20+ Meme-filmplakater av Stefan Zoggel

Når internettviraler behandles som klassiske filmer i full lengde, kan dette se ut på plakatene deres. Meme Movie Poster-prosjektet ble konstruert av London basiskunstner og grafisk designer Stefan van Zoggel .Vi har hatt gleden av å være vitne til morsomheten, tristheten og den vanvittige videoen. Van Zoggel har forvandlet internett-søppel til en kunstnerisk skatt. Vi håper du vil like denne lekne og kreative samlingen!

Merk: Noen av følgende videoer er NSFW.

21. februar stjernetegn

Innholdsfortegnelse

Fenton

Video av en hund som jager hjort i Richmond Park, London, og eierens forsøk på å avvise det. Videoen er tatt av eierens 13 år gamle sønn og fikk over 800 000 treff på YouTube i november 2011.

Paul blekkspruten

‘Paul er en blekksprut som bor på Aquarium Sea Life Center i Oberhausen, Tyskland, og var ekstremt vellykket med å forutsi resultatene av Tysklands verdensmesterskapskamper i 2010. Paulus ble presentert for to bokser med mat.

Den ene boksen ble merket med det tyske flagget, og den andre ble merket med motstanderen til neste kamp. Paul har korrekt spådd vinneren av hver tyske verdensmesterskap i 2010. ”

Trololo

“Trololo song”, er en popsang fra sovjettiden komponert av Arkady Ostrovsky, fremført av Edward Hill (AKA Edward Khill, Eduard Khil), en nasjonalt anerkjent russisk sanger siden slutten av 1960-tallet. På grunn av mye utnyttbare elementer i musikkvideoen, ble den kjent som en populær agn-og-bytt-video, på samme måte som den mer beryktede bruken av Rickroll.

Techno Viking

Technoviking er stjernen i en viral video fra Berlins årlige techno-begivenhet kjent som 'F ** kparade' i juli 2000. Videoen viser en uregerlig mann som skyver en kvinne før den blir grepet av en skjorteløs mann med skjegg som skyver ham bort. . Den skjorteløse mannen får deretter utdelt en vannflaske før han går nedover gaten og danser til technomusikk.

Vancouver Riot Kiss

Vancouver Riot Kiss er et photoshop-meme basert på et nyhetsfoto av et par som kysser på bakken under Vancouver-opptøyene som brøt ut etter den siste runden i Stanley Cup 15. juni 2011.

Vancouver Stanley Cup Riot 2011 fant sted onsdag 15. juni etter at Vancouver Canucks tapte for Boston Bruins i kamp 7 i Stanley Cup-finalen. Under opptøyene ble et bilde av et par som kysset på bakken med flere opprørspolitier i rammen tatt av fotograf Richard Lam for Getty Images.

Nyan katt

Nyan Cat, også kjent som Pop Tart Cat, er en 8-biters animasjon som viser en katt med kroppen til en kirsebærpoppterte som flyr gjennom verdensrommet.

Mens slike absurde temaer som flygende kattunger og konditorer har eksistert i noen tid, har den surrealistiske humoren bak denne spesielle kombinasjonen trollbundet YouTubers og kunstfellesskap på nettet, og har gitt mange titalls fanillustrasjoner, samt fått en del ordinær dekning i april 2011.

Tyson

Tyson er en bulldog som er kjent for sin evne til å skateboard. Han har dukket opp i en rekke TV-programmer, inkludert The Oprah Winfrey Show og Rob & Big, og har blitt omtalt på Internett-videosider som YouTube.

Eieren hans, Jim Blauvelt, sier at hunden var selvlært, og startet i Huntington Beach, California i 2001. Han dukket opp i de to filmene: Lords of Dogtown and Undiscovered der forestillingen hans ble ansett som 'enestående begavet'. Når han opptrer, tjener han over $ 1000 per dag.

Hitler Cats

‘Cats That Look Like Hitler er et nettsted med fotografier av katter som har en påstått likhet med Adolf Hitler. Nettstedet ble grunnlagt av Koos Plegt og Paul Neve i 2006, og ble allment kjent etter å ha blitt omtalt i flere TV-programmer over hele Europa og Australia. Fra februar 2007 inneholdt nettstedet fotografier av over 800 katter. ’

Toalett

Videoen ble lagt ut på Youtube 15. september 2009 av en Youtuber med brukernavnet “alonzochadwick”. Videoen er av alonzos søster som sitter på toalettet og gjentar uttrykket 'sitter på toalettet'. Videoen har for tiden mer enn 8 millioner visninger, og antall visninger øker fortsatt.

se på video

Chocolate Rain

Chocolate Rain er en viral video laget av Tay Zonday med en fremføring av sangen 'Chocolate Rain' som han skrev og produserte.

finke betydning

Videoen har blitt parodiert og remixet i tusenvis av tilfeller, noe som til slutt førte til at Tay selv dukket opp i en rekke TV-show og ble parodiert på South Park. På et tidspunkt var videoen blant de 50 beste mest viste YouTube-videoene gjennom tidene, men den 21. april 2011, på 65 millioner visninger, er den rangert som nummer 96 gjennom tidene.

Rist vekt

Shake Weight er et infomersielt treningsprodukt som er en versjon av den klassiske manualen som er modifisert for å riste kraftig. Den langsgående rystebevegelsen som Shake Weight produserer, er spottet for å ligne bevegelsen som ble gjort under mannlig onani.

Shake Weight ble opprettet av selskapet Fitness IQ i juli 2009, og ble markedsført som et treningsverktøy for å redusere kvinnelige armflater.

I følge Shake Weight-nettstedet kalles bevegelsen som manualen produserer “Dynamic Intertia”: En kommersiell reklame for den kvinnelige Shake Weight ble lastet opp på YouTube 19. februar 2010. Den har mottatt 2,1 millioner visninger per august 2011.

Dobbel regnbue

Double Rainbow er en hjemmelaget video lastet opp av YouTube-bruker Hungrybear9562 der han erklærer følelser av ærefrykt og undring etter å ha vært vitne til en sjelden 'dobbel regnbue' i Yosemite nasjonalpark.

I videoen kan han høres gråt i bakgrunnen, som tilsynelatende var inspirert av regnbuens utstråling og livlighet. Videoen 'Yosemitebear Mountain Giant Double Rainbow 1-8-10' ble lastet opp på YouTube 8. januar 2010, av YouTuber Hungrybear9562, hvis virkelige navn er Paul Vasquez.

Videoen satt i dvale i uklarhet i flere måneder før den ble oppdaget av talkshowvert Jimmy Kimmel. ’

Planking

Planking (eller det liggende spillet) er en aktivitet som består av å ligge med forsiden ned på et uvanlig eller uforenlig sted. Begge hendene må berøre kroppens sider og å ta et fotografi av deltakeren og legge det ut på Internett er en integrert del av spillet. Begrepet planking refererer til å etterligne a tre planke. Stivheten i kroppen må opprettholdes for å utgjøre god plankering.

Siden begynnelsen av 2011 har mange deltakere i planking fotografert aktiviteten på uvanlige steder som på stolper, tak og kjøretøy. '

Tastatur Cat

Keyboard Cat er kallenavnet som ble gitt til en oransje tabbykatt ved navn Fatso, filmet på midten av 1980-tallet av eieren, Charlie Schmidt. Det har blitt brukt som en indikator på svikt i forumer og lokalsamfunn.

Det originale VHS-opptaket av Fatso ble spilt inn av performancekunstneren Charlie Schmidt i 1984. Han la katten i en skjorte som tilhørte sønnen Cody og manipulerte potene for å få katten til å virke som å spille på tastaturet.

7. juni 2007 lastet Schmidt opp videoen til sin YouTube-kanal, med tittelen “Cool Cat”, der den satt i relativt uklarhet i ytterligere to år.

Seng inntrenger

Kevin Antoine Dodson er bosatt i Huntsville, Alabama, nylig intervjuet av NBC-tilknyttet WAFF-48 News i et nyhetsklipp om det lokale politiet som lette etter en mann som brøt seg inn i Dodsons hjem og deretter prøvde å angripe en av søstrene i sengen.

