Finn Ut Antall Engel

De 21 beste livstidsfilmene for når du trenger en total flukt

Så ... hvert våkne øyeblikk i 2020. De 21 beste livstidsfilmene for når du trenger en total flukt

Livsvarig TV/Courtesy Everett CollectionHvis det noen gang har vært et år for eskapistisk innhold, er 2020 det. Og det er her de beste Lifetime-filmene noensinne kommer inn i bildet. Normalt lagres Lifetime-filmer til lørdagskvelder med et glass (eller en flaske) vin. Men ingen av oss har tålmodighet i disse dager til å vente til lørdag for å oppleve den slags glede. Vi fortjener det hver eneste dag – og Lifetime-filmer leverer alltid.

Enten du har lyst på en svingete thriller om en morderisk cheerleader, en revet-fra-overskriftene sann kriminalitet tilpasning, eller - på den motsatte enden av spekteret - en julefilm, de beste Lifetime-filmene er utmerket til å gi flukt. Enten det er på grunn av sjokk og ærefrykt eller feel-good gooeyness, vil de få tankene dine vekk fra hva som helst. Og det er absolutt mye vi kan bruke en pause fra akkurat nå.

Den gode nyheten er at mange av de beste Lifetime-filmene er tilgjengelige for stream akkurat nå på nettverkets app . Jeg anbefaler å starte med disse 21 klassiske titlene først.

Del Med Vennene Dine: