Finn Ut Antall Engel

3 dager i Mykonos: Hva du kan gjøre i dette kystparadiset

Stepping på den hvite steinen i Lille Venezia, begynner klokken å tikke. Vi har 3 dager til å glede oss over det bankende hjertet av luksusdestinasjoner, Mykonos!

Innholdsfortegnelse

Hvor å bo i Mykonos?

Mykonos villaer

Mykonian innkvartering er der drømmene om en in-Vogue Villa blir oppfylt. Fantastisk utsikt som oser av egeisk duft i de mest eksklusive overnattingsmulighetene, er kirsebær på toppen for den fulle Mykonian Holiday-opplevelsen. Valgene er ubegrensede og blendende på forskjellige steder over hele øya.

Bestill overnatting med utsikt. Tenk deg å våkne med soloppgang i en perlehvit asfaltert balkong med dype blå vinduer som lukter havbrisen i en av de luksuriøse Mykonos villaer , mens frokosten ved bassenget fra din private kokk venter. Mykonos er et overnattingsparadis rett ut av et magasin.

Holiday Villas i Mykonos, Hellas er arkitektoniske juveler, fine kunstverk spredt over hele øya på steder for enhver smak. Fantasi fritidsboliger tilgjengelig med sett med tjenester for å sikre ditt velvære og imøtekomme dine behov elegant og diskret.

Enten du velger et eksternt sted for å nyte utsikten langtfra eller et sted bare et «hopp» unna byen, har denne Egeeriske perlen alt og alt å tilby. De mest eksklusive luksustjenestene er tilgjengelige for eliten som besøker øya og tilbyr upåklagelige tjenester for å berolige det ultimate oppholdet!

Neste opp: Mykonos Beaches!

hva betyr 699

Nyt krystalllysblått vann på noen av de mest kosmopolitiske strendene i verden. Kjendisobservasjoner i Psarou, vannsport i Kalafatis-stranden og endeløse eksklusive fester i Super Paradise er oppskriften på en full Mykonian Holiday.

6. okt dyrekretsen

I Psarou Beach er en overdådig dag i vente. Forhåndsbestill et sted og tilbring en dag hånd i hånd med stjernene, drikk forfriskende mojito, dans på den gylne sanden og fest med elitenes elite. Psarou er hjemmet til den verdenskjente restauranten Nammos, et must-besøk i Mykonos.

For en mer aktiv dag med kykladisk utsikt, venter Kalafatis-stranden. Et vindsurfeparadis, som aldri slutter å forbløffe med sine fascinerende bølger og unike skjønnhet. Du kan også velge å dykke med skolen som opererer i Kalafatis og virkelig 'se havet'. Etter en lang dag på Jet Ski er det mange bar-restaurantmuligheter ved sjøen for å nyte tradisjonelle smaker i Egeerhavets fineste.

Videre ville det være synd å være i Mykonos og ikke tråkke på den legendariske sanden til den ikoniske strandklubben Super Paradise. En alternativ atmosfære borte fra Mykonos by sørger for 'det gode liv'. Besøk Jackie O ’og nyt daiquiris og dra forestillinger mens du er midt i krystallklart vann, eller nyt berømte DJ-sett i Cavo-Pardiso, den beryktede festmagneten på øya.

En solnedgang i Scorpios Mykonos, under et baldakinetelt som kan bli en nattehimmelsyn med levende musikk og uforstyrret utsikt over den blå horisonten, er en Mykonian-fantasi. Nyt en avslappende cocktail med et måltid tilberedt av toppkokker på et sted hvor livet skal leves fra skumring til daggry når det er best.

Elite natteliv

alkoholholdige drikker bar drikke cocktail

Afrodite på de greske øyene er en ekte naturlig skjønnhet, men skiller seg ut for sin luksuriøse passform for enhver smak av nattscener.

Start med en avslappende spasertur i de pittoreske labyrintlignende smugene. Forevig dem med et bilde eller en silke-kaftan fra en av butikkene på veien. Gå til friluftsteatret Cine - Manto for å fange en film i dette landemerket på øya.

Finn veien til Mykonian Windmills sørøst for Chora for å beundre finessen som de fullfører den kykladiske utsikten med. Nyt en isete cocktail i en av balkongbarene i Mykonos by, slapp av og nyt stillheten i øyeblikket.

En natt i Mykonos trenger på ingen måte å ende der. Elite-nattklubber og eksklusive villa-fester er øyas varemerker. Start med en drink i 'Alley cocktailbar' og flytt deretter til Little Venice's mest ikoniske hotspot av 'Scarpa'. Danse natten borte i “Caprice” før du gikk inn i den ultimate nattelivet som er Mykonos.

poesi for førskolebarn å huske

En ekte Mykonian-fest er alltid i klubben i Super Paradise, Jackie ‘O og Cavo-Paradiso og venter på deg i nattlig antrekk for å vise deg hvorfor“ Mykonos var, er og vil være stedet å være ”.

Fin mat

Mykonos er ikke bare kjent for verden for sitt intensive natteliv, men også for det gastronomiske fristedet det er. Et utvalg av retter, ferske ingredienser og erfarne kokker står til din disposisjon for å tilfredsstille selv de mest krevende smakene.

Husk at i Mykonos kan du leie din egen private VIP-kokk for å tilberede måltidene i din luksuriøse Mykonos Villa, men det er også en mengde spennende restaurantalternativer.

Du kan finne avansert gastronomi for fine ganer ved vannet, i noen av de mest kjente strandrestaurantene, i tillegg til skjult i en liten gate i den naturskjønne Mykonos by eller på eiendommen til luksuriøse hotellresorter.

Noen av navnene du bør huske på inkluderer Remezzo , en av de eldste restaurantene i Mykonos, knyttet til sprø fester og berømte gjester som Liz Taylor, Jackie Kennedy og Audrey Hepburn ; Kiku hvis tilstedeværelse i Mykonos teller 7 år, og den finnes ved bassengområdet til Leto Hotel i Mykonos by; Sea Satin restauranten, som ligger beleilig til under vindmøllene, rett foran sjøen og ved siden av det pittoreske Lille Venezia, serverer greske gourmetretter, fersk fisk og sjømat; på noen av de mest berømte strendene på øya kan du nyte god smak før eller etter dykket ditt i Middelhavet eller strandfesten, den mest anbefalte i denne kategorien vil være Nammos, Scorpios, Alemagou og Prinsipp.

Tidsplanen er uttømmende, og listen kan fortsette for alltid, men det er ikke tid til hvile hvis du vil nyte essensen av dette lille paradiset på jorden som er Mykonos.

Del Med Vennene Dine: