30 må-ha skrifter for 2020

For noen mennesker kan typografi virke som en liten ting. Men når du er seriøs med det estetiske utseendet ditt, har typografi stor innvirkning på det du skriver ut med ordene dine. Typografi er stilen eller utseendet til trykksaker, og skriftene du velger har innvirkning på meldingen du sender.I våre daglige samtaler snakker vi med forskjellige toner og bøyninger. Men vi kan åpenbart ikke gjøre det for teksten vi legger ut på nettet eller skriver ut på papir.

Det er her ditt valg av skrift kommer inn! Det er tusenvis av skrifter å velge mellom, og alle disse skriftene gir sjarm og appellerer til den skrevne teksten. Hvorfor stoppe ved å bare skrive ut en streng med ord når du kan legge til litt personlighet i det ved å velge skrifttyper som passer til teksten?

Med riktig type skrifttype kan du sende ut vibrasjonene dine som om du er høyt, spent, formell, munter, leken eller stort sett alle andre følelser. Så lenge du velger den matchende skrifttypen for meldingen, vil du kunne formidle meldingen på en mer stilig og visuelt tiltalende måte.

Du kan få et bedre førsteinntrykk med teksten du vil at leserne skal se når du velger de riktige skriftene for titlene, underoverskriftene og innholdet ditt. Med de riktige skriftene kan du trekke øynene til delene av meldingen du vil at de skal fokusere på.

I år kan det å vite hvilke skrifter du kan laste ned online for å lage tekstpresentasjoner eller annet trykt materiale, gjøre en stor forskjell i hvordan du når ut til folk.

Måtte det være serif font ansikter eller sans serif stiler, du kan finne sjarmerende skrifttyper du kan bruke til kort, nettsteder, blogger - stort sett hvor som helst du trenger flotte skrifter å gå. Du kan velge mellom kursive stiler, alle store bokstaver, funky skrifttyper eller til og med tilsynelatende håndskrevne skrifttyper for å gi mer personlighet til teksten din.

Forskjellen det vil gjøre for leserne dine vil være noe det er verdt å merke seg! Vær forberedt på å høre utrop som 'Å, dette er så søtt!' når du bruker noen av de beste og mest sjarmerende skriftene på nettet. Her er 30 premiumskrifter som gjør at ditt neste design ser ekstra spesielt ut:

Innholdsfortegnelse

Mot

Mot

Against Typeface ble inspirert av blekk og fargetoner manuell håndtegnet børste for å gjøre en naturlig rotete, med alternative tegn i noen karakter av typen, kan du lage et stilig design, og ekstra ligatur kan hjelpe til god visning, bruk for merking, klær, filmscener, filmtitler, spillejobber eller coveralbum.

nedlasting

Trend Grov

Trend Grov

Trend, Trend Hand Made & Trend Rough er en skrift laget av lag, som tar utgangspunkt i en sans og en platefont. Det er resultatet av observasjon, søk og studier av de siste globale trendene. Trend prøver å fange opp estetikken til mote eller til og med mote i seg selv, og integrere elementer i en veldig populær og aktuell trend.

nedlasting

Skoeske

Skoeske

Shoebox er smart og søt. Den er håndtegnet med dobbeltbokstav for store og små bokstaver. Det fungerer bra i all-cap, og små bokstaver er en funky blanding med noen sammenlåsende ligaturer også.

nedlasting

Meieri

Meieri

Mairy font familie er en moderne sans serif font familie. Med 9 separate vekter fulgt av egne sanne kursiver. Meieriprodukter er plassert et sted mellom avrundede sans med humanistisk berøring. Det er en veldig fersk skriftfamilie og er overraskende fleksibel når det gjelder bruk av skjerm eller utskrift.

nedlasting

Sica

Sica

Sica-familien ble designet for å løse problemer knyttet til teknologi. Firkantet den har glatte kurver og litt avrundede terminaler som gjør den vennlig. Familien har tre bredder - kondensert, normal og utvidet - hver av dem med seks vekter og deres respektive kursiv, noe som resulterer i 36 skrifttyper.

nedlasting

Vivala Black

Vivala Black

Ideen bak Vivala Black var å lage et unicase-skrift med et høyt svart forhold som støtter en kompakt typografisk stil. De fire breddene til Vivala Black deler lignende beregninger, slik at de lett kan byttes ut i en teksttekst. Opentype-funksjoner er ligaturer, brøker, ordinaler, teller, nevnere og stilistiske veksler. Bruksområder er plakater, magasiner, emballasjedesign, bøker opp til bedriftsdesign.

nedlasting

Prada

Prada skrifttype

Prada er dristig, klassisk og morsom vintage-skript. Denne skrifttypen ble designet for å passe som overskrifter, skilting, plakat, logo, merke og emblem.

nedlasting

Dårlig humør

Dårlig humør

Badmood er en håndskrift skrift for flerbruksbruk: plakat, annonse, bryllupsinvitasjon , gratulasjonskort, merkevarebygging, t-skjorte design, etc. Den inneholder totalt 237 tegn og 60 alternative tegn å leke med. Bland og match de alternative karakterene i Badmood for å skape en attraktiv melding eller et håndlaget innhold.

nedlasting

Ilya-FY

Ilya-FY

Med sine myke og trekantede seriffer og sine runde former er Ilya FY en vennlig og skånsom displayfont. Dens høye etterkommere og etterkommere, enetasjes a, sjenerøse store bokstaver og andre fine detaljer gir Ilya FY et enestående utseende hvis du trenger en frisk og original typografisk venn for plakater, skilting, overskrifter og logotyper.

nedlasting

Vise frem

Vise frem

Showcase er en håndlaget font som består av et sett med typer som består av fire stiler, ett skript, en sans, en plate, sans mini og til slutt et sett med ornamenter og dingbats, alle laget for å jobbe sammen på samme språk. Det er inspirert av en penn som skriver forskjellige skrifttyper og ornamenter, og tilfeldig når inn i en harmonisk familie.

Showcase er veldig enkelt å bruke og gir stor allsidighet, kan brukes både i et magasin som en restaurant, gjennom vinduer, kafeer, og egentlig uansett du kan tenke deg!

nedlasting

Nexa Rust

Nexa Rust

Nexa Rust er et mangesidig skriftsystem som består av font-underfamilier Sans, Slab, Script, Handmade og Extras. Hver av disse underfamiliene inneholder en rekke skriftvekter som har et karakteristisk varmt, grovt utseende og viser noen få metningsgrader.

20 april stjernetegn

nedlasting

Få en

Få en

Getone er en eksotisk font med et moderne preg. Alle tegnene er designet “ut av esken” for å kombinere hverandre på en harmonisk måte. Getone kommer i ti stiler: tynn, ultralett, lett, vanlig, fet og kursiv. Er ideell for reklame og emballasje, festlige anledninger, redaksjon og publisering, logo, merkevare og kreative næringer, plakater og reklametavler samt web- og skjermdesign.

nedlasting

Stødig

Stødig

Steady er et skriftsnitt med personlighet. Den ble designet som et skjermsnitt som inneholder totalt 315 tegn og 126 alternative tegn for å forbedre designet ditt. Du kan bruke den som en logo, merke, insignier, emballasje, overskrift, plakat, t-skjorte / klær, gratulasjonskort og bryllupsinvitasjon .

nedlasting

Klassifisering

Klassifisering

Klassifiseringens attraktive sans-design ble funnet som en håndbokstavtittel på et stykke vintage noter kalt “My Hawaiian Souvenirs”. I løpet av 1940-tallet var den populære reisemåten til andre land med dampskip.

Dampskipspassasjerer ble tildelt innkvarteringen etter hvilken type passasje de booket (for eksempel førsteklasses og turist), og de var dermed i forskjellige nivåer av klassifisering.

nedlasting

Nefritt

Nefritt

Nefritt er en ren og myk familie med 14 stiler, 7 vekter og kursiv. Anbefales for tekst, magasin, bok, logo og merkevarebygging.

nedlasting

Korn

Crereal

Cereal er en fontfamilie designet av Carlos Fabian Camargo. De 8 skriftene fungerer i grupper eller uavhengige. Alle er designet for sammensetning av ord og uttrykk som trenger å kommunisere varmt og håndverksklima. På grunn av det høye fantasifulle innholdet er det nyttig å designe bokomslag, kort, logoer, plakater, bryllupsinvitasjoner, frimerker, etc.

nedlasting

Geogrotesk

Geogrotesk

Geogrotesque er en semi-modulær med en subtil avrundet finish. Alle tegnene er basert på det samme formelle prinsippet med dets tilsvarende optiske justeringer for å tilpasse systemet til et alfabet for tekster. Geogrotesque har blitt oppfattet som en visningsskrift i publikasjoner eller mellomlengde tekster, mest av alt tynn- og ultralettvekten som var ment å brukes i store størrelser.

nedlasting

Skogbrann

Skogbrann

WildFire er en ydmyk all-caps, display og san-serif font. Den fungerer for alle slags prosjekter, og har noen kule overraskelsesfunksjoner når du bytter til store bokstaver. De avrundede hjørnene gir det en varm og vennlig måte å gjøre det på. Fungerer ekstremt bra for merker, logoer og typebasert design.

nedlasting

Barrtrær

Barrtrær

Barrtrær er en blokkerende geometrisk sans serif-skrift som overholder strenge rutenettregler for å definere hjørnevinklene. Den tilsynelatende stive formen er temperert av de myke, avrundede hjørnene og de fine hakkede detaljene som er til stede i spisse vinkler i tegnene. Resultatet er en robust, retro, skrift som er hjemme i motebøker og i treskåret parkskilt.

nedlasting

Burford

Burford

Burford er en vakker lagbasert font. De pakken kommer med alle 18 lagdelte skrifttyper inkludert 5 baselag, 3 topplag, 5 bunnlag og 2 sett med grafiske elementer. De er strategisk laget for å bygge oppå hverandre, og skape en sammenhengende og brukervennlig lagbasert familie.

Burford Extras-settet bruker alle grunnleggende tastaturkarakterer - rundt 100 totale elementer per sett. De er designet for å gå spesielt med Burford og utfyller de forskjellige stilene perfekt. Settet inkluderer: bannere, grenser, hjørner, piler, linjeskift, stikkord, anker og mange flere!

nedlasting

Aria Pro

Aria Pro

Inspirasjonen til dette skriftet kom fra epigrafen på en ramme av det nittende århundre maleriet. Designeren var fascinert av inskripsjonens særegne hovedsteder, noe som førte ham til å fange ånden i de originale bokstavene, som var gjennomsyret av romantikken.

nedlasting

Erazm

Erazm

Erazm ble inspirert av bøker fra 30-tallet fra Polen. Fra noen få bokstaver skapte kunstneren et helt skrift - små og store bokstaver.

nedlasting

Musserende vin

Musserende vin

Et slankt, halvkoblet manus med smidige stående kurver, Spumante formidler den uformelle brusen til sin navnebror. Glattede brevformer med penselskrift spretter forsiktig langs grunnlinjen, og bokstavene varierer litt i skråstilling - egenskaper som sammen skaper en veldig menneskelig og innbydende stemning.

nedlasting

Panton

Panton

Panton fontfamilie inkluderer 34 vekter - 9 stående med 9 kursiv og 16 ikonsett som en bonus. Inspirert av de klassiske groteske skriftene, Panton er best egnet for overskrifter i alle størrelser, samt for tekstblokker som kommer i både maksimale og minimale variasjoner.

nedlasting

Kunstnerisk børste

Kunstnerisk børste

Artsy Brush ble inspirert av blekk og fargetoner manuell håndtegnet børste for å gjøre en naturlig rotete kan hjelpe til med god visning, bruk for merking, klær, filmbilde, bandlogo, filmtittel, spillejobber eller coveralbum.
Den kommer med 246 tegn inkludert store bokstaver, små bokstaver, tall, tegnsetting, valuta og aksenter.

nedlasting

Galano Classic

Galano Classic

Galano Classicpays hyllest til fortiden, preget av en moderat x-høyde og detaljer som det langstrakte benet av store bokstaver “R”, så vel som den tradisjonelle formede små bokstaver “g”, for bare å nevne noen få. Den kommer i 10 forskjellige vekter med matchende kursiv som inneholder 555 tegn per skrift. Det føles bra i små størrelser og lange tekstpassasjer også.

nedlasting

Brandon Grotesque

Brandon Grotesque

Brandon Grotesque er en sans serif-type familie med seks vekter pluss matchende kursiv. Det ble påvirket av geometriske stil sans serif ansikter som var populære i løpet av 1920- og 30-tallet, fontene er basert på geometriske former som er korrigert optisk for bedre lesbarhet.

Brandon Grotesque har et funksjonelt utseende med et varmt preg. Mens den tynne og den svarte vektene er gode til å utføre i skjermstørrelser, er lette, vanlige og mellomstore vekter velegnet til lengre tekster. Den lille x-høyden og de tilbakeholdne formene gir den en særegen eleganse.

nedlasting

Manhattan Darling

Manhattan Darling

Manhattan Darling Typeface ble opprettet som en skrifttype med to formål, med grov, ufullkommen, håndmalt karakter og en uregelmessig grunnlinje. Bruk store bokstaver for å lage en dristig, organisk håndmalt typografi, eller bruk små bokstaver for vakker merkevarebygging, logo design, invitasjoner, bryllupselementer, etc.

nedlasting

Globus

Globus

Fontfamilien Glober inkluderer 18 vekter - ni stående med ni kursiv. Det er preget av utmerket lesbarhet i begge deler - web- og utskriftsdesignområder, godt ferdige geometriske design, optimalisert kerning , utmerket ytelse og lesbarhet på nettet Glober-skriftstiler er anvendelige for alle typer grafisk design i nett, trykk, bevegelsesgrafikk osv. Og er perfekte for t-skjorter og andre gjenstander som plakater, logoer.

nedlasting

tjue

tjue

Venti er en geometrisk fontfamilie med en varm, lesbar karakter. Innbydende og allsidig, Ventis engasjerende form, subtile ufullkommenheter og menneskelig tone gjør det til et fristende valg for overskrifter, sitater og korte tekster.

nedlasting

Del Med Vennene Dine: