30 smarte logoer med skjulte meldinger

Hvis du er designer eller bare en gjennomsnittlig Joe, har du sett hundrevis av logoer i løpet av livet ditt. Blir bombardert med reklame, lærer vi naturlig å ignorere det. Noen selskaper slakk og bruker Microsoft Word for å lage sin logo. Innovative selskaper derimot legger tankene i sitt logo design .Har du noen gang stoppet for å sette pris på de skjulte detaljene i en logo? I dag har vi samlet mange kjente logoer som inneholder skjulte meldinger. Noen kan være godt kjent, men vi håper du også vil lære om nye!

Innholdsfortegnelse

1. FedEx-logo

Du kjenner sannsynligvis allerede denne, men for de som ikke gjør det: Se mellom “E” og “x”. I det hvite rommet er det en pil som subliminalt representerer hastighet og presisjon. Nå som vi nevnte det, vil du sannsynligvis se pilen hele tiden!

2. Amazon.com-logo

Den gule swoosh ser ut som et smil: Amazon.com vil ha best kundetilfredshet. Mens de gir god servering, vil de at du skal vite at butikken deres har alt fra a til z. Enkel, men effektiv, ikke sant?

3. NBC-logo

Du har sannsynligvis sett på programmeringen deres tidligere, men visste du at logoen deres har en hemmelig påfugl? Helt siden de kom ut med sine ny logo men påfuglen har vært litt vanskeligere å få øye på.

4. Presbyterian-logo

Dette er logoen til den presbyterianske kirken, og den har flere skjulte meldinger. Hvis du ønsker å lære dem alle, kan du ta en titt på dette artikkel .

5. Goodwill-logo

“G” i “goodwill” og det smilende ansiktet ser ganske like ut?

6. Sun Microsystems-logo

Denne logoen ble designet av professor Vaughan Pratt fra Stanford University. Å ha et smart ambigram kan du lese merkenavnet i alle retninger; horisontalt og vertikalt.

7. Elefont-logo

Enkel, men likevel effektiv; en del av en elefants koffert i det negative rommet inne i bokstaven e.

8. Baskin Robbins-logo

Baskin Robbins har 31 smaker! Den rosa i BR fungerer som den 31 og som BR i logoen.

9. LG-logo

Livet er bra, spesielt når du spiller Pac-Man!

10. Snooty Peacock-logo

Snooty Peacock er en smykkebutikk. Deres utrolige logo inkluderer en kvinne som har på seg smykker og den negative påfuglen.

11. Logo for husholdningsapparater

Elettro Domestici er et italiensk elselskap. Designet av Gianni Bortolotti, bruker logoen negativ plass på en veldig enkel / smart måte.

12. Toblerone-logo

28. februar stjernetegn

Det er bare et fjell, ikke sant? Se nærmere, ser du bjørnen? Det er en bjørneform skjult i det negative rommet i fjellet. Dette er ment å symbolisere byen Bern, Sveits.

13. Pittsburgh Zoo-logoen

Som du allerede har gjettet, stirrer apen og løven på hverandre.

14. Roxy og Quicksilver-logo

Roxy er et klesmerke for kvinner som eies av Quicksilver. Logoen består av to Quicksilver-logoer for å gjøre formen til et hjerte.

15. Sony Vaio-logo

Sony Vaio-logoen symboliserer integrasjonen av analog og digital teknologi. 'VA' danner en analog bølge og 'IO' representerer binær 1 og 0.

16. Tostitos-logo

Ser du de to menneskene som liker chipsen og dypper? Gjør meg sulten bare stirrer på den ...

17. Carrefour-logo

Denne franske internasjonale hypermarkedskjeden oversettes til 'kryss' på engelsk. Hvis du ser nøye etter, vil du legge merke til at den store “C” i det hvite rommet. De to pilene peker i motsatt retning.

18. Atlanta Falcons-logoen

nyttårsbøker for barn

Hvis du er sportsfan, er dette gamle nyheter for deg. For andre som aldri har lagt merke til det, er Falcon formet til å representere bokstaven 'F'.

19. Logo for London Symphony Orchestra

Ser du “LSO” -brevet eller en orkesterdirigent?

20. Hope for African Children Initiative-logo

Denne ideelle organisasjonen har et smart tegnet kart over Afrika, der kontinentet dannes ut av det hvite rommet som skiller et barn fra vergen.

21. Tour De France-logo

Det er en syklist i den logoen. Hint: Den gule er et hjul.

22. Milwaukee Brewers-logo

Spoiler: Milwaukee Brewers er et profesjonelt baseballlag fra Milwaukee, Wisconsin. Først ser du baseballvotten. Men hvis du ser nøye etter, kan du se 'm' og 'b.'

23. Unilever Logo

Unilever er en av de største produsentene av mat, drikke, rengjøringsmidler og personlig pleieprodukter. De produserer en enorm mengde forskjellige produkter, og de ønsket å gjenspeile dette i logoen sin. Hver del av logoen har en betydning. Du kan se bier, fugler, dna, mais, blomst, palme og mye mer inne i 'U'

24. Åtte logo

Et veldig interessant konsept, hver eneste bokstav er laget av tallet 8.

25. Chick-fil-a-logo

Chick-fil-a-logoen inneholder en kylling i C.

26. Northwest Airlines-logo

Først og fremst kan du se bokstavene N og W, de to første bokstavene i merkenavnet. Men det folk ikke ser er kompasset som peker mot Nordvest, en annen referanse til merkenavnet.

27. GreenLabs-logo

Treet er ment å representere hjernen, og vektlegge dermed den sterke intellektuelle evnen til selskapets ansatte. 'Green Labs,' skjønner du det?

28. Museum of London-logo

Ser ut som en fargerik logo, ikke sant? Designet representerer faktisk det geografiske området i London etter hvert som det vokste over tid.

29. Facebook Places-logo

Facebook Places, lar deg dele hvor du er med vennene dine, se hvor vennene er og oppdage nye steder. Dette for å konkurrere direkte med den nåværende lederen Foursquare. Når du ser på logoen, vil du merke at det er en 4 i firkant. Dette må være en hit på Foursquare.

30. Åtti-20-logo

Åtti-20 er et lite konsulentfirma. Liksom den surrealistiske grønne skjermen til The Matrix, vil Åtti-20 at vi skal lese ting i binær. 80:20-regelen, ellers kjent som Pareto-prinsippet, ble først observert av en italiensk ingeniør-slått-økonom med navnet Vilfredo Pareto (1848 - 1923).

Trikset er å se de mørke rutene som 1 og de lyse rutene som 0. Deretter leser topplinjen 1010000 og den nederste linjen 0010100, som representerer 80 og 20 i binær.

Del Med Vennene Dine: