20 millionærvaner (som fattige ikke praktiserer)

Hvis du har gått gjennom livet og tenkt at alle millionærer ble født med en sølvskje i munnen, er det kanskje på tide at du justerer perspektivet ditt. Forskjellen mellom fattigdom og rikdom er for det meste et spørsmål om tankesett og de små vanene vi praktiserer i hverdagen vår.Derfor kan Tom og George bli utsatt for de samme mulighetene i livet. Men Tom fortsetter å oppnå utrolig suksess, mens George lurer på hvilken magisk formel hans venn brukte til å 'slå jackpoten.'

12 november dyrekretsen

I tankene til en fattig mann er det ikke noe som heter hardt arbeid. For dem er fattige mennesker ofre for omstendigheter, mens rike mennesker rett og slett er heldige folk som fikk ting til å ordne seg uten å gjøre noe for seg. Men som vi nettopp har fremhevet, er suksess eller fiasko et kumulativt resultat av de små vanene vi praktiserer i vårt daglige liv.

Les videre når vi pakker ut de 20 beste vanene du bør begynne å praktisere i dag hvis du vil bli millionær.

Innholdsfortegnelse

1. Sett klare mål

Skriv ned dine mål

Den første vanen som vil gjøre deg millionær er å definere din egen suksess og deretter sette klare økonomiske mål. Og konvensjonen er å sette mål som er utenfor syne, men ikke utenfor rekkevidde. Du kan bruke SMART-kriteriene, og sikre at målene dine er spesifikke, målbare, oppnåelige, realistiske og tidsbundne. Når du har satt deg disse målene, kan du komme med en klar veikart om hvordan du har tenkt å oppnå dem.

2. Visualiser suksess

En annen vane som vil gjøre deg til millionær er å visualisere resultatene. Etter å ha satt dine økonomiske mål, bruk litt tid på å visualisere hvordan livet blir når du endelig har oppnådd dem. Se for deg at du bor i drømmehuset ditt, kjører drømmebilen din eller eier en serie luksuriøse leiligheter. Å ha dette mentale bildet foran deg vil gi deg drivkraft for å lykkes, spesielt i dårlige dager.

3. Ha en daglig må-gjøre-liste

De fleste tror at millionærer bare er fokusert på langdistanseprosjekter. Selv om det er flott å ha planer for lang rekkevidde, må du også sørge for at du holder en daglig gjøremålsliste. Før du trekker deg til sengs hver dag, kan du prøve å skrive ned om fem ting du må oppnå dagen etter. Prioriter din daglige oppgaveliste avhengig av deres betydning og haster.

4. Unngå øyeblikkelig tilfredsstillelse

Minimal Luxury Fashion Fashion Store

Millionærer ofrer mye for å oppnå økonomisk suksess. De fleste av dem gir avkall på midlertidige gleder til fordel for langsiktig suksess. Hvis du setter pris på betydningen av forsinket tilfredsstillelse, har du ikke noe imot å bo i et beskjedent hjem eller kjøre en brukt nå.

5. Unngå å bli rik-raskt-ordninger

Det kan være fristende å gamble hele formuen din med håp om å treffe jackpotten. Men før du gjør det, husk at det ikke er noe som heter millionær over natten. Det krever tålmodighet og flid for å bli millionær.

6. Vær en risikotaker

Livet handler om risiko, og du kan ikke bli millionær hvis du er motvillig til å ta risiko. Det kan være trøstende å fortsette å bo i komfortsonen din. Men husk at fordelene vi får i livet, er for det meste resultatene av risikoen vi tar. Selvfølgelig må du sørge for at du bare tar kalkulerte risikoer.

7. Les publikasjoner om personlig utvikling

bøker

Det er knapt noen millionær der ute som ikke leser produktivitetsbøker og andre personlige utviklingspublikasjoner. Mens du er i gang, fokuser du på økonomiske publikasjoner, som The Economist, Kiplinger’s og Bloomberg Businessweek. Andre sjangre du kan vurdere inkluderer bedriftsledelse, lifehacks, biohacks, how-tos og selvhjelpsbøker.

8. Ikke frykt for å mislykkes

Denne vanen knytter seg til viktigheten av risikotaking. De frykt for å mislykkes kan avskrekke deg fra å dra ut av komfortsonene. Imidlertid er svikt og suksess flettet sammen. Ikke kast bort den dyrebare tiden din når du faller i smerte når du faller. Plukk opp noen leksjoner fra feilen din, våkne, støv deg av og fortsett å trykke på. Hvis du noen gang tenker å kaste inn håndkleet, husk Thomas Edison som sviktet hele 999 ganger før hans siste gjennombrudd kom på det 1000. forsøket.

9. Gjør lidenskapen din om til et yrke

Verden mangler ikke folk som hater jobbene sine så mye, men kan ikke slutte fordi de jobber betaler regningene. Mangel på lidenskap i jobben din er den sikreste måten å stagnere i samme stilling. Men hvis du gjør lidenskapen din til et yrke, slutter du å se jobben din bare som noe som betaler regningene. I stedet blir arbeid behagelig og målene dine blir oppnåelige.

10. Vær en tidlig stigerør

Nye begynnelsestilbud

Dette er en no-brainer. Hvis du mener alvor med å bli millionær, må du stille vekkerklokken en time eller to tidligere enn du allerede gjør. Selv om du ikke kan rapportere til din nåværende jobb klokken 04:00, vil du våkne opp tidlig slik at du kan forbedre deg selv på forskjellige måter. Du kan velge å lese en bok, nettverk eller sjekke e-postene dine.

11. Lagre, lagre og lagre litt mer

Å ha et månedlig budsjett er ikke nok. Hvis du kan, må du også sørge for at du sparer mer enn du bruker. Begynn med å gjøre noen justeringer i utgiftsmønstrene dine, inkludert avmelding av betalte TV-pakker og redusering av uteservering. Øv også 30-dagersregelen for å unngå å sprenge på unødvendige gjenstander.

12. Finn en mentor

Business Mentor

anbefalte bøker for 12 år gammel gutt

En annen vane som vil gjøre deg til millionær er å finne en mentor . Generelt sett er mentor skal hentes fra samme bransje som du har interesser i. Se etter et mentor som du har tilgang til fysisk. De vil være mer villige til å dele med deg hemmelighetene til deres suksess på en-til-en-møte, i motsetning til via e-post, telefon eller sosiale medier.

13. Etablere flere inntektsstrømmer

Du blir knapt millionær hvis du investerer hele tiden i en jobb. Og mye mindre hvis du er ansatt. Så vurder å etablere flere inntektskanaler. En fin måte å gjøre dette på er å investere i flere bransjer.

14. Ha et månedlig budsjett

Uansett din nåværende inntekt, bør du prøve å forstå kontantstrømdynamikken din, som i utgangspunktet inkluderer dine månedlige inntekter og utgifter. Etter det, fortsett med å opprette et månedlig budsjett og hold deg til det. Å ha et fastsatt månedlig budsjett sparer deg for unødvendige utgifter og lar deg få kontroll over ditt økonomiske liv.

15. Hold deg borte fra gjeld

Det er en vanlig misforståelse at millionærer ser på gjeld som et verktøy for investeringer. Og at hver millionær skylder noen store banklån. Ingenting kan være lenger fra sannheten. Tvert imot krediterer de fleste millionærer suksessen til deres evne til å holde seg borte fra gjeld.

16. Tilbring tid med millionærer

'Du er summen av selskapet du holder på.' Å tilbringe tid med millionærer vil ikke gjøre deg rik umiddelbart. Imidlertid vil det tillate deg å lære om sunne millionærvaner fra første hånd.

17. Gi sjenerøst

Det bør ikke komme som en overraskelse at de fleste millionærer er filantropiske. Men de gir ikke bare fordi de har mer å spare. Hvis du bryr deg om å finne ut av det, vil du innse at mange millionærer alltid har vært muntre givere. Å hjelpe andre kommer med en følelse av personlig oppfyllelse og driver drivkraften din for å skape mer rikdom.

18. Hold deg frisk

Bli sterke sitater

Det ville være ironisk å tilbringe hele livet med å skape rikdom og deretter dø ved 40 av en livsstilssykdom. Millionærer forstår dette faktum, og det er derfor de investerer mye tid på å trene og spise sunne dietter.

19. Slipp dine negative holdninger og fordommer

Dette er mer som å endre din oppfatning av suksess og kaste de selvbegrensende fordommene. Det faktum at det aldri har vært en millionær i blodlinjen din, betyr ikke at du ikke kan bli den første.

20. Forstå at tiden er den største ressursen

Det er rett og slett ikke overvurdert dette. Tiden er virkelig den største ressursen. Og dagen du setter pris på det grunnleggende faktum, vil være dagen du begynner å holde deg unna tidkrevende aktiviteter, for eksempel å se på TV. Hvis du må se på fjernsynet, kan du fokusere på økonomiske nyheter. Unngå for mye innhold på sport, underholdning og politikk.

Pakk opp

Å bli millionær innebærer ikke nødvendigvis å gjøre drastiske endringer i livet ditt. Det starter med å praktisere de enkle, men praktiske millionærvanene som vi har fremhevet i dette innlegget.

Del Med Vennene Dine: