30 må ha nye, nye skrifter for 2020

Hvis du er designer, påvirker skriftene du bruker, seernes synspunkter. Å velge riktig skrift for et prosjekt er viktig. Noen ganger vil du ha en skrift som er lett å lese. Andre ganger vil du ha en skrift som er morsommere eller fancy.Det spiller imidlertid ingen rolle om du er designer eller til og med i typografi. Nye skrifter er morsomme for alle!

Sjekk ut de strålende nye skriftene nedenfor.

Innholdsfortegnelse

Core Circus

Core Circus

Core Circus er en morsom font, hvorav den ene har loddrette striper for å skygge i karakterene. Karakterene i denne familien kan også ha en dristig skygge som virkelig får dem til å pope. Core Circus har 20 skrifter i familien.

nedlasting

Spiker

Spiker

Clavo er en serif-skrift med 20 skrifter i familien. Det lokker leserne med subtile detaljer, klassiske former og tradisjonelle proporsjoner. Dette er en veldig lesbar skrift.

nedlasting

Gentona

Gentona

Gentonas viktigste formål er å være nøytral. Den ble designet for en rekke applikasjoner. Det er en sans-serif-skrift som er ren og ikke vil distrahere leseren. Det er 20 skrifter i denne familien.

nedlasting

Grotesk nivå

Grotesk nivå

Denne fontfamilien har 18 skrifter. Dette er en veldig profesjonell skrift, men den er fortsatt interessant. Noen bokstaver har uventede, men subtile, skråstillinger.

nedlasting

16 april dyrekretsen

Tur

Tur

Voyage er et vintage, kursivt skript. Det er 3 skrifter i denne familien. Karakterene er glatte og innbydende. Det er lette og dristige alternativer.

nedlasting

Rullepenn

Rullepenn

Rolling Pen er et nydelig, lett skript som etterligner et blekk penn . Denne fontfamilien har 5 skrifter. De tynne linjene gjør denne fonten til en fryd å lese.

nedlasting

Festlige brev

høytidsbrev

Dette er en fet skrift uten sans-serif. Det er en ideell skrift for overskrifter, siden alle bokstaver er store. Det finnes en rekke stiler i denne familien på 19 skrifttyper.

nedlasting

Aparo

Aparo

Aparo er en unik skrift som har både tynne linjer og fet skrift. De tynne linjene legger til detaljer og får frem karakterene. Aparo er et manus.

nedlasting

Zulia Pro

Zulia Pro

Zulia Pro er et skript som fremhever noen tegn med dristige krøller. Denne skrifttypen er basert på ekte kalligrafi. Denne fonten vil sikkert muntre opp noen.

nedlasting

Fyldig klassiker

Fyldig klassiker

Encorpada Classic er en familie på 14 skrifttyper. Det er en serif-skrift og har uventede prikker innebygd i tegn, noe som virkelig får dem til å poppe.

nedlasting

Forbud

Forbud

Dette er en familie på 8 skrifter. Alle bokstaver er store og har en kantet følelse av dem. Dette ville være et godt valg for en kurs.

nedlasting

Serif-nivå

Serif-nivå

Niveau Serif er en utradisjonell serif-skrift. Små bokstaver ‘i’ er fremhevet med en diamant i stedet for en standard prikk. Selv om denne skrifttypen er dristig, er den fremdeles profesjonell.

nedlasting

Kailey Force

Kailey Force

Denne fontfamilien inneholder 3 skrifter: ulykkelig, skygge og kombinert. Kailey force er et fristende manus, men det er sannsynligvis mest hensiktsmessig for fritidsbruk.

nedlasting

Dorica

Dorica

Dorica er en familie på 14 serif-skrifter. Selv om dette er en serif-skrift, har bokstavene litt ekstra kurve. Dette er en morsom, profesjonell font.

nedlasting

Naiv

Naiv

Naiv er ideell for overskrifter, gitt at alle bokstaver er store. Hver karakter har en liten krøll, noe som gir den en vintage følelse. Det er 6 skrifter i denne familien.

nedlasting

Lust Script

Lust Script

Lust Script er et veldig dristig, kurvet skript. Det vil sikkert fange leserens oppmerksomhet. Det er to skrifter i denne familien, som begge føles overbærende å lese.

nedlasting

Kefa II Pro

Pensel Pro

Kefa II Pro har 16 skrifter i familien. Det er en serif-skrift som har overraskende horisontale linjer. Denne kantede fonten er perfekt for profesjonell bruk.

nedlasting

Fru Lollipop

Fru Lollipop

Fru Lollipop har 14 morsomme skrifter i familien. Dette er en prangende skrift, men den er lett å lese. Tegn skilles med betydelig plass.

nedlasting

139 engelnummer

Pannebånd

Pannebånd

Cinta er en sans-serif-skrift med 20 skrifter i familien. Tegn er strukturert av tynne, svingete linjer. De fleste former er tradisjonelle, men det er noen ekstra kurver som virkelig får oppmerksomheten din.

nedlasting

Grotte

Grotte

Grota er en morsom font, fordi alle tegn er omtrent like høye. Bokstaven ‘i’ er spesielt fengende, da den har to horisontale linjer og en fet prikk. Det er 12 skrifter i denne familien.

nedlasting

Kiddy Kitty

Kiddy Kitty

Kiddy Kitty har 11 skrifter og er en sans-serif-skrift. Noen tegn minner om et skript, noe som gjør skriften fristende.

nedlasting

Fire årstider

Fire årstider

Denne skrifttypen er et tynt, høyt skript. Noen bokstaver er fremhevet med ekstra krøller eller løkker. Det er 11 skrifter i Four Seasons-familien.

nedlasting

Jeg dukker opp

Jeg dukker opp

Appareo er en familie på 9 skrifter. Alle de 9 skriftene er morsomme, fordi de hver har en annen tekstur. Alle disse teksturene gjør at fonten føles autentisk.

nedlasting

Le Havre Titling

Le Havre Titling

Som navnet antyder, er denne fonten ideell for titler. Det er 7 skrifter i Le Havre Titling, som alle har høye, kantede bokstaver.

nedlasting

Sketchnote-skrifttypen

Sketchnote-skrifttypen

Denne familien på 5 skrifter emulerer notater i en skissebok. Tegn ser litt rystende ut, men er fremdeles leselige. Denne realistiske fonten kan brukes til stor bruk.

phoenix åndedyr

nedlasting

Rullebane

Rullebane

Pasarela er en veldig ren familie på 5 skrifter. Tegn er tegnet med tynne streker, som ikke vil distrahere leseren.

nedlasting

Autentiske etiketter

Autentiske etiketter

Hvis du prøver å finne en form for en etikett, kan autentiske etiketter være skrifttypen for deg. Denne skrifttypen har et stort utvalg etiketter som du kan sette innholdet på.

nedlasting

Mistral

Mistral

Denne skrifttypen har kurver der du minst forventer den og diamant aksenter på 'i' og 'j' tegn. Denne majestetiske fonten har 5 skrifter i fontfamilien.

nedlasting

Madurai Slab

Madurai Slab

Madurai Slab har forbløffende 54 skrifter i familien. Dette betyr at det er en font for enhver anledning. Denne skrifttypen er en fin blanding av kurver og rette linjer.

nedlasting

Supra

Supra

Denne skrifttypen ser ut som en ganske standard sans-serif-skrift, men en nær observatør vil sette pris på de subtile detaljene. Det er 17 skrifter i denne familien.

nedlasting

Husk at skrifttypen din bør imøtekomme mer til seerens behov enn din glede. Vågale, morsomme skrifttyper er absolutt fine å se på, men er ofte ikke passende for store tekstblokker.

Del Med Vennene Dine: