25 livsendrende sitater av Lou Holtz

Mange mennesker er kjent for å bygge karrierer med lidenskap og grus. Men ikke mange mennesker er kjent for å bygge en karriere med samme lidenskap og grus mens de inspirerer andre underveis.En av disse mennene, som er strålende og inspirerende, ble født 6. januar 1973 i en kjeller i Follansbee, West Virginia . Sammen med søsteren og foreldrene vokste han opp i en en-roms leilighet med et halvt bad og et kjøkken i syv år. Navnet hans er Lou Holtz .

Hans navn kan ringe en bjelle fordi det var det Lou Holtz , den slanke, brilleglassede mannen, som leverte det strålende og kraftige 2015 start tale ved Franciscan University av Steubenville, Ohio . Videoen av ham som snakket under konfirmasjonen ble fortsatt viral på Facebook, og akkumulerer for øyeblikket over 20 millioner visninger.

Til tross for at jeg vokste opp fattig, Lou Holtz gikk på videregående skole i Øst-Liverpool , uteksaminert ved Kent State University , og tjente sitt Master i kunst og utdanning i Iowa . I et av intervjuene sa Holtz at han aldri vurderte sin økonomiske mangel for å bestemme fremtiden. Han ble oppvokst av foreldre som lærte ham at livet er et spørsmål om å ta valg. Han valgte å omfavne hardt arbeid for å nå sine mål.

Holtz spilte fotball som en underordnet lineback i Kent før en skade knuste karrieren hans.

Innholdsfortegnelse

Lou Holtz som trener, høyttaler og forfatter

Lou Holtz fikk ikke sin popularitet fra den inspirerende videoen som fortsatt deles av Facebook-brukere over hele verden. Han er først og fremst mest kjent som hovedtrener i 1998 Notre Dame Fighting Irish som dominerte Festskål , og endte på 12-0. Deres kontinuerlige suksess gjorde Holtz-teamet til enighet nasjonal mester.

Hans første trenerjobb på College of William og Mary i 1969 markerte kick-off av fotballkarrieren. Han trente deretter kl North Carolina State University i 1972 og ble med i New York Jets av National Football League (NFL) i 1976-sesongen. Han beskrev NFL-karrieren som den mest prøvende tiden. Han sluttet etter 10 måneder med ett spill igjen for sesongen, og etterlot Jets på 3-10.

Han gjenfunnet yrket sitt da han gikk tilbake til college fotball på University of Arkansas i 1977. Han flyttet deretter til University of Minnesota i 1984-sesongen, og til slutt trent kl Vår dame i 1986. Han ble kåret til årets trener i flere idrettsorganisasjoner i 1988. Han er den eneste høyskolefotballtreneren som har ledet seks forskjellige programmer for bowling-spill og samlet sin karriererekord på 249-132-7.

Han trakk seg tilbake i 2003 og begynte i ESPN et år senere som college fotballanalytiker Lørdag College Football-finale . Han ble spesielt med Reece Davis og Mark May uten teleprompter, uten manus og uten øvelser. Etter 10 fotballsesonger sa ESPN i sitt avskjed at Holtz brakte et mesterperspektiv i alle sendinger.

I løpet av sin tid som fotballanalytiker ble han valgt til å være en del av College of Football Hall of Fame . Han var 78 år da han trakk seg fra kringkastingen.

Lou Holtz som motivator

I en alder av 79 år var han en ettertraktet motivasjonstrener i forskjellige menigheter over hele forente stater . Men før han begynte sine taleoppdrag, var Holtz kjent for å etablere et sett med disiplinære regler over laget sitt.

Hans profesjonelle omdømme er blitt beskrevet som noen som forbedrer spillerne sine gjennom strenge disipliner for å gjøre dem til de beste spillerne i feltet, og ønsker at de skal ha lyse muligheter etter college.

Utenfor fotballbanen er han kjent som en som har evnen til å gi enkle og praktiske råd. Han ser alltid potensialet i andre, og gir samtidig sitt perspektiv på å trekke folk oppover, vekk fra middelmådige mot det eksepsjonelle.

Lou Holtz som Maker of Life’s 3 Simple Rules

Når du søker Lou Holtz Sitt navn på Internett, vil du lære at han er kjent for å skissere tre enkle punkter: tillit, engasjement og kjærlighet. Han mener at det å gjøre det som er riktig, gjøre alt på den beste måten og vise folk du bryr deg, kan være de eneste tre reglene du kan leve etter.

I fjor fengslet Holtz en gruppe videregående barn med sin raske vidd og smarte humor på en skolepresentasjon kl Erkebiskop Spalding videregående skole . Det var omtrent 1000 barn som lyttet nøye til det han sa i 50 minutter. Mennesker som var til stede, spesielt de som har hørt ham mange ganger, sier alltid at han er effektiv til å utelukke altfor kompliserte forhold.

nummer 81

I mange år, Lou Holtz er blant de største talende legender i Amerika i dag. Han har vært gift med Beth Barcus i 50 år. De bor for tiden i Orlando, Florida med sine fire barn.

Lou Holtz Sitater

Lou Holtz sitater og ordtak

“Jeg lærer aldri noe å snakke. Jeg lærer bare ting når jeg stiller spørsmål. ” - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Husk at hvis du har et problem, er det ditt problem. Løs det. Ikke klandre andre mennesker. Ikke belast folk med klagene dine. 90 prosent av menneskene du møter, bryr seg ikke om problemene dine. De andre 10 prosentene er glade for at du har dem. ” - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Lykke er ikke mer enn å ha dårlig minne.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Det er bra å lykkes, men det er flott å være betydelig.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Ikke fortell meg hvor steinete havet er, bare ta med darnskipet inn.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Livet er ti prosent hva som skjer med deg og nitti prosent hvordan du reagerer på det.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Jeg følger tre regler: Gjør det rette, gjør så godt du kan, og vis alltid folk du bryr deg.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Du må gjøre et oppriktig forsøk på å ha de riktige målene til å begynne med, og deretter følge dem med passende innsats, og husk at du ikke virkelig kan oppnå noe bra uten hjelp fra andre.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Vinnere og tapere blir ikke født, de er produktene av hvordan de tenker.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Du kommer aldri foran noen så lenge du prøver å bli jevn med ham.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Det er ikke lasten som bryter ned, det er måten du bærer den på.' - Lou Holtz

14 juni dyrekretsen

Lou Holtz sitater og ordtak

“Ingenting er så bra som det virker, og ingenting er så ille som det virker. Et sted i mellom ligger realty. ” - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Hvis det du gjorde i går, virker stort, har du ikke gjort noe i dag.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Tenk så før du klager, spesielt om ting som krever noe offer.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Å klage er tegnet på en taper.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

“Alle vil snakke om sine rettigheter og privilegier. For 25 år siden snakket folk om deres forpliktelser og ansvar. ” - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Problemet er at det er lett å innta tapernes holdning.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

“En ting er sikkert: det vil være en ting som vil dominere livet ditt. Jeg foreslår på det sterkeste at det er noe du kan være stolt av. ” - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Når alt er sagt og gjort, blir mer sagt enn gjort.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Ingen har noen gang druknet i svette.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Ikke lov mer enn du kan levere, men lever mer enn du kan love.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

“Vinnerne omfavner hardt arbeid. De elsker disiplinen, kompromisset de gjør for å vinne. ' - Lou Holtz

statsborgerskapsbøker for grunnskoleelever

Lou Holtz sitater og ordtak

“Motivasjon er enkel. Eliminer de som ikke er motivert. ” - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

'Jeg kan ikke tro at Gud satte oss på denne jorden for å være vanlige.' - Lou Holtz

Lou Holtz sitater og ordtak

“Å gjøre en stor livsendring er ganske skummel. Men vet du hva som er skremmende? Angre . ” - Lou Holtz

Del Med Vennene Dine: