30 vakre eksempler på materialdesign du vil oppleve

Hvis du har hørt om Material Design og hvordan det har inspirert dagens designtrender, ville du også forstå hvorfor hver designer har akseptert det faktum at dette er en designfilosofi som vil forbli lenge.En innovasjon fra Google, det gir i utgangspunktet et ekstremt detaljert sett med retningslinjer for hvordan apper skal se ut på mobile enheter. Det går helt inn i detaljene, takler mønstre, brukervennlighet og andre komponenter når det gjelder stil, layout og animasjon.

Enkelt sagt oppsummerer den nøyaktig hvor flott design fungerer når teknologi og vitenskap blir satt inn i den. Det er den beste typen partnerskap mellom estetikk og funksjon.

Hele ideen om Material Design stammer fra noen få grunnleggende prinsipper som måler og dikterer hvordan konseptet flyter:

Innholdsfortegnelse

Materiell metafor

Når du bruker materiale som metafor, håper Google å innlemme de grunnleggende prinsippene for papir og blekk på en måte som involverer teknologi og fantasi.

Overflatene og kantene som brukes er basert på virkeligheten, men de gjøres også fleksible på en måte som går utover det som gjelder i den fysiske verden.

14 august horoskop

For å gjøre alt dette mulig, er det et spesielt fokus på rollen som overflate, lys og bevegelse, spesielt når det gjelder å vise hvordan forskjellige elementer beveger seg, eksisterer og samhandler med hverandre.

Visuelle behandlinger

Der det tradisjonelt brukes rutenett, rom, farge, typografi, farge og bilder for å legge til en viss visuell appell, med Material Design, brukes de også som et middel til å skape hierarki og mening.

De retter i utgangspunktet brukernes øyne mot det som er viktigst, og fører dem deretter til det neste viktige, og så videre. Gjennom disse visuelle signalene blir brukeren presset til å bli mer engasjert og mer oppslukt av hele opplevelsen.

Betydning gjennom bevegelse

Med hver bevegelse som brukeren setter i gang, forvandles hele designet også avhengig av hvilken retning brukeren vil ta. Selvfølgelig, fordi hver bevegelse skjer i et enkelt rom, er det også en kontinuitet i designen når transformasjonen fortsetter.

La oss se på 30 flotte eksempler på Material Design. Gjennom disse kan du igjen innse hvorfor Material Design ikke bare har blitt en trend, men en faktisk designfilosofi som designere vil bruke i lang tid.

Og når du har funnet inspirasjonen du trenger fra disse mesterverkene, kan du begynne å bruke designkonseptene også på ditt eget kreative arbeid.

Nike

YouTube redesign (1)

Spotify (1)

profilsiden av Carl Hauser (1)

Vinlandingsside (1)

Systematisk forskningsinstitutt (1)

checkout_generic

Signatur-appen tom plass (1)

Nettbrukerradio (1)

Uttarayan (1)

Start app av Violetta (1)

Auksjon av levende møbler (1)

engel 88

Oppdatering av Evernote Material Design (1)

Desktop Android L leting (1)

Google Finance Material Design (1)

Gotodo av Sherzod Mirzaakhmedov (1)

Material Design sa de det

ndroid music App Materiell design (1)

purpose app av Eugene Ledenyov (1)

sko butikk av uixNinja (1)

Saily App (1)

Material Landing Page av Aleksi Tappura

Twitter for Android (1)

Profilbilder Dark (1)

Statistisk sidedesign for Androi

kompatibilitet med skorpioner og tvillinger

Applevering av matleveringsdesign (1)

Poengsammendrag (1)

Moteinspirasjon Android-app

Transport app konsept av Dasha (1)

UX Retningslinjer (1)

Del Med Vennene Dine: