30 vakre Lotus Flower Tattoo Ideas

Lotusblomsten er et av de mest kjente symbolene rundt om i verden, spesielt i asiatiske kulturer. Den vakre symmetrien har vært knyttet til ny begynnelse, renhet og harmoni.I hinduismen er blomsten assosiert med gudene Vishnu, Brahma og Lakshmi. Dette gjør det også til et hellig tegn på guddommelig skjønnhet og åndelighet. I buddhismen representerer de åtte kronbladene den åttedoble stien, eller religionens kjerne. Buddha det ble sagt at han selv var født ut av en hvit lotus.

sprettballspill for barn

Plantens farger har også flere betydninger.

For eksempel symboliserer den blå lotus kunnskap og visdom. De som får dette som en tatovering, bruker vanligvis den halvt lukkede lotus, som representerer den kontinuerlige, uendelige reisen mot vekst og selvrealisering. Den røde lotus derimot betyr kjærlighet og medfølelse. I motsetning til den blå lotusen, blir denne ofte tegnet i full blomst for å symbolisere hvor fullt du skal føle disse følelsene.

Det som er bra med å få denne typen design er at du kan velge mellom små eller store størrelser, og det vil fremdeles se fantastisk ut. Her er et par nydelige lotus tatovering ideer for å få deg i riktig sinnstilstand.

933 engelnummer

Vakre Lotus Tatoveringsideer

Del Med Vennene Dine: