod Nano fra Scott Wilson Vimeo .

En innovativ klokke design for den nye iPod Nano.

11. Tunebug Shake Portable

The Shake er en bærbar Bluetooth-basert enhet som går på hjelmen din mens du snowboard , sykkel, eller, skøyte. Det gir et problemfritt og farefritt alternativ i stedet for å bruke ørepropper.

12. Slagklokke fra Carbon & Artefact

Denne klokken viser gjeldende energiforbruk og hvordan det sammenlignes med husholdningens energihistorikk.

13. Kontroller Point Abra USB-stasjon fra Lunar

Bortsett fra standard USB-design , Abra definerer sexy. USB har en sømløs støpt metallhylse som, når den er lukket, ser ugjennomtrengelig ut.

14. Innova Radio Mirror av Roca

Laget av stein , speilet har en berøringsskjerm som tillater kontroll av FM-radio, belysning, en klokke og en omgivelsestemperaturvisning.

15. Asus Bang Olufsen NX90 Computer Notebook

Denne super stilige notisboken vil garantert gi Macbook Pro litt konkurranse. Med en høypolert aluminiumsdel har denne ASUS bærbare datamaskinen to styreplater og er designet av ingen ringere enn David Lewis .

16. Radio Active av Erez Bar-Am

Radio Active er en analog radio som krever at du fysisk beveger strenger for å skru opp volumet eller endre stasjonen.

17. ORA Watch Concept av Alexandros

Bildet sier alt, denne klokken har et ukonvensjonelt kreativt display!

18. Heartbeats Headphones av Lady Gaga

Lady Gaga laget dette designet for å sikre kvalitet og unikhet. Du vil ikke finne noen andre hodetelefoner om markedet som ser slik ut.

19. BeoTime av Bang & Olufsen

Denne fløyteklokken gir slumring via bevegelsessensor, automatisk bakgrunnsbelysning, skjermretning med vippesensor, og selvfølgelig en god gammel radio!

20. Spica Speaker av Yuki Yamamoto

Hva er bedre den hørselsbassen? Ser vannet støte på det!

Del Med Vennene Dine:

nov 2. dyrekretsen