28. juli 2010 rapporterte North Alabamas NBC-tilknyttede WAFF-48 News at lokalt politi lette etter en mann som brøt seg inn i et hjem og deretter gikk i seng med en kvinne.

beste faglitterære bøker for 4. klassinger

I følge nyhetshistorien våknet Kelly Dodson den onsdag morgen til en inntrenger i sengen hennes. Kvinnens bror, Antoine Dodson, skyndte seg til rommet sitt etter å ha hørt søsteren skrike. Etter en kort kamp slapp inntrengeren gjennom et vindu. Antoine sa at den mistenkte etterlot skjorten og fingeravtrykk.

“Vel, tydeligvis har vi en RAPIST i Lincoln Park. Han klatrer opp i vinduene dine, han snapper folket opp, prøver å voldtekt dem. Så du må gjemme barna dine, skjule din kone og skjule mannen din fordi de voldter alle her ute. '

Den Sinneste Gitarspilleren I Verden !!!

Videoklippet til The Angriest Gitar Player In The World advarer seeren og diskresjon anbefales, banning og selvpåført vold er i dette klippet.

Han går under navnet The Treeman og kommer fra Liverpool. Han prøver å spille introen til sangen sin 'Ghost of Love' som har frustrert ham til det punktet hvis han har knust 3 gitarer, nesten tygge hånden av og knust huset hans til store deler.

fredag

Rebecca Black er en amatør YouTube-musiker som svev inn i offentligheten for musikkvideoen sin 'fredag'. Sangen fikk betydelig beryktelse på nettet i mars 2011 for sine monotone tekster ledsaget av tung bruk av auto-tune.

I følge Black-profilen på nettstedet Ark Music Factory er hun en 13 år gammel ambisiøs entertainer som har 'fått hovedrollen i skolemusikalen hennes, Oklahoma!

Epic Beard Man

Epic Beard Man er kallenavnet til Thomas Bruso, bosatt i Oakland, som ble laget etter at en viral video som viste ham gjentatte ganger slå en yngre svart mann, kun identifisert som Michael, ble spredt i februar 2010.

Coke & Mentos

Et utbrudd av soda og godteri (også kjent som en cola- og mentosutbrudd eller en geysir) er en reaksjon av kullsyreholdig drikke og Mentos-godteri.

De mange små porene på godteriets overflate katalyserer utslipp av karbondioksid (CO2) gass fra brus, noe som resulterer i rask utdriving av store mengder skum. Når godteriene kommer i kontakt med væsken, forårsaker en reaksjon dannelse av skum i rask hastighet.

En episode fra 2006 av TV-showet Mythbusters konkluderte med at kaliumbenzoat, aspartam og CO2-gass inneholdt i Diet Coke, i kombinasjon med gelatine- og tyggegummi-ingrediensene i Mentos, alle bidrar til dannelsen av skummet.

Strukturen til Mentos er den viktigste årsaken til utbruddet på grunn av kimdannelse. Mythbusters rapporterte at når frukt-flavored Mentos med et glatt voksaktig belegg ble testet i kullsyreholdig drikke, var det knapt en reaksjon, mens Mentos med myntsmak (uten et slikt belegg) tilsatt til kullsyreholdig drikk, dannet en energisk utbrudd, som bekreftet teorien om kjernefysiske områder .

Jeg liker skilpadder

31. mai 2007 besøkte ti år gamle Jonathan Ware Rose Festival i Portland, Oregon. Mens han var på messen, fikk Jonathan malt ansiktet for å se ut som en zombie, og ble snart kontaktet av KGW-korrespondent Nancy Francis.

Når du blir bedt om å kommentere hans ansiktsmaling på kamera svarte Jonathan med 'Jeg liker skilpadder.' Per mai 2011 har videoen mottatt over 29 millioner visninger.

Vil det blandes

Will It Blend er en viral markedsføringskampanje / kommersiell serie for en serie mikser / miksere med Tom Dickson, grunnleggeren av Blendtec, i hovedrollen. I hver episode av serien prøver Dickson å blande alle slags gjenstander som kan passe inn i containeren, fra Chuck Norris actionfigurer og Barbie-dukker til iPod og videokameraer.

Siden debuten har videoer fra Blendtec samlet til sammen 83 millioner pluss visninger (i gjennomsnitt 1 million visninger per video) på YouTube.

Del Med Vennene Dine: