25 Morsomme Mitch Hedberg-sitater og vitser for å få deg til å le

I 2005, Mitch Hedberg var den morsomste mannen i verden. Den amerikanske standupkomikeren trollbundet publikum på stå opp komedikvelder med sin avslappede scenepersona og uortodokse komediestil.Selv om det var kortvarig, endret hans stjernekarriere for alltid navnet på komedie. Hans liv feires fortsatt av andre tegneserier og komedieentusiaster frem til i dag.

Innholdsfortegnelse

The Makings of a Phenomenon

Mitchel Lee “Mitch” Hedberg ble født 24. februar 1968 i Saint Paul, Minnesota . Han hadde en medfødt hjertefeil som skjemmet barndommen hans med lengre behandlingsperioder. På grunn av dette var hans yngre dager innhyllet av angst. Hans familie og jevnaldrende trodde at hans erfaring antente stoffbruken hans ( og misbruk ) senere i livet.

Hedberg prøvde seg først på stand-up komedie i Florida hvor han også trente og polerte komedieevnene. Det var imidlertid da han flyttet til Seattle og dro på en komedie-turné hvor han utviklet sin stoner-dude-karakter med en signaturstil med å spytte en-liners, non-sequiturs og wordplay.

Som en som lever av å opptre på scenen, Hedberg led av alvorlig sceneskrekk - og det var på full visning i mange av hans forestillinger. Han hadde langt hår som dekket den bedre delen av ansiktet hans.

Han holdt hodet nede og stirret på gulvet i stedet for å få øyekontakt med publikum. Øynene hans var lukket mesteparten av tiden, og han prøvde å skjule det med fargede solbriller. Noen ganger ristet hendene voldsomt mens de holdt i mikrofonen.

Han var også ekstremt selvbevisst og var den første til å kritisere seg selv hvis en vits ikke genererte latter. Ikke desto mindre tilføyde hans særegenheter og selvtillitende humor bare sjarmen hans og styrket hans personlige komediemerk.

Det store gjennombruddet

Mitch Hedberg Sitater

Som de fleste tegneserier, Hedberg baserte mesteparten av materialet hans fra det daglige. Han likte å være rundt mennesker - observere dem og høre på samtalene deres. Han hang ofte på steder som Mål å se opp for nytt materiale.

Men det var hans naturlig lunefull oppfatning av hverdagslige ting og situasjoner som fikk ham til å skille seg ut fra flokken. Han ble ofte referert til som “ mannen som ser verden gjennom rosenfargede briller ”. Gjennom sine forestillinger lot han publikum ta en titt.

Hedberg Den enkle, men forfriskende tilnærmingen til komedie gjorde bølger og stadig flere begynte å legge merke til. I 1996 fikk han sin TV-debut da han dukket opp på MTV’s Tegneserier . Dette banet vei for en rekke gjesteopptredener i mange kabel-TV-show.

Hans største pause kom like etterpå da han ble invitert til å opptre på den anerkjente Just For Laughs Montreal International Comedy Festival . Hans vits og oppfinnsomhet på scenen ringte alarmen blant bransjepersonell og kritikere. Utallige tilbud strømmet inn for den stigende superstjernen.

Hans opptreden på festivalen ga ham en avtale på $ 500.000 Fox Studios og et gjesteopptreden på topprangerte Sent show med David Letterman . Hans plass på showet ble positivt mottatt - så mye at Letterman selv siterte vitsene senere i programmet. Det ble den første av totalt 10 gjesteopptredener på showet.

Han klarte å holde ballen i gang til neste år da han deltok og sanket hovedprisen i Seattle Comedy Competition . Han dukket også opp i en episode av “That 70s Show”rev .

Hedberg ble en av de mest bemerkelsesverdige stand-up tegneseriene i sin tid og tjente en kultfølelse. TIME Magazine gikk til og med så langt som å kalle ham “ neste Seinfeld ”. Fra da av syntes det ikke å være noen annen måte for Hedberg, men opp.

Utidig død og arv

Til tross for hans økende berømmelse i underholdningsverdenen, Hedberg ble jordet og så alltid tilbake på karrieren med takknemlighet. Ifølge kona avviste han aldri et jobbtilbud. I løpet av karrieren og til de siste dagene, Hedberg fortsatte å gjøre komedieturer, ofte med tre forestillinger på en natt.

For noen som hadde opplevd avvisning for mange ganger da han nettopp startet, mente han at det bare var riktig å gripe alle muligheter som hans nyvunne suksess brakte.

31. mars 2005, Hedberg tragisk døde av overdosering av narkotika. Han var bare 37, og den lovende karrieren hans ble kort. Hans død ble kunngjort for publikum 1. april 2005. Sannelig Mitch Hedberg mote, folk trodde det bare var en uventet slaglinje av en Aprils narr vits.

Han var bestemt til å være en av de store. Flere år etter hans død minner fansen og komikerne fortsatt om hvordan han skapte sine egne regler som rystet standup-komediens verden.

Her er 25 av de beste sitatene, vitsene og punchlines fra Mitch Hedberg som beviser hvorfor han var i en egen liga:

Mitch Hedberg Sitater

  1. “Jeg har en vest. Hvis jeg fikk armene mine avskåret, ville det være en jakke. ” - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

2. “Beltet mitt holder opp buksene mine og buksene mine har belteløkker som holder beltet opp. Hva faen skjer egentlig der nede? Hvem er den virkelige helten? ” - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

3. 'Mine falske planter døde fordi jeg ikke lot som om jeg vannet dem.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

4. 'Hotellet mitt har ikke 13. etasje på grunn av overtro, men kom igjen ... Folk i 14. etasje, du vet i hvilken etasje du virkelig befinner deg.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

5. 'En gang ga denne fyren meg et bilde av ham, han sa' Her er et bilde av meg da jeg var yngre. 'Hvert bilde er av deg da du var yngre.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

6. “Jeg tror Bigfoot er uskarpt, det er problemet. Det er ikke fotografens skyld. Bigfoot er uskarpt, og det er ekstra skummelt for meg. Det er et stort monster som ikke er i fokus, som streifer på landsbygda. ' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

7. 'Denne skjorten er 'bare renseri' ... Hvilket betyr at den er skitten.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

8. 'Jeg har ikke sovet på ti dager, fordi det ville være for lenge.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

9. 'Er en flodhest virkelig en flodhest eller bare en veldig kul opotamus?' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

10. “Jeg kjøpte $ 7 penn fordi jeg alltid mister penner og ble lei av å ikke bry meg. ” - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

11. “Jeg har en king size-seng. Jeg kjenner ingen konger, men hvis en kom bort, antar jeg at han ville vært komfortabel. ' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

12. 'Da jeg var gutt, la jeg meg i min dobbeltseng og lurte på hvor broren min var.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

13. “Jeg vil henge et verdenskart i huset mitt, og så skal jeg sette pinner på alle stedene jeg har reist til. Men først må jeg reise til de to øverste hjørnene på kartet, så det ikke faller ned. ' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

14. «Du vet, jeg er lei av å følge drømmene mine, mann. Jeg kommer bare til å spørre hvor de skal og koble til dem senere. ' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

15. 'Hver bok er en barnebok hvis barnet kan lese!' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

16. “Listerine gjør vondt. Når jeg legger Listerine i munnen, er jeg sint. Bakterier går ikke stille. ” - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

17. 'Jeg gikk ikke på college, men hvis jeg gjorde det, ville jeg tatt alle testene mine på en restaurant, fordi kunden alltid har rett.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

18. “De sier at oppskriften på Sprite er sitron og lime, men jeg prøvde å lage den hjemme. Det er mer enn det. ' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

19. 'Hunder er for alltid i push-up posisjon.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

20. 'Jeg tror at kjeks fra dyr fikk folk til å tro at alle dyr smakte likt.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

21. 'Tror du da fyren kom på ideen om å finne på en bong, dukket det opp et svart lys over hodet på ham?' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

22. 'Du kan ikke ha tang som en husplante fordi du må vanne den altfor mye.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

23. “Jeg liker ris. Ris er flott når du er sulten og du vil ha 2000 av noe. ' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

lese høyt historier for førskolen

24. “Jeg har ikke kjæreste. Jeg kjenner bare en jente som ville bli veldig sint hvis hun hørte meg si det. ” - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

25. 'Jeg er imot picketing, men jeg vet ikke hvordan jeg skal vise det.' - Mitch Hedberg

Mitch Hedberg Sitater

Del Med Vennene Dine: