3 tips for å gjøre en YouTube-video mer attraktiv

Youtube har blitt det mest populære nettstedet for å legge ut videoer. Du kan finne praktisk talt alt der. Fra fan-laget filmer om favoritt-TV-seriene eller -filmene til DIY og instruksjonsvideoer, den er full av flott og dumt innhold.Youtube er også et flott sted å potensielt tjene anstendig penger. Likevel har de som bruker Youtube til inntektene deres, mer enn bare det vanlige tåke kameraet og dårlig belysning.

Som enhver liten bedrift, må du gjøre litt investeringer for å gjør YouTube-kanalen din attraktiv nok til å få en følge. Her er noen tips om hvordan du kan forbedre attraktiviteten til Youtube-videoene dine.

Innholdsfortegnelse

1. Legge til musikk

Mange Youtubere bruker musikk. Noen ganger er det i begynnelsen av videoen deres, noen ganger er det på slutten, og noen ganger siver de inn noen få sanger i midten for å vise en tid.

Mens noen Youtubere kanskje lager sin egen musikk eller kjøper den, er det et rimelig alternativ for de som vil ha litt musikk uten å måtte investere for mye i starten.

1. mai stjernetegn

Royalty-fri musikk for video er en fin måte å legge til musikk på Youtube uten å måtte betale noe. Det er vanligvis et bredt utvalg av forskjellige musikksjangre du kan velge.

Det er viktig å legge til musikk fordi det hjelper med å bryte opp alt du snakker om på kanalen. Det hjelper også med å gjøre en sømløs overgang fra introen din til det faktiske innholdet eller som en outro for å vise at innholdet er over. Spill med forskjellige sanger for å se hvilken som passer best til kanalen din.

2. Legge til grafikk

En annen populær investering som Youtubers gjør for kanalen sin, er bruken av grafikk. Disse kan enten være seriøse, som en logo for Youtube-kanalen deres, eller de kan være dumme.

Den dumme grafikken kan dukke opp tilfeldig og brukes til komiske formål. Andre ganger kan grafikk brukes til å holde en video organisert. For eksempel, hvis videoen er for eksempel en liste om 10 måter å rengjøre teppet på, kan de legge til grafikk som vises som en visuell liste.

kode master programmering logikk spill gjennomgang

Grafikk kan lages på egen hånd, eller du kan leie en faktisk grafiker for å tegne grafikk som er personlig for kanalen din. Personlig grafikk er en fin måte å utvikle et merke på. Når kanalen din vokser, kan du begynne å produsere varer.

Den grafiske logoen din er det perfekte valget å ta med på varene. Dine følgere vil gjenkjenne det umiddelbart og være mer sannsynlig å kjøpe det.

3. Riktig utstyr

Hvis du gjør videoen din mer attraktiv, kan det også skyldes utstyret du bruker til å lage videoen i utgangspunktet. For eksempel kan du lage en video mer attraktiv hvis kameraet er tåkete eller utdaterte.

99999 betydning

Du vil ha et skarpt bilde. Noen smarttelefoner kan gi fantastisk bildekvalitet for videoene sine, mens andre ikke gjør det. Det er lurt å undersøke hvilke telefoner som har den beste bildekvaliteten for videoene deres, hvis du vil gå på smarttelefonruten.

Den andre ruten du kan ta er å investere i et godt videokamera. Ikke bare har du mye mer minne som gjør at du kan ta lengre videoer, men du kan også beholde mer enn en video på kameraet. Videokameraer tilbyr også vanligvis flere innstillinger og justeringer enn smarttelefoner.

Et annet utstyr du trenger for å gjøre videoen din mer attraktiv, er et sterkt lys. Enten et ringlys eller en serie med satt lys bør gjøre susen.

Sterk belysning får deg ikke bare til å se bedre ut, men det skaper også et lyst rom som er visuelt mer attraktivt. Du kan holde skyggene og det dystre bildet i sjakk med noen få plasserte lys.

Lys, kamera, action!

Det er mye mer som går med til å lage Youtube-videoer enn du kanskje først skjønte. Ved å legge til musikk, grafikk og investere i riktig opptaksutstyr kan du lage videoer av høy kvalitet som er attraktive og kan øke antallet lojale følgere.

Del Med Vennene Dine: