25+ inspirerende musikk sitater og ordtak

Musikk er en del av livene våre, og det er den høyeste form for kommunikasjon. Gjennom musikk får vi inspirerende musikksitater som berører våre hjerter og sjeler .Dette er sitater fra låtskrivere, kjente musikere, sangere, komponister og andre anerkjente personer. Finn ut noen berømte og motiverende musikksitater her.

gråskala fotografering av platespiller

Leonard Bernstein: 'Dette vil være vårt svar på vold: å lage musikk mer intenst, vakrere, mer hengiven enn noen gang før.'

Hans Christian Andersen: 'Der ord svikter, taler musikken.'

Ludwig van Beethoven: “Musikk er som en drøm. En som jeg ikke kan høre ”

Morrissey: 'Jeg kan jage deg, og jeg tar deg, men det er ingenting jeg kan gjøre for å gjøre deg til meg.'

Michael Jackson : «Folk spør meg hvordan jeg lager musikk. Jeg forteller dem at jeg bare går inn i det. Det er som å gå inn i en elv og bli med i strømmen. Hvert øyeblikk i elva har sin sang. ”

Patrick Roth Fuss: “Musikk er en stolt, temperamentsfull elskerinne. Gi henne den tiden og oppmerksomheten hun fortjener, og hun er din. Trekk henne, så kommer det en dag da du vil ringe, og hun vil ikke svare. Så jeg begynte å sove mindre for å gi henne den tiden hun trengte.

Haruki Murakami: 'Musikk gir en varm glød til visjonen min, tiner sinn og muskler fra deres endeløse overvintring.'

Anna Akhmatova: 'Hvis du var musikk, ville jeg høre deg uopphørlig, og de dårlige humør ville lyse opp.'

Jack Kerouac: 'Den eneste sannheten er musikk.'

innendørsaktiviteter for 6 åringer

Leo Tolstoj: 'Musikk er stenging av følelser.'

Patrick Roth oppstyr: “Musikk høres annerledes ut enn den som spiller den. Det er musikernes forbannelse. ”

Bob Marley : 'En god ting med musikk, når den treffer deg, føler du ingen smerte.'

Billy Joel: “Jeg tror musikk i seg selv er legende. Det er et eksplosivt uttrykk for menneskeheten. Det er noe vi alle er berørt av. Uansett hvilken kultur vi kommer fra, alle elsker musikk. ”

Albert Einstein : “Hvis jeg ikke var fysiker, ville jeg sannsynligvis vært musiker. Jeg tenker ofte på musikk. Jeg lever dagdrømmene mine i musikk. Jeg ser livet mitt i musikklag. ”

Frank Zappa : 'All god musikk er allerede skrevet av folk med parykker og sånt.'

William Shakespeare : “Hvis musikk er kjærlighetens mat, spill videre. Gi meg overskudd av det, det surfeet. Appetitten kan bli syk og dø. ”

W.H. Auden: 'De mest spennende rytmene virker uventede og sammensatte, de vakreste melodiene enkle og uunngåelige.'

Maya Angelou : “Musikk var mitt tilflukt. Jeg kunne krype inn i rommet mellom tonene og krølle ryggen til ensomhet. ”

William Shakespeare : “Mannen som ikke har musikk i seg selv, og ikke blir rørt med søte lyder, er egnet til forræderi, lag og bytte. Hans ånds bevegelser er kjedelige som natt, og hans følelser er mørke som Erebus. La ingen slike mennesker stole på. Merk musikken. ”

Rett: 'Musikalsk innovasjon er full av fare for staten, for når musikkformene endres, endres grunnleggende lover i staten alltid med dem.'

Christina Westover: “Jo mer du elsker, jo mer kjærlighet har du å gi. Det er den eneste følelsen vi har som er uendelig. ”

Michael Jackson : “Å elske er å musikalsk, og begynner med blodet som danser i blodårene. Alt som lever har en rytme. Føler du musikken din? ”

3 feb tegn

Heinrich Heine: 'Der ordene slipper, begynner musikken.'

Lauren Oliver: “Alt i meg føles flagrende og gratis, som om jeg kunne ta av fra bakken når som helst. Musikk, tror jeg, han får meg til å føle meg som musikk. ”

Arthur Conan Doyle: 'Det er ingenting mer å si eller gjøre i kveld, så gi meg fiolinen min og la oss prøve å glemme det elendige været og de enda mer elendige måtene til våre medmennesker i en halv time.'

Chuck Klosterman: “Jeg elsker måten musikk i en bil får deg til å føle deg usynlig. Hvis du spiller stereoanlegget på maksimalt volum, er det nesten som de andre ikke kan se inn i bilen din. Det toner vinduene dine på en eller annen måte. ”

Colbie Caillat: 'En flott sang skal løfte hjertet ditt, varme opp sjelen og få deg til å føle deg bra.'

Vera Nazarian: 'Hvis musikk er et sted, så er jazz byen, folk er villmarken, rock er veien, klassisk er et tempel.'

Van Halen mestret kunsten å tips om gitarspill og kom med sitatet: “Hvis du vil være en rockestjerne eller bare være berømt, så løp nedover gaten naken, du lager det nye eller noe. Men hvis du vil at musikk skal være ditt levebrød, så spill, spill og spill! Og til slutt vil du komme dit dit du vil være. '

Del Med Vennene Dine: