23 Interessante og inspirerende håndverksvideoer

En håndverker defineres som en arbeider i en dyktig handel, ofte en som krever bruk av hånden for å produsere det ferdige produktet.Også kjent som en håndverker, skaper en håndverker vakre ting ikke bare på grunn av en ferdighet som ble lært gjennom formell utdannelse, men gjennom mange års erfaring og gjennom forretningshemmeligheter som ofte ble gitt mentor til lærling.

Disse hemmelighetene gjør det mulig for håndverkeren å utføre elegante bevegelser med hendene for å skape det ene mesterverket etter det andre, med grovheten i hendene som forblir som sanne testamenter for hvor hardt arbeidet deres virkelig er.

Arbeidet til en håndverker er ikke noe som gjøres mekanisk. Det er noe som strømmer naturlig fra hver hånd, med håndverkeren som øser ut sjelen med hvert produkt.

501 betydning

Innholdsfortegnelse

Lage håndverksvideoer

Når du lager disse håndverksvideoene, handler det ikke i det hele tatt om det ferdige produktet, eller ansiktet til personen som presenteres. Hovedfokuset for en håndverksvideo er prosessen som er involvert. For å gi rettferdighet til prosessen som dokumenteres, bør hver håndverkervideo lages med forbløffende lyddesign, feilfri redigering og spektakulær film.

En håndverksvideo skal fange lidenskapen og ånden som håndverkeren øser ut i verket, med dramatisk vekt på hver svette som faller, hvert nick og kutt, hver furet panne som viser besluttsomhet og konsentrasjon.

engel nummer 152

Håndverksvideoer skal åpne opp for sansene dine, slik at du kan sette pris på det harde arbeidet mens du ser det gjennom øynene dine. Det skal tillate deg å føle berøringen av hvert verktøy under hendene, og lukte hver duft som håndverkerens arbeidsplass kan ha.

Du bør tydelig høre alle lydene fra maskineriet som brukes, hvert pund av en hammer, hver pir av et hjul. Det skal ha evnen til å gi deg den faktiske opplevelsen av å være håndverkeren selv, noe som gir deg en større spenning på det ferdige produktet som kommer.

Setter pris på håndverksvideoer

Fordi arbeidet som en håndverker gjør, er et kunstverk i seg selv, bør det verdsettes like mye som det ferdige produktet. Dette er nøyaktig hva håndverksvideoer gjør, og fanger hver detalj av prosessen som håndverksmestere.

engel nummer 206

Det lar folk virkelig sette pris på hvor tingene de liker kommer fra, og gnister en fornyet interesse for ting som egentlig ikke hadde like mye verdi før det harde arbeidet som fører til dets eksistens er sendt i forgrunnen.

Gjør sansene dine klare og vet nøyaktig hva som trengs for å skape perfeksjon gjennom følgende håndverksvideoer:

Teserver

Boblekunstner

Perfekte eggerøre

Glassblåsing

Flotte trebåter

AraabMUZIK i studioet

Lager håndlaget godteri

Fantastisk sandkunst

Obsessives Soda Pop

Utrolig selger

Aaron Draplin tar på seg en logo-designutfordring

Fiskefilet

Verdens beste skinner

Distilleriet

Beste skater i verden

Knivmakeren

Verdens største trommeslager?

Utrolig bartender

Funky Turntablism

Hvordan slå en veske av

Pool Trick Shots

Veteran Foley Artist

Pixel Painter

Del Med Vennene Dine: