30 enkle gleder du kan sette pris på i tøffe tider

De fleste av oss går gjennom livet på jakt etter lykke de mest sofistikerte stedene. Og i våre ville oppdrag for unnvikende lykke, har vi en tendens til å savne eller overse de tingene som virkelig betyr noe.Sannheten er at verden rundt oss vrimler av enkle og grunnleggende, men utrolig tilfredsstillende gleder som vi kan øve på for et sunt og gledelig liv. Vi trenger bare å ta en pause og legge merke til det.

Vi har samlet en liste over de 30 beste enkle gledene som kan gjøre en ellers kjedelig og kjedelig dag til en fantastisk.

Innholdsfortegnelse

1. Å være utenfor

Å tilbringe tid utenfor lar deg få et pust av frisk luft mens du gleder deg over skjønnheten til Moder Natur, som er langt i å heve humøret ditt. Og hvis du tilbringer tid utendørs på en varm, solrik morgen, er det også mye vitamin D å glede seg over.

2. Å se noen du er glad i

slags kjærlighet

701 betydning

Uansett hvor lenge du har vært sammen med dem, kan synet av noen du elsker få hjertet til å hoppe over et slag. Du kan umiddelbart glemme bekymringene og problemene dine, om enn midlertidig.

3. Å være hjemme alene

Ingenting slår følelsen av å være hjemme alene, spesielt når alle andre har vært borte et par dager. Du kan trekke deg tilbake til et lite hjørne på rommet ditt og delta i øyeblikk av selv- speilbilde når du prøver å koble til igjen med høyere kraft.

4. En solrik ettermiddag etter en regnfull morgen

En varm, solrik ettermiddag etter en kjedelig, regnfull morgen er det perfekte symbolet på gjenfødelse. Det er en fin måte å avslutte dagen på en frisk tone.

5. En kopp kaffe

søndag sitater

Det er noe magisk med å unne deg en kopp god, gammel kaffe. Uansett tidspunkt på dagen, har kaffe en måte å smelte sorgen vår og løfte humøret.

6. Dans

De fleste av oss ble født med to venstre ben. Men det betyr ikke at du ikke kan bryte et trekk. Slå den danse gulvet og la rytmen ta deg bort uansett hvordan den vil.

7. Å gå barbeint i gresset

Når gikk du sist ute barfot? For evig tid antar jeg. Vel, hvorfor ikke prøve det i dag. Følelsen er himmelsk. I tillegg tilbyr du bena gratis massasje.

8. Lytte til musikk fra arkivene

Vi har alle det ene sporet som får oss til å gjenoppleve barndomsminnene. Enten det er La Isla Bonita av Madonna eller Coward of the Country av Kenny Rogers, aldri gå glipp av sjansen til å lytte til favorittsporet ditt fra år tilbake.

9. Høre riktig sang i riktig øyeblikk

beste studielisten YouTube

Noen ganger kan du føle deg trist, deprimert og leter etter en sang som kan muntre deg opp. Du slår på radioen for å fange opp favorittmorgenprogrammet ditt og boom, den rette sangen spiller, forviser tristheten din for godt.

5858 nummer

10. Ta et langt, avslappet, varmt bad

Et varmt bad er avslappende nok. Men et langt, varmt bad er virkelig en opplevelse utenom denne verden. Du kan krydre det ved å diffundere essensielle oljer i vannet.

11. Motta en håndskrevet post

Verden har siden blitt digital, og håndskrevne e-poster er ikke lenger på moten. Imidlertid er det en magisk følelse som følger med å motta en håndskrevet post. Det er en fin måte å gå helt tilbake til, før internett tok over.

12. Sove under nyvasket laken

Vi har alle opplevd denne. Friske og rene laken har en måte å heve humøret vårt og fremme sunn søvn. Og ja, det er rikelig med vitenskapelig forskning som støtter det.

13. Møte en gammel venn

Lov om tiltrekning

Venner kommer og går. Så hvis du er velsignet med en gammel venn, vær så glad for dem. Enda bedre, avtale å møte dem og mimre om de gode, gamle dager.

14. Kjører med vinduene nede

For en fantastisk måte å cruise på gatene i byen! Enda bedre, du kan prøve dette trikset på langdistanse. Å kjøre med vinduene ned gjør at du kan nyte frisk luft mens du også tar med deg severdighetene.

15. Stjernekikk

Stjernekikk er en gammel tradisjon som aldri har mistet sin sjarm, uansett hvor ofte den praktiseres. Du kan enten velge å stargaze alene eller med partneren din.

16. Å se på solnedgangen

Los Angeles City Under Orange Sunset

Er det noe mer idyllisk syn enn at solen dypper under den klare blåblå himmelen? Solnedganger er virkelig utrolige severdigheter, spesielt der det er en stor vannkropp i bakgrunnen.

17. Sov på en regnfull dag

Lydene av regn som banker lett mot vinduet om natten er en av de mest beroligende og beroligende opplevelsene du noensinne vil ha ved sengetid. Det er alt som trengs for å gå i søvn.

18. Å finne penger du aldri visste at du hadde

Å, den opplevelsen når en 100 dollar regning dukker opp fra jeans som du hadde på deg for måneder siden. Det er et klassisk eksempel på hvor plutselig formuen din kan endre seg.

19. Å ha en lang samtale med en verdsatt venn

En lang samtale med en venn du virkelig setter pris på er en fin måte å bruke tid på. Spesielt hvis samtalen dreier seg om et ambisiøst prosjekt dere to planlegger sammen.

20. Ser en flott film

Kvinne som ser Netflix på sin bærbare datamaskin

De fleste filmer er ment å inspirere, utdanne og underholde. Å se en film som oppfyller disse kriteriene er en annen enkel glede som kan øke din lykke eksponentielt.

21. Lesing av en god roman

Å lese en roman som er full av spennende plott, heroiske gjerninger og utrolig humor, kan bare være det du trenger når du er borte en kjedelig dag.

22. Gå på stranden

En varm, solrik ettermiddag som går på en sjarmerende strand som puster inn frisk luft fra havet, er en av de mest terapeutiske opplevelsene.

23. Motta et tilfeldig kompliment

Du har ikke gjort noe som er verdig oppmerksomhet, men så gir noen deg bare et tilfeldig, men ekte kompliment. Det er en enkel gest som kommer langt.

24. Hjelpe noen i nød

Vennlighet Sitater

Det er den følelsen av personlig oppfyllelse som kommer når du går ut av veien for å hjelpe en venn eller slektning i nød.

25. Når et nettsted lastes raskt

Spør alle som ofte bruker internett om noen av tingene som gjør dagen deres. Og en rask lastehastighet på nettstedet vil definitivt vises på listen.

26. Forteller virkelig morsomme vitser

Å knekke en vits som etterlater alle i masker, er en annen enkel glede som kan konvertere et kjedelig øyeblikk til et interessant.

27. Når noen forteller deg at de har tenkt på deg

Kvinne som lyver og leser et kjærlighetsbrev

Det er betryggende å vite at noen verdsetter og setter pris på deg, så mye at du opptar tankene deres selv når du ikke nødvendigvis er i nærheten.

28. Nyt en naturskjønn utsikt

En pittoresk utsikt over det bølgende landskapet og frodige grøntområder observert fra et utsiktspunkt! Hvilket syn kan være mer fantastisk enn dette?

29. Motta uventede gode nyheter

En plutselig god nyhet, som å vinne et stipend eller få en forfremmelse, teller også blant de enkle gledene som inspirerer til lykke.

30. Når en baby sovner i armene dine

Baby-bærer

Opplevelsen av at en baby til slutt går i søvn i armene dine etter øyeblikk av rocking er virkelig fantastisk. Og hvis babyen er din egen, kjenner du følelsen.

Pakk opp

Verden er full av enkle gleder som kan inspirere til håp og lykke hos oss, hvis vi bare stoppet for å legge merke til det.

Del Med Vennene Dine:

bok om dukker som våkner til liv