32 beste Hallmark-julefilmer, rangert av Holiday Cheer

Hva mer ser du på? beste Hallmark julefilmer

Everett samlingJeg har sett mange av de beste Hallmark-julefilmene i mitt liv. Liker mye. Og tilsynelatende, det har mange av dere også: 68 millioner, for å være nøyaktig. Det er hvor mange seere som fulgte med på Hallmark Channels niende årlige Countdown to Christmas-programmering i fjor.

Som Glamour en gang forklart, å se disse filmene er ikke lenger en guilty pleasure – det er avtale-TV. Fra uoffisielle drikkespill til en brukervennlig app, det har blitt kult å være hjemme og se to personer i gensere bli forelsket i en by som heter som en Bath & Body Works-krem.

Det gjelder spesielt i år, når jeg tror vi alle trenger litt julestemning mer enn noen gang før. Jeg mener, hva er en bedre distraksjon enn eskapistisk underholdning om en kvinne som finner kjærligheten i høytiden?

For det formål vil Hallmark Channel og Hallmark Movies & Mysteries sende 40 nye feriefilmer i år. Nettverket har også gjort flere fremskritt de siste årene mot økt mangfold i historiefortelling og rollebesetning. Selv om det absolutt ikke er perfekt, og fremgangen kom alt for sent, er det oppmuntrende å se.

Jeg er sikker på at mange av disse nye filmene vil bli høytidsklassikere, men i mellomtiden skal vi rangere de beste Hallmark-julefilmene av all tid . Se mine valg nedenfor. Alle sendetider er i østlig tid, men du kan også streame dem på Hallmark-filmer nå .

Det har vært et stressende år, men du kan i det minste stole på at Hollywood kommer igjennom med feriejubelen. Tross alt, hva er mer avslappende enn å se en overarbeidet kvinne bli forelsket i en juletrebonde? Så dekomprimer med Alle Jingle Ladies , vår guide til de beste feriefilmene.


32. Frøken jul (2017)

Å juletre. Den offisielle trefinneren for byen Chicago, det passende kallenavnet Miss Christmas, bruker hele året på å lete etter den perfekte granen. Selvfølgelig, i den siste strekningen - med bare 10 dager til tenningsseremonien - lærer hun at de må finne en erstatning. Et perfekt timet brev fra en ung gutt med både en enslig far og det han beskriver som det perfekte treet fører frøken jul til Wisconsin og kanskje til romantikk.

Sendes 11. desember kl. 06.00 og 24. desember kl. 10.00.

31. En veldig lystig blanding (2013)


Alice drar for å møte sine fremtidige svigerforeldre i julen foran forloveden Will, en arbeidsbesatt byfyr (selvsagt), og ender opp strandet på flyplassen med tapt bagasje og en ubrukelig telefon. Hun møter tilfeldigvis den hun tror er Wills bror Matt ved bagasjedisken – spoilervarsel: nei! – og de to drar hjem. En bilulykke, to hjernerystelser og utallige tilfeller av feil identitet senere, må Alice avgjøre mellom den sjarmerende hjembyhelten og den kjedelige bedriftslederen.

Sendes 3. desember kl. 06.00, 9. desember kl. 08.00, 20. desember kl. 02.00 og 24. desember kl. 04.00.

30. Jul ved siden av (2017)

Jesse Metcalfe spiller passende hovedrollen som en suksessfull forfatter av livsstilsbøker for ungkarer som, når de blir overlatt til å ha ansvaret for niesen og nevøen sin til jul, henvender seg til en juleelskende nabo for å få hjelp til å endre sine måter.

håndverk for en regnværsdag

Sendes 7. desember kl. 18.00, 21. desember kl. 02.00, 23. desember kl. 20.00 og 1. januar kl. 05.00.

29. Jul i kjærlighet (2018)

Ellie er en talentfull håndverker som også lager et slemt Kringle-bakverk - det deres lille Missouri-by er kjent for - og dermed må administrere sjefen Nick som flyr hele veien fra San Francisco for å sjekke virksomheten. Han har på seg dress og fine sko på sin første dag og blir nådeløst latterliggjort for hvor mye han skiller seg ut, noe som sier mye om Hallmarks visjon om Missouri.

Til tross for ertingen begynner Nick og Ellie å falle for hverandre, ettersom han vokser til å elske Kringle-industrien og hjelper Ellie med å utvikle en profesjonell håndverksvirksomhet. Han har imidlertid lurt henne - han er faktisk arvingen til Kringle-formuen og ønsket å automatisere bakeprosessen. Men nå som han har laget en enkelt Kringle selv, endrer han melodien, og de lever alle lykkelige i deres evighet.

Sendes 8. desember kl 12.00. og 27. desember kl. 02.00.

28. Gran Crazy (2013)

Innhold

Gran Crazy drar nytte av en av mine favorittferietroper: En travel karrierekvinne har ikke tid til jul før hun plutselig ender opp – gisp! – arbeidsledig, singel og driver familiens bytreområde. Der kjemper hun med en ekkel utleier som truer med å legge ned virksomheten deres. Vil en søt kunde hjelpe redde dagen? Satser på at du kan gjette!

Ingen kommende sendetider.

27. På 12. juledag (2015)

Innhold

Mitch, en ferie Scrooge, gjenoppdager sesongens magi etter at hans mangeårige beundrer Maggie tar på seg å levere 12 julegaver som hjelper til med å tenne en gnist i ham for både høytiden og Maggie.

Sendes 2. desember kl. 08.00, 14. desember kl. 02.00, 22. desember kl. 18.00 og 1. januar kl. 12.00.

26. Slem eller hyggelig (2012)

Innhold

Det er så mye jul i denne filmen at det er vanskelig å tro at Hallmark hadde noe magisk til overs etter produksjonen. Krissy Kringle, spilt av Hilarie Burton, mottar ved et uhell Santa's Naughty or Nice-bok hjem til seg på Candy Cane Lane og setter ut for å avsløre de som har vært slemme. Hun lærer imidlertid snart en viktig lekse: De fleste lener seg mer hyggelig enn slem.

Ingen kommende sendetider.

25. Hatten av for jul! (2013)

Innhold

I et klassisk tilfelle av nepotisme, ber eieren av en sjarmerende julehattebutikk sin leder for 10 år Mia (Haylie Duff) om å lære opp sønnen Nick til den åpne lederstillingen hun hadde sett på. De to baken hodet til Nick interesserer seg for Mias sønn og begynner å se appellen til småbylivet.

Sendes 18. desember kl. 04.00.

24. Se for deg en perfekt jul (2019)

Innhold

En vellykket fotograf har en uventet pause fra jobben og reiser hjem for ferien for å tilbringe tid med bestemoren. I en vill vending ender hun egentlig opp med å pleie nabogutten og falle for onkelen hans i prosessen.

Sendes 19. desember kl. 08.00, 23. desember kl. 14.00 og 31. desember kl. 22.00.

23. Veien til jul (2018)

Innhold

One Tree Hill Chad Michael Murray spiller Danny, en robust og verdslig filmprodusent som vender tilbake til Los Angeles utelukkende for å hjelpe moren sin med å produsere sin live julespesial. Der er han sammen med showets daglige produsent, Maggie, som ikke lenger er god nok og med rette er forbanna.

Hun legger klagene til side for forestillingens beste, og de legger ut på en juleturné på tvers av landet for å finne steder der kule juleting skjer. Maggie gjenforener Danny med sine fremmedgjorte søsken, og de kommer til Vermont for live-showet, hvor det umiddelbart blir klart Maggie og Danny er forelsket og vil være sammen for alltid. Jeg gråt.

Sendes 23. desember kl. 06.00.

22. Gift deg med meg til jul (2017)

Innhold

En brudebutikkeier i en liten by ved navn Madeline må planlegge et bryllup i siste liten for en overraskende kjølig brud, som på en eller annen måte ikke er stresset av den stramme tidslinjen. Tvilsomt, sikkert. Naturligvis kommer brudens filmstjernebror Jonny Blaze for å hjelpe og gjør det filmstjernene er best til: Fri til alle han møter, inkludert Madeline.

Sendes 3. desember kl. 12.00, 10. desember kl. 04.00, 15. desember kl. 12.00 og 22. desember kl. 22.00.

21. Mingle hele veien (2018)

Innhold

Hallmark er familievennlig, men jeg er her for Brant Dougherty, øyegodteriet du kjenner og elsker som Noel Kahn fra Ganske små løgnere . Når det gjelder handlingen, er det klassiske Hallmark: Mer eller mindre for å få moren hennes av ryggen, lager den triste singeljenta Molly en app, Mingle All the Way, som forbinder brukere med falske datoer for feriefester. Genialt, faktisk, eller i det minste var det i 2018, da feriefester fortsatt var en ting. Uansett, Molly kommer i kontakt med Jeff (Dougherty), en annonsefyr som også i all hemmelighet bruker Molly for å få en forfremmelse. Høres det ut som Hvordan miste en fyr på 10 dager ? De to må til slutt komme rent, men det spiller ingen rolle for noen, for nå elsker de hverandre virkelig.

Sendes 20. desember kl. 04.00 og 21. desember kl. 20.00.

20. Snow Bride (2013)

Innhold

Det var en gang i min ikke så fjerne fortid da jeg så denne filmen minst en gang i uken. Takk, DVR! Tabloid-reporter Greta krasjer bilen sin på vei for å få en scoop på det ventende forlovelsen til en senators sønn, og blir deretter på en eller annen måte en del av historien som gjest av familien deres i ferien. Underveis må hun bestemme hvor langt hun vil gå for en historie – og for kjærligheten.

Ingen kommende sendetider.

19. Kjærlighet på Thanksgiving Day Parade (2012)

Innhold

Ikke la deg lure av Thanksgiving i tittelen: Dette er klassisk Hallmark Christmas. Midtvesten Emily ( O.C. 's Autumn Reeser) har en heltidsjobb med å koordinere Windy Citys Thanksgiving Day-parade. (Som en side, jeg er ikke sikker på hvorfor Hallmark tror Chicago sysselsetter så mange feriefeirere—se Miss jul, ovenfor – men som Chicagoaner selv støtter jeg det fullt ut.)

I år må Emily tolerere hjelpen fra en velstående konsulent Henry, som ønsker å øke fortjenesten. Uff! Det viser seg at de finner ut at julen har mer enn penger og parader. Hvem visste det?

Ingen kommende sendetider.

18. Jul under Wraps (2014)

Innhold

Til slutt en opptreden av Hallmark-kjæresten Candace Cameron Bure, som spiller hovedrollen som Dr. Lauren Brunell. Dr. Brunell har sikte på et drømmefellesskap i Boston, men må først utholde en overlegestilling i avsidesliggende Alaska for å fylle cv'en hennes. En sjarmerende lokal Andy lærer henne at det faktisk kan være mer i Alaska – og livet – enn hun opprinnelig trodde.

Sendes 2. desember kl. 16.00, 18. desember kl. 12.00 og 27. desember kl. 12.00.

17. En brud til jul (2012)

Innhold

En spirende interiørdesigner ved navn Jessie gir en garanti for sin tredje forlovelse – ved alteret, ikke mindre – og sverger romantikk. Det vil si, inntil hun møter matchen sin i den kronisk singelen Aiden, som satser vennene sine på at han kan overbevise en kvinne om å gifte seg med ham innen jul. Han ber Jessies hjelp til å dekorere ungkarsblokken sin, og da er alle spill av.

Ingen kommende sendetider.

16. Julehytta (2017)

Innhold

En del av tjenestepiken for den uheldige forelskede Lacey inkluderer å forberede bruden Avas familiehytte for parets bryllupsreise. Du skjønner, legenden sier at hvis nygifte tilbringer sin første natt der, vil evig kjærlighet følge etter. Lacey ringer B.S., men når hun ender opp nedsnødd på hytta sammen med Avas bror, kommer sannheten frem.

Sendes 3. desember kl. 16.00, 16. desember kl. 22.00 og 27. desember kl. 18.00.

15. La det snø (2013)

Innhold

Candace Cameron Bure kommer tilbake som bedriftsleder Stephanie og tilbringer dagene frem til jul i Maine og planlegger å desimere de elskede tradisjonene til en familieeid lodge. Selvfølgelig er ingen immun mot festlig feriemat, og Stephanie er intet unntak, spesielt når hytteeiernes sønn Brady blir involvert.

Sendes 2. desember kl. 02.00, 7. desember kl. 12.00 og 26. desember kl. 06.00.

14. En kongelig jul (2014)

Innhold

En annen Hallmark-ledende dame Lacey Chabert spiller hovedrollen som en fryktet vanlige med blåsnippbakgrunn, som finner ut at hennes europeiske kjæreste faktisk er en prins. Kan hun beile til den misbillige familien hans i tide til jul?

Sendes 4. desember kl. 06.00, 14. desember kl. 18.00 og 26. desember kl. 08.00.

13. Jul på Graceland (2018)

Innhold

Kellie Pickler spiller Laurel Cooper, en alenemor som ble sendt til hjembyen Memphis sammen med datteren for å avslutte en stor avtale. Hun tilbringer imidlertid mesteparten av tiden sin der, og henger med datteren sin, eldste venninne Sally og eks-kjæresten Clay. Avtalen går selvsagt ikke gjennom, men i løpet av en uke havner Laurel og Clay sammen igjen, og Laurel slutter i jobben og flytter tilbake til Memphis for henne lykkelig til alle dager.

Sendes 18. desember kl. 08.00 og 28. desember kl. 04.00.

12. Mistelteinløftet (2016)

Innhold

Et tilfeldig møte mellom to julehatende fremmede spilt av Jaime King og Luke MacFarlane resulterer i mistelteinløftet, en pakt som skal hjelpe dem å navigere i feriekomplikasjonene deres sammen. Men de oppdager snart at kontrakten deres kan være mer enn forretning.

Sendes 17. desember kl. 04.00 og 28. desember kl. 06.00.

11. En pepperkakeromantikk (2018)

Innhold

Arkitekt Taylor er i ferd med å få en forfremmelse og en clutch-flytting til Paris. Men først må hun lage et pepperkakehus som er større enn livet og representere firmaet sitt mot deres rivaler i en feriekonkurranse dømt av ordføreren. Greit. Hun får den søte konditoren Adam til å hjelpe seg, og de vinner både konkurransen og hverandres hjerter. Taylors sjef sier da at hun fikk Paris-kampanjen og må reise på julaften. Hva skjer, spør du? Vel, la oss bare si at Taylor alltid vil være kjent som jenta som ikke dro til Paris.

Sendes 11. desember kl. 06.00, 22. desember kl. 04.00 og 30. desember kl. 08.00.

10. Jul på Pemberley Manor (2018)

Innhold

Når julen nærmer seg, blir en storbybegivenhetsplanlegger, Elizabeth, bedt om å organisere en feriefestival i en liten by i Connecticut, som vil kreve deltagelse av milliardæren eneboer William. Filmen er løst basert på Stolthet og fordom , men hovedpersonene heter William Darcy og Elizabeth Bennett, så det burde fortelle deg alt du trenger å vite om handlingen. Når det er sagt, er det en lysende stjerne: Foreldrefellen Meredith Blake kommer tilbake som Elizabeths høye sjef. Hun er, som du forventer, ren perfeksjon.

Sendes 4. desember kl. 16.00, 9. desember kl. 06.00, 19. desember kl. 14.00 og 31. desember kl. 12.00.

9. Minner om julen (2018)

Innhold

Christina Milian spiller hovedrollen som Noelle, en pengeforvalter som vender tilbake til hjembyen for å selge barndomshjemmet hun arvet og for å delta på den årlige julegallaen i mellomtiden. Der gjenoppdager hun kjærligheten til julen og blir også lovlig forelsket.

Sendes 14. desember kl. 08.00.

8. En desemberbrud (2016)

Innhold

Laylas fetter gifter seg med sin eksforlovede i julen – ai – og mannen som er ansvarlig for å introdusere brudeparet, Seth, ber Layla være hans date. Uten andre tilbud sier hun ja, og så forteller han alle i resepsjonen at de er forlovet, noe som tvinger Layla til å holde på med påskuddet til det til slutt ikke er påskudd lenger.

Sendes 7. desember kl. 02.00, 14. desember kl. 16.00 og 27. desember kl. 08.00.

7. Jingle Bell Bride (2020)

Innhold

Nytt av året er Jingle Bell Bride, der bryllupsplanleggeren Jessica må til Alaska for å finne en sjelden blomst til en kjendisklient. Alaska er tilsynelatende full av hjelpsomme og kjekke lokalbefolkningen (se Jul under innpakning, ovenfor), og Jessica er ikke immun mot sjarmen til denne eller den lille byen.

Sendes 15. desember kl. 02.00 og 24. desember kl. 20.00.

6. En juleomvei (2015)

Innhold

En snøstorm tvinger to reisende, Paige og Dylan, til å trekke seg ned på et flyplasshotell i Buffalo på vei til NYC. Paige prøver å komme seg hjem for å møte foreldrene til forloveden før bryllupet hennes, og selv om han nylig har vært knust, henter Dylan styrken til å hjelpe henne å prøve. Paret legger i vei og havner på en helt uventet (men bedre) vei.

Sendes 12. desember kl. 12.00, 15. desember kl. 20.00, 26. desember kl. 12.00 og 30. desember kl. 14.00.

5. Den søteste julen (2017)

Innhold

Si hei igjen til Lacey Chabert, som spiller den ambisiøse konditoren Kylie. Kylie kommer til finalen i den definitivt ekte amerikanske pepperkakekonkurransen, bare for deretter å få ovnen hennes til å gå i stykker. Hun kaller eksen sin Nick, som en gjør, og han stikker inn for å redde dagen og stjele hjertet hennes.

Sendes 10. desember kl. 12.00, 13. desember kl. 06.00 og 29. desember kl. 02.00.

4. En Cookie Cutter Christmas (2014)

Innhold

To mangeårige venninner og nå kolleger i utdanning må legge til side forskjellene sine for skolens årlige innsamlingsfestival og kakebake-off. Det er vanskelig å gjøre når den virkelige premien som står på spill er kjærligheten til den enslige, søte pappaen James. Til syvende og sist lærer de alle at du ikke kan stå i veien for ekte kjærlighet.

Sendes 4. desember kl. 04.00, 15. desember kl. 06.00, 21. desember kl. 16.00 og 31. desember kl. 02.00.

3. Jul hos Cartwright's (2014)

Innhold

Den arbeidsløse alenemoren Nicky søker på en sesongjobb hos Cartwrights varehus, men blir avvist av en leder i håp om å holde den attraktive butikksjefen Bill for seg selv. På oppmuntring om hvem som kanskje er den virkelige nissen, kler Nicky seg deretter ut som butikknissen i stedet og setter snart Bill øverst på ønskelisten. Får hun det hun vil i år?

Sendes 3. desember kl. 14.00, 11. desember kl. 08.00, 23. desember kl. 04.00 og 30. desember kl. 06.00.

2. Jul på bestilling (2018)

Innhold

Er det 3. oktober? Fordi Jonathan Bennett (a.k.a. Aaron Samuels fra Slemme jenter ) spiller hovedrollen som arbeidsnarkoman arkitekt Steven i denne Hallmark-filmen. Han jobber bokstavelig talt så mye at han ansetter en kvinne, Gretchen, til å pynte i salene hans (ordspill ikke ment) og tjene som juleambassadør for å hjelpe den besøkende familien å ha det gøy mens han jobber. Men hvem kan motstå ferieglede? Ikke Aaron Samuels!

Sendes 3. desember kl. 02.00, 7. desember kl. 06.00, 15. desember kl. 14.00 og 27. desember kl. 12.00.

1. Det er jul, kveld (2018)

Innhold

LeAnn Rimes spiller hovedrollen som en absolutt engel som redder Franklin, Pennsylvanias skoledistrikt fra å miste kunst- og musikkprogrammene sine med en spektakulær juleinnsamlingskonkurranse. (Hun synger, selvfølgelig.) Underveis forelsker hun seg i Franklins musikklærer og datteren hans. Duh.

Sendes 19. desember kl. 04.00 og 31. desember kl. 14.00.

Allison Duncan er en forfatter basert i Chicago.

Del Med Vennene Dine: