4 må-ha-funksjoner for Dog Walking Service-appen

Personer som har travle tidsplaner kan ta hjelp av en app for hundevandring som WAG. Wag er en populær app for hundevandring etter behov. Dyreeiere som leter etter pålitelige tjenester for kjæledyrpleie, kan laste ned appen og velge forskjellige typer hundeturer.På denne måten vil hundevandrere besøke ønsket sted og imøtekomme etterspørselen etter tjenesteforespørsler.

On-demand hundevandringsapper vil være et innbringende alternativ for kjæledyrseiere som ønsker å starte virksomheten med den minste investeringen. Dermed kan en engangsinvestering gi livstidsgevinsten.

I følge IBIS World er nettoverdien av hundevandringsvirksomhet 907 millioner dollar, og virksomheten forventes å vokse med tre prosent årlig .

Innholdsfortegnelse

Arbeid av appen

  1. Den brukervennlige plattformen til appen vil hjelpe kjæledyrseiere å koble seg til tjenesteleverandører. Dyreeiere kan laste ned brukernes app og sende forespørsler til nærliggende hundevandrere.
  1. Hundevandrere kan få tilgang til og svare på forespørsler i sanntid via tjenesteleverandørenes app.
  1. Etter å ha valgt tjenestene, kan kjæledyrseiere betale gjennom flere betalingsportaler.

Sjekk ut følgende tips til bygg din egen hundevandringsapp som Wag .

Må ha funksjoner

  • Spor kjæledyret ditt

Wag-appen har den innebygde GPS-en som kan spore tjenesteleverandørers og kjæledyres live beliggenhet. Denne funksjonen er kalt 'Puppy Tracker' i appen. Foruten live sporing assistanse, kan du laste opp bilder og live poop varsler alternativer i appen. På denne måten kan du opprette en avansert versjon av den eksisterende appen.

Funksjoner som avansert søk hjelper brukerne med å finne tjenesteleverandører i nærheten. Dermed vil tjenester bli levert på minimum tid.

  • Sikkerhetsalternativ

On-demand-apper er kjent for å gi brukere en rask løsning og komfort på alle måter. Dyreeiere legger vekt på sikkerheten til sine kjæledyr, og derfor vil en sikkerhetsfunksjon forbedre appens generelle syn.

Gjennom en sikker app kan brukere stole på og betale via en integrert betalingsplattform.

Bedriftseiere kan også få rapporter relatert til bestillinger, forespørsler og provisjoner gjennom bedriftseiernes app. Ved hjelp av avansert analyse kan de angi provisjonspriser.

Dyreeiere og hundevandrere kan laste ned appene og opprette profiler. Tjenesteytere må legge til informasjon om dem. Dermed kan eiere sjekke profilene sine og få innsikt i dem.

  • Anmeldelser

En app som Wag er designet for å gi nøyaktig informasjon relatert til hundevandrere. Dyreeiere kan skrive og legge til anmeldelser som vil hjelpe andre å vite detaljert informasjon relatert til hundevandrere.

231 engelnummer
  • Bildealternativ

Gjennom push-varsler vil dyreeiere bli varslet om informasjon relatert til hundene sine. De kan be om bilder som enkelt kan sendes gjennom appen. Å legge til slike funksjoner vil skape tillit blant brukerne.

Ovennevnte funksjoner er essensielle for å skape det neste Uber for hundevandring app . Her er noen forslag som teknologikyndige må vurdere når de bygger appen fra brukernes synspunkt.

Krav til mobilapp

Intuitivt grensesnitt: Med enkle ord kan vi korrelere et intuitivt grensesnitt med brukernes mentale modell. Derfor bør appen utformes deretter. Eksperter og erfarne fagpersoner kan hjelpe til med å bygge slike strukturer.

Lett å bruke: De brukervennlige funksjonene og menyen er forutsetninger for en brukervennlig app. Dermed kan brukerne forstå formatet og bruke appen.

Meldingsplattform i app: Brukere kan enkelt komme i kontakt med tjenesteleverandører og få øyeblikkelige detaljer.

Responsivt webpanel: Et responsivt panel gjengir justeringen av websider på flere enheter, vindusstørrelser og skjermer.

Del Med Vennene Dine: