20 minimale ideer til hjemmekontor

Er du enig i at plassen du jobber i også påvirker produktiviteten din? Det gjør det selvfølgelig! Selv om folk har forskjellige preferanser når det gjelder stilspesifikasjoner, vil alle bevitne det faktum at måten skrivebordet er ordnet på, mengden rot på det, og til og med innredningen som omgir det, enten vil hjelpe folk til å fokusere mer på arbeidet deres, eller distrahere dem fra det.Innstilling av en minimalistisk tone

Det er derfor det er så viktig å være nøye med de tingene som distraherer deg, slik at du i det minste kan ha en sjanse til å unngå de tingene som ødelegger din daglige produktivitet. Spesielt for frilansere som jobber hjemmefra, og innstillingen til å oppnå så mye du kan (og som et sluttresultat, tjene så mye du kan) vil alltid være opp til deg.

Det er her minimalisme kommer inn. Minimalisme fungerer best for de som tror at ekstra rot på skrivebordet deres også vil være synonymt med ekstra rot i hjernen. Jo mindre de ser, jo mindre distraksjoner har de også.

Et minimalistisk arbeidsrom kan bane vei for bedre ytelse, bedre tall og bedre inntjening. Spesielt hvis du har vært i en profesjonell lavkonjunktur i det siste, et minimum hjemmekontor design kan være akkurat tingen for å få dine kreative juice til å flyte igjen.

Minimalisme betyr ikke alltid at du må kjøpe slankere møbler eller bli kvitt hele oppsettet ditt. Noen ganger kan det også bety bare å omorganisere arbeidsområdet ditt slik at ingenting kommer i veien for din naturlige bevegelse.

Du vil se i eksemplene senere om hvordan minimalistiske kontordesigner kan bety å få mest mulig ut av det du allerede har. Igjen handler det om å kvitte seg med eksisterende rot, og ikke erstatte dem med slankere og mer plassbesparende.

Inspirerende minimalistiske hjemmekontor-design

Tenk deg hvordan det vil føles å jobbe på et av stedene du ser nedenfor. Ville mengden plass rundt deg være vanvittig? Eller vil disse tjene som inspirasjon til hvordan du ordner ditt eget skrivebord? Uansett om du tror at disse designene vil hjelpe deg å jobbe eller ikke, er det fortsatt ingen tvil om at disse hjemmekontor designideer er virkelig kreative.

Her er det noe hjemmekontor design som tar en minimalistisk tilnærming. Ta notater om hvilke faktorer du også vil bruke på ditt eget arbeidsområde.

Ugmonk

David Hellmann

8 feb stjernetegn

inspirerende arbeidsområde

Hoke Residence

Glassvinduer

Dream Wowrkspace

Minimalt vindusbord

Minimal morgen

fantastisk arbeidsområde

elsker kunst

enkel og funksjonell

Elegant enkelhet

integrert arbeidsområde i en leilighet

Stellar arbeidsområdeoppsett av OYOY Interior Design of Denmark

elegant minimal arbeidsplass.

For det meste perfekt

zen arbeidsområde

seks tvillinger

integrert arbeidsområde

Svensk soverom arbeidsområde

Del Med Vennene Dine: