27 mest romantiske julefilmer å se under mistelteinen 2020

Netflix og chill. mest romantiske julefilmer

Everett samlingNår det kommer til romantiske julefilmer, jo gladere jo bedre, har jeg rett? (Det samme gjelder Julens kjærlighetssanger .)

Ingen trope er for cheesy til å se på 1. juledag. Sett på den romantiske komedien med en overstresset storbybeboer som blir sittende fast i den landlige hjembyen deres og gjenoppdager sesongens ånd – og blir forelsket i sin kjæreste/sjelevenn på videregående i prosessen. Eller kanskje du foretrekker et fiktivt land der kongelige forelsker seg i vanlige amerikanere, à la Prince Harry og Meghan Markle? Ikke å frykte, det har i utgangspunktet blitt sin egen undersjanger av romantiske feriefilmer på Netflix med En juleprins trilogi og Prinsessebryteren , med Vanessa Hudgens i hovedrollen.

Så feir sesongen ved å kose deg med disse 27 romantiske julefilmene, inkludert klassikere som Bing Crosbys hvit jul og laget for TV Livstids julefilmer som nå definerer høytiden – alt praktisk tilgjengelig for streaming fra sofaen din. Ta tak i den varme sjokoladen din og finn ut alle feriefølelsene med disse juleromantikkfilmene!

Det har vært et stressende år, men du kan i det minste stole på at Hollywood kommer igjennom med feriejubelen. Tross alt, hva er mer avslappende enn å se en overarbeidet kvinne bli forelsket i en juletrebonde? Så dekomprimer med Alle Jingle Ladies , vår guide til de beste feriefilmene.

en. Love Actually (2003)

Elsk det eller hat det, hvordan kunne vi det ikke inkludere en film som heter Love Actually på en liste over de mest romantiske julefilmene? Umulig. Kanskje den mest elskede ferieromantiske filmen gjennom tidene, denne britiske filmen har Kiera Knightley, Chiwetel Ejiofor, Colin Firth, Emma Thompson og flere i kryssende historier som alle viser forskjellige aspekter av kjærlighet i julen.

Tilgjengelig for leie på Amazon Prime Video

to. hvit jul (1954)

Bing Crosby, Rosemary Clooney, Judy Haynes og Danny Kaye spiller hovedrollene hvit jul , den romantiske julekomedien OG. I den blir to krigskompiser forelsket i to søstre og må få julemirakler til å skje mens de fremfører noen fantastiske sang-og-dans-numre underveis. Denne filmen er en klassegjenvisning for familier, og ærlig talt, den blir aldri gammel. Hvis du av en eller annen grunn aldri har sett filmen fra 1954, sørg for å rette opp det i 2020.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

3. La det snø (2019)

Det er en grunn til at folk omtaler denne Netflix-originalen – som har Kiernan Shipka i hovedrollen og er basert på boken av John Green, Lauren Myracle og Maureen Johnson – som Love Actually for tenåringer. Det er en romantisk glede som forteller flere historier om ung kjærlighet i løpet av en dag i en sjarmerende liten by i Midtvesten.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

Fire. Mens du sov (nitten nitti fem)

Handlingen i denne romantiske komedien er virkelig sinnssyk, men det betyr ikke at den ikke er uendelig sjarmerende. Sandra Bullock har hovedrollen som Lucy, en ensom transittarbeider som redder livet til den kjekke pendleren (Peter Gallagher) 1. juledag. Når hun blir forvekslet med hans forlovede, går hun med det ... og så blir hun forelsket i broren hans (Bill Pullman).

Tilgjengelig for leie på Amazon Prime Video

5, 6 og 7. En juleprins (2017), En juleprins: Det kongelige bryllup (2018), A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Innhold

Ta en tur til det fiktive landet Aldovia med Amber, en amerikansk journalist og blogger, mens hun forelsker seg i en prins – og trekker mer enn noen få sammenligninger med Meghan Markle. I motsetning til hertuginnen av Sussex, får dronning Amber imidlertid beholde bloggen sin. Den siste delen bringer en kongelig baby, og et nytt mysterium, inn i blandingen.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

engel nummer 143

8. Den lykkeligste sesongen (2020)

Innhold

Når Harper (Mackenzie Davis) inviterer kjæresten Abby (Kristen Stewart) til å bli med henne hjem til jul, virker det som det lykkelige paret er på vei til en stor milepæl. En rynke: Harper har ikke kommet ut til familien sin ennå ... så Abby må late som om hun bare er en romkamerat. Komplikasjoner - og en veldig søt romantisk komedie - følger.

Tilgjengelig for streaming på Hulu

9. Ridderen før jul (2019)

Innhold

En lærer (Vanessa Hudgens) har i bunn og grunn gitt opp kjærligheten, helt til en faktisk middelaldersk ridder dukker opp og gnistene fyker. Selv med tidsreisen av det hele, vedder vi på at du vil finne deg selv med i romantikken. Og hvis du lurer på hvordan alle har det bra med en mann som hevder å være en ridder fra 1334, skjer det søte når Hudgens karakter, Brooke, treffer Sir Cole med bilen hennes, så alle bare tror han er forvirret og forvirret. Sikker!

Tilgjengelig for streaming på Netflix

10. Feriekalenderen (2018)

Innhold

Når en fotograf som sliter — spilt av Vampire Diaries Stjernen Kat Graham – arver en magisk adventskalender fra bestefaren sin, alle slags interessante ting begynner å skje i kjærlighetslivet hennes. For selvfølgelig gjør de det! Dette er tross alt en romantisk feriekomedie på Netflix. Men hvilken fyr vil hun velge?

Tilgjengelig for streaming på Netflix

elleve. Sist jul (2019)

Innhold

Vi elsker ferierom-comer, som du kan se, og denne filmen regissert av Paul Feig og skrevet av Emma Thompson er en flott en. Inspirert av George Michael-sangen Last Christmas, spiller Emilia Clarke hovedrollen som en desillusjonert ung kvinne som møter en mystisk hunky fyr spilt av Henry Golding. Bare kjemien deres er verdt å se på.

Tilgjengelig for streaming på HBO

12. Christmas in the Smokies (2015)

Innhold

Mens en familie kjemper for å redde bærfarmen sin i – du gjettet riktig – Smoky Mountains, kommer en kvinnes (Sarah Lancaster) berømte countrysangereks-kjæreste (Alan Powell) inn i bildet igjen for å komplisere saken. Vi elsker å se det, og vi kan love deg at alt ordner seg bare fint. Hva slags hjertevarmende feriefilm ville det vært hvis den ikke gjorde det?

Tilgjengelig for streaming på Netflix

1. 3. The Best Man Holiday (2013)

Innhold

Hvem vil vel ikke tilbringe ferien med Regina Hall, Nia Long, Sanaa Lathan og flere av dine favoritter? Alle stjerner i denne herlig muntre oppfølgeren til det elskede komediedramaet fra 1999 Den beste mannen.

Tilgjengelig for leie på Amazon Prime Video

14. Julearv (2017)

Innhold

Vi blir aldri lei av den gamle ferietropen av at noen fra storbyen blir sittende fast i en liten by, bare for å finne en uventet kjærlighet. I denne versjonen er Ellen (Eliza Taylor) en arving som må levere et brev til farens tidligere forretningspartner før hun kan bli administrerende direktør. Når hun er strandet (og uten penger), må hun jobbe på vertshuset som drives av en veldig søt mann ved navn Jake (Jake Lacy). Det er latterlig og bedårende.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

15 mai stjernetegn

femten. Predikantens kone (nitten nittiseks)

Innhold

Whitney Houston, Denzel Washington og Courtney B. Vance leder denne hjertevarme Oscar-nominerte filmen om pastoren i en liten kirke (Vance) og hans kone (Houston) som mottar en veldig uventet besøk i julen.

Tilgjengelig for leie på Amazon Prime Video

16. kjære julenissen (2011)

Innhold

Når en rik kvinne ved navn Crystal (Amy Acker) finner et brev fra en liten jente til julenissen som ber om en mor, bestemmer hun seg for å følge opp – og vel, du kan gjette hva som skjer når Crystal møter det sjarmerende barnet og hennes kjekke far. Fun fact: Jason Priestley av Beverly Hills, 90210 berømmelse regisserte denne ferieturen.

Tilgjengelig for å se på Hallmark Movies Now

17. En ferieforlovelse (2011)

Innhold

Vi er alltid her for en karakter som ansetter en falsk kjæreste til ferien, bare for å få forholdet til å bli til noe ekte. (Dette skjer bare i Kjennetegnende julefilmer , ikke sant?) Hillary (Bonnie Somerville) blir dumpet av sin faktiske kjæreste rett før Thanksgiving, men hun er for flau til å reise hjem alene av frykt for morens (Shelley Long) kritikk, så hun verver David (Jordan Bridges) til å late som om hun er det. hennes forlovede.

Tilgjengelig for streaming på Amazon Prime Video

18. Holiday Rush (2019)

Innhold

En enkemann (Romany Malco) er i ferd med å miste jobben som DJ rett før ferien, men han bestemmer seg for å prøve å kjøpe en radiostasjon for å holde seg flytende – selv om det betyr at barna hans må ofre seg i julen. Åh, og hans forretningspartner kan være eller ikke være den andre kjærligheten i livet hans. Denne Netflix-originalen balanserer ostefaktoren og ekte følelser perfekt, pluss at du får se Lala Anthony lage en minneverdig cameo.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

19 og 20. Prinsessebryteren (2018) , The Princess Switch 2: Switched Again (2020)

Innhold

Når Stacy, en baker fra Chicago, reiser til Belgravia for et bakekonkurranseshow, møter hun en hertuginne som ser ut som henne, og mange skjellsord følger etter. Royalty, romantikk, Vanessa Hudgens og en Foreldrefelle -esque swap gir en veldig morsom feriegodbit. Dessuten er det en oppfølger med enda flere høye jinks!

Tilgjengelig for streaming på Netflix

tjueen. Det er et herlig liv (1946)

Innhold

En klassiker av en grunn: James Stewart er George Bailey, en mann som har gitt opp drømmene sine og vurderer selvmord på julaften. En skytsengel ved navn Clarence griper inn og viser George hvor mye han har påvirket andres liv.

Tilgjengelig for streaming på Amazon Prime Video

22. Ferie i naturen (2019)

Innhold

Etter å ha blitt dumpet av mannen sin, tar Kristen Davis en ferie alene for å møte en veldig kjekk Rob Lowe. Han gjør henne gal først, noe som selvfølgelig betyr at de kommer til å bli forelsket. Dette får henne til å gjøre noen (veldig smarte) endringer i juleplanene sine. Det er også en elefant involvert.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

23. Carol (2015)

Innhold

I julesesongen møter en ung ambisiøs fotograf (Rooney Mara) en glamorøs kvinne (Cate Blanchett) som går gjennom en komplisert skilsmisse. Du kan gjeste resten - men uansett er denne vakre romantikken en reise verdt å se.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

24. Savne Me This Christmas (2017)

Innhold

Et pars skilsmisse er satt til å bli endelig 1. juledag, noe som er urealistisk, men bare gå med det. Uansett, Regina og Franklin må bestemme seg for om det virkelig er over ved å besøke Chesterton Hotel, hvor de opprinnelig var gift. Men ferieånden (og en eksentrisk millionær) kan få dem til å revurdere forholdet sitt.

Tilgjengelig for streaming på Netflix

25. Ferien (2006)

Innhold

Nancy Meyers regisserte denne romantiske komedien, så du vet hjemmene er utrolige. Det er i grunnen hele handlingen: Kate Winslet og Cameron Diaz spiller hovedrollene som to kvinner som trenger en pause fra livene sine over jul – så de blir enige om å bytte plass.

Tilgjengelig for leie på Amazon Prime Video

26. Nissejente (2019)

Innhold

Tenk deg å være nissens datter – presset! I denne filmen drar Cassie Claus til college i den virkelige verden før hun skal reise tilbake til Nordpolen, gifte seg med Jack Frost og overta familiebedriften. Hvem vil vedde på at hun møter en kjekk fyr på skolen som får henne til å ønske å endre planene sine?

3. september stjernetegn

Tilgjengelig for streaming på Netflix

27. Siste ferie (2006)

Innhold

Dronning Latifah får beskjed om at hun bare har uker igjen å leve. Så hun slutter i jobben og legger alle sparepengene sine på drømmeferien. Blir hun forelsket? Hva tror du!

Tilgjengelig for leie på Amazon Prime Video

Del Med Vennene Dine: