20 premiumbørster laget for designere av designere

Hvis du er designer, kunstner eller illustratør som leter etter forskjellige ressurser, har vi dekket deg. Denne samlingen inneholder noe for alle.Penslene du er i ferd med å se er gode for nettsteder, utskriftsmateriell, komposisjoner og i utgangspunktet alt annet du måtte ønske å bruke dem til. Hvert eneste sett ble laget av designere og reklamer akkurat som deg. Jeg valgte bare børster jeg personlig ville kjøpt, så du kan være helt trygg på at disse børstene er av høy kvalitet og ikke ble opprettet av amatører.

Hvis du har tid til å lage dine egne børster, kan det hende at denne samlingen av ressurser ikke er noe for deg. På den annen side, hvis du er et travelt individ, som jeg antar at du er, så er disse profesjonelle børstene uten tvil verdt hver eneste krone. Jeg har sagt dette mange ganger, og vil si det igjen. Tiden er verdens mest verdifulle vare. Så bare la det synke i.

Merk: Sørg for å lese detaljene før du kjøper. De fleste busker krever forskjellige versjoner av Adobe-programvare. Jeg hater å se deg kjøpe dem bare for å finne ut at de ikke fungerer med versjonen din. Så husk å lese de små skriftene før du trykker på kjøpsknappen.

Innholdsfortegnelse

Ultimate Custom Art Brushes

brushesktw-f [1]

Inkluderer ekte oljer, pasteller, akvareller, gouache, kull, grafitt og blekkverktøy. Sørg for å bruke en tegnetavle for fantastiske resultater - disse verktøyene er spesielt effektive med trykkfølsomhet, vipp og retning.

Kjøp $ 10

85 håndlagde .AI børster

creativemarket_hdbrushes

Akkurat som overskriften sier, inneholder dette settet 85 dekorative håndlagde illustratørbørster .

Kjøp $ 10

REAL akvarell for Photoshop

creativemarketwc-f [1]

Et virkelig utmerket sett med 'out of the box' akvarellbørster har ikke vært tilgjengelig ... før nå. Disse børstene gir naturlige våte kanteffekter, blødninger og teksturer uten hjelp av noen lageffekter eller ekstra teksturer. Ved å kombinere børstene er nesten hvilken som helst akvarelleffekt mulig.

Kjøp $ 8

11 juni stjernetegn

109 Pensler PAKKE

109 Pensler PAKKE

Denne profesjonelle penselpakken for Adobe Illustrator inneholder 109 børster som er oppmerksomme.

Kjøp $ 19

RVC Vector Brushpack Bundle

RVC Vector Brushpack Bundle

Denne penselpakkepakken inneholder 32 egendefinerte børster for vektortekstur.

Kjøp $ 10

Solid børste pakke

Solid børste pakke

24 Photoshop-børster i høy oppløsning opp til 2500 px.

Kjøp $ 3

Vintage børstesett

Vintage børstesett

Viktige funksjoner:
• 30 Photoshop-børster
• 2500 x 2500 px (noen er litt mindre)
• Hentet fra 100+ år gamle dokumenter
• Høy kvalitet og allsidig
• Best når den brukes STOR

Kjøp $ 6

35 optiske blussbørster

35_optical_flare_brushes_preview_2-f [1]

Hvis du leter etter litt sollys, kan jeg garantere at disse optiske blussbørstene ikke skuffer deg.

Kjøp $ 6

Sumi-E

tittel-2-f [1]

82 håndmalte sumi-e malestrøk for Photoshop.

Kjøp $ 5

130 enkle former akvarellbørster

akvarellbørster-presentasjon-1-f [1]

Denne pakken inneholder 35 sirkler, 30 rektangler, 19 trekanter og 46 linjer. Formenes størrelse varierer fra 1400 px til 200 px, så de er perfekte for dine digitale prosjekter.

Kjøp $ 5

Clouds Pensler

clouds_brushes_2_creative_market_preview_01-f [1]

Ultimate sett med 71 forskjellige høyoppløste skybørster.

Kjøp $ 6

Boke-Aji - 80 store Bokeh-børster

Boke-Aji - 80 store Bokeh-børster

Å legge til bokeh i bildene dine er en enkel og enkel måte å gjøre bildene dine bedre. Bruk den til å simulere bokeh i forgrunnen, skjule objekter og mer.

Kjøp $ 5

spill å spille mens du står i kø på skolen

50 subtile grungebørster

pensel_sett_4-1-f [1]

Denne samlingen med 50 børster gjør det superenkelt å legge det 'slitte' utseendet på overflater eller tekst. Hvis du vil ha noe litt mindre støyende, sjekk ut dette settet .

Kjøp $ 3

Kyle’s Ultimate Drawing Set

Kyle

Disse egendefinerte børstene er ideelle for tegneseriekunstnere og illustratører av alle slag som hovedsakelig arbeider med linje for å lage bilder. Det er 35 børster i dette settet - tørre penseleffekter, glatte nibber, grove nibber, runde variable børster, superfine tech-penner, blyanter for skyggelegging og for grove skisser, og mye mer.

Kjøp $ 5

jomfru kvinnelige egenskaper

RetroSupply 2 - Photoshop-sett

RetroSupply 2

Alle som ønsker å legge til autentiske retroutstyrte utseende i arbeidet sitt raskt, bør seriøst vurdere dette Photoshop Kit. For å se hva jeg mener, sjekk ut denne raske demoen: https://vimeo.com/80473867

Kjøp $ 15

109 Abstrakt røykkunst

109 Abstrakt røykkunst

Legg til fantastisk røyk i bildemanipulasjonene dine, design og mer!

Kjøp $ 6

74 håndlagde splatterbørster

splatterbrushes-f [1]

Hvis du har søkt etter splatterbørster av høy kvalitet, har du flaks! Dette settet med 74 håndlagde splatterbørster sparer deg tid og gjør designene dine så rotete som du trenger.

Kjøp $ 8

118 Håndlagde akvarellbørster

118-akvarellbørster

Folk fra Layerform Magazine brukte mange timer på å lage disse vakre børstene, de er alle 300DPI og kan brukes fra Adobe Photoshop CS1 og oppover.

Kjøp $ 8

Støv og partikler

preview_01-f [1]

Dette børstesettet inneholder bare 10 forskjellige børster, men ikke forfalsk at kvaliteten utfører kvantitet hver eneste gang. Disse børstene fungerer på både lyse og mørke bakgrunner, og sørger for at designene dine ser fantastisk ut på nesten alle farger.

Kjøp $ 5

Megapack: 90+ Real Art PS-børster

megatittel-f [1]

Dette pikselen knuser massivt sett med børster inkluderer; oljer, blekk, blyanter, pasteller, gouache, tørrbørste og akvarell. Med over 7000 illustratører som bruker disse verktøyene, tror jeg ikke du kan gå galt.

Kjøp $ 13

Del Med Vennene Dine: