4 morsomme og flørtende måter å vise litt hud på uten å blotte alt

Kanskje er det de økende temperaturene, eller kanskje det er den lette solkysset gløden vi allerede har. Uansett årsak, nå er det rett på den tiden av året når vi begynner å klø etter å vise litt mer hud - men fortsatt ønsker å forbli elegante og, um, fullt kledd. Fordi, la oss innse det, utover stranden er ikke bare bh-topper desidert lite flatterende for de fleste, men utseendet faller også litt sjenert for passende.indianske bøker for småbarn

Her er fire måter vi viser litt mer hud denne sommeren uten å blotte alt.

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskelig Person Skjørt Shorts Dame Solbriller Tilbehør Tilbehør og Kvinne

BFA, Style Me Grace , Atlanterhavet Stillehavet

Ladylike Crop Tops. En krympet topp trenger ikke å minne om en titt ut av Uvitende eller få deg til å føle deg halvnaken. Med et skjørt med høyt midje – som avslører akkurat det perfekte skinnet – kan trenden være ganske elegant.

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneskelig Person Skjørt Fottøy Solbriller Tilbehør Tilbehør Kjole og Kvinne

Hippie Hippie Milkshake , Spred mote , Amlul

Åpne rygger. Hvis du foretrekker å dekke til foran, balanser det ut ved å slippe løs litt bak. Enten det er en dyp baklinje, eller bare en overdreven utskjæring (for de som trenger litt mer støtte), dra nytte av den jakkeløse sesongen og vis litt hud!

Bildet kan inneholde Tanesha Awasthi Klær Klær Menneskelig Person Solbriller Tilbehør Tilbehør Robe og mote

Jente med kurver , Getty Images, Pretty in the Pines

Interessante utskjæringer. Fake crop-top-looken ved å velge en kjole eller topp med utskjæring i midjen. Denne sommerlige stilen avslører ikke noen cleavage, krever at du går uten BH eller eksponerer hud som kan føles upassende. Kort sagt, det er en fin måte å tilføre litt stil til en ellers enkel silhuett.

Bildet kan inneholde Klær Klær Menneske Person Solbriller Tilbehør Tilbehør Kvinne Kvinne og erme

Noe marine , Motespisere , Med kjærlighet fra Kat

Off-the-skulder. Dette er kanskje en av våre favoritt sommertrender. Den smigrer enhver kroppstype, lar oss hengi oss til litt av vår bohemske side, og er en morsom og enkel måte å vise litt hud på denne sommeren. Enten det er en elegant ballongerme eller en uformell volanghals, er det en off-the-skulder look for enhver anledning denne sommeren.

Del Med Vennene Dine: