20 Premium Magazine-maler for profesjonelle

Mens du venter på legekontoret ditt, inne i flyet mens du reiser fra ett sted til et annet, i en tilfeldig kontorlobby mens du venter på avtalen din - noe har på et tidspunkt fanget blikket ditt om et magasin på et stativ eller på bordet, slik at du tar tak i det og blar gjennom det.Slikt er presset som følger med å publisere et magasin. Det handler ikke bare om hvor innsiktsfullt og relevant innholdet er. Det handler også om hvordan dette innholdet presenteres på en måte som fanger folks blikk og får dem til å ta en kopi uansett hvor de er.

Innholdsfortegnelse

Skaper godt magasindesign

Hva får et magasin til å like Ideell mag tiltalende nok til å bli lest

Det er mange faktorer som bør vurderes når du lager et magasinoppsett. Alt det fantastiske innholdet ditt kan gå til spille hvis magasinet ditt har dårlig layout og ikke presenteres på riktig måte.

Omslaget skal ha alt.

Din magasinforside fungerer som forhåndsvisning av hver eneste godbit og godbit du har forberedt for publikum på disse sidene. Så husk at uansett hvor kjempegod disse godbitene og godbitene er, vil de aldri bli oppdaget hvis du ikke tar sniktittet på alvor.

Omslaget skal være fengende nok til å fange ditt spesifikke publikums oppmerksomhet - ikke for fullt, men aldri mangler innhold heller.

Språket skal være passende.

Bladet ditt vil aldri gjøre det bra hvis du bruker trendy og hippe uttrykk som ikke en gang er i ordboken ennå når du lager en bedrift eller et husholdningsmagasin (med mindre det er en artikkel som er rettet mot å hjelpe forretningsmenn og mødre å forstå hvordan tenåringer snakker).

Du kan heller ikke forvente at teenyboppers tar et magasin som bruker en seriøs forretningstilnærming.

Finn ut hvem målgruppen din er først, og bruk deretter språket de kan forholde seg mest til. Husk også at dette ikke bare gjelder innholdet i bladet - dette gjelder også forsiden.

Overskriftene og underoverskriftene skal vises.

Slik blar man i blader. De ser på omslaget. Når de har funnet en interessant overskrift, blar de gjennom sidene inne. De skanner titlene og underoverskriftene. Når disse har bestått inspeksjonen, er det den eneste gangen de leser alt annet.

På grunn av dette kan det ikke understrekes nok - titler, overskrifter og underoverskrifter bør dukke opp i det øyeblikket noen legger øynene på dem.

Oppsettet skal være fengende, men organisert.

Magasinlesere skanner og blar først før de leser. Dette betyr at oppsettet ditt spiller en stor rolle for hvor vellykket magasinet ditt vil være.

For overfylt og de blir lei av det, for mye plass og de tror det er ingenting å se.

gamle barnebøker fra 90-tallet

For å hjelpe deg med å finne inspirasjon til tidsskriftoppsettet ditt, er det noen maler du kan bruke:

Design MGZ

Design MGZ

nedlasting

Foodie InDesign Magazine Mal

Foodie InDesign Magazine Mal

Leter du etter et nytt, nytt magasin med mat-tema? Du trenger ikke se lenger, fordi dette flerbruksmagasinet er perfekt for restauranter, blogger eller et hvilket som helst prosjekt du måtte tenke deg.

nedlasting

Multipurpose Magazine

Multipurpose Magazine

nedlasting

Vintage Nyhetsbrev

Vintage Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er laget for raske endringer og rask design. Det er 16 sider, inkludert omslag og bakside. Avsnitt og tegnstiler er organisert og oppkalt etter raske og enkle endringer. Du kan endre bakgrunnsfarge på mastersider og angi ny tone for nyhetsbrevet.

nedlasting

Luksusmagasin InDesign-mal

Luksusmagasin InDesign-mal

LUXURY er et rent og elegant InDesign magasinmal som kan brukes til mote, fotografering eller luksuriøse prosjekter. Den leveres med front- og bakdekseldesign og 22 unike indre oppsett (inkludert annonsemal) som er enkle og morsomme å redigere.

nedlasting

Sodermalm Magazine

Sodermalm Magazine

Södermalm er en 30-siders Indesign-mal. Det er en stilig og fullt tilpassbar måte å presentere ditt redaksjonelle og bildebaserte magasin på. Selv om vi har brukt Södermalm-malen som motemagasin, kan denne allsidige malen brukes som grunnlag for en portefølje, look-book eller forslag til designere, arkitekter, reklamer, fotografer osv.

nedlasting

Urbanist Magazine InDesign-mal

Urbanist Magazine InDesign-mal

Urbanist er et rent og moderne InDesign magasinmal som kan brukes til mote, fotografering eller luksuriøse prosjekter. Den leveres med front- og bakdekseldesign og 22 unike indre oppsett (inkludert annonsemal) som er enkle og morsomme å redigere.

nedlasting

Minimal Magazine

Minimal Magazine

Minimal Magazine er en profesjonell kvalitet og enkel å bruke magasinmal . Med super minimal design, utmerket bruk av hvite mellomrom og sterk skriftbruk, er denne malen full av flotte sideoppsett som passer for et bredt utvalg av prosjekter. Malen inneholder også fire alternativer magasinforside design.

nedlasting

Food & Fun Magazine InDesign-mal

Food & Fun Magazine InDesign-mal

Food & Fun er et rent og moderne InDesign magasinmal som kan brukes til oppskrifter, fotografering eller gastronomiprosjekter. Den leveres med front- og bakdekseldesign og 22 unike indre oppsett, som er enkle og morsomme å redigere.

nedlasting

Magasin dekker maler

Magasin dekker maler

Essensielt sett for tidsskriftdesignere. Hvis du utvikler magasinet ditt, vil denne filen være til stor hjelp. Du trenger bare å legge til bildet og redigere teksten.

nedlasting

Antikk. MGZN-mal

Antikk. MGZN-mal

Dette er et profesjonelt og rent InDesign magasinmal som kan brukes i alle typer bransjer. Bare slipp inn dine egne bilder og tekster, så er den klar

nedlasting

A5 Magasinmal

A5 Magasinmal

Dette er en profesjonell og ren A5 InDesign magasinmal som kan brukes til alle typer bransjemagasiner. Dette elementet består av 29 sider som kan redigeres og tilpasses.

nedlasting

La Vechia Magazine Mal

La Vechia Magazine Mal

nedlasting

Blaite Magazine Mal

Blaite Magazine Mal

Dette er et profesjonelt flerbruksmagasin som inneholder 32 sider. Laget for InDesign CS4 (idml) og over versjoner. Utskriftsklar. Veldig enkelt å legge til din egen tekst og bilde.

nedlasting

A5 Clean Multipurpose Magazine

A5 Clean Multipurpose MagazineDette er A5-portrettversjon av et Clean & Modern InDesign magasinmal som kan brukes i alle typer bransjer. Dette elementet består av 32 sider som kan redigeres og tilpasses.

nedlasting

Multipurpose Magazine

Multipurpose Magazine

nedlasting

Life Style Magazine Mal

Life Style Magazine Mal

nedlasting

Indesign Magazine Mal

Indesign Magazine MalDenne multifunksjonelle A4 og Letter Magasinmal består av 28 unike sider, enkle å redigere selv for nybegynnere, avsnitt og tegnstil inkluderer, automatisk sidenummerering designet for å legge til flere sider enklest. Bare slipp inn dine egne bilder og tekster, det er klart ... nedlasting

Ekte magasinmal

Ekte magasinmal

Ekte Magasinmal er en ren, moderne og profesjonell magasinmal som er egnet til å vise og kommunisere fotografering, design, kunst, reise, filmvisning til potensielle lesere over hele verden.

nedlasting

Creative Magazine Mal

Creative Magazine Mal

Dette er Multipurpose Magasinmal som kan brukes til alle typer virksomheter. Denne malen består av 30 sider som kan redigeres og tilpasses.

nedlasting

Del Med Vennene Dine:

spill å spille uten brett