40 kjærlighetsavsnitt for å gjøre din vesentlige andre spesiell

Disse kraftige linjene fra Kool and the Gang’s track “(When You Say You Love Somebody) In the Heart” minner oss om en hovedregel om kjærlighet. At det må uttrykkes kontinuerlig av alle partnere for at forholdet skalerer nye høyder.Imidlertid er det vanligvis en utfordring å finne de rette ordene for å fange din kjærlighet og tilbedelse til partneren din, spesielt for par som har vært sammen i en rimelig periode. Og bare å skrive 'Jeg elsker deg' i en tekstmelding, e-post eller kjærlighetskort vil bare ikke klippe det. Den gamle og slitne linjen sjarmerer ingen i vår tid.

Derfor må du gå en ekstra mil og gjøre et avsnitt som umiddelbart vil wow partneren din og få dem til å føle seg virkelig verdsatt.

Følgende er noen av de mest søte og romantiske kjærlighetsavsnittene du kan skrive til partneren din.

Innholdsfortegnelse

Elsker avsnitt for ham

glad ung mann med smarttelefon i sengen om natten

1. Kjære, det er trygt å si at du er hele min grunn til å være i live. Det er også trygt å si at jeg har blitt veldig forelsket i deg. Etter alt vi har vært igjennom, demonene vi har kjempet og tristheten vi har utholdt ... er vi fortsatt sammen. Alt vi har gått gjennom har gjort oss sterkere. Vi er ustoppelige. Vår kjærlighet er for kraftig, og vi kan overvinne hva som helst.

2. Tror du på magi? Jeg gjorde det ikke første gang jeg så på deg. Jeg trodde plutselig på magi i det øyeblikket. Det føltes som om du hadde trylleformulert meg første gang vi låste øynene. Nå er jeg for alltid trollbundet. Skjønt å elske deg med en lidenskap jeg ikke engang kan beskrive. Jeg er glad for forbannelsen min som trekker meg til deg, for jeg ser det som en velsignelse.

3. Jeg kunne sagt det en milliard ganger, men det ville fortsatt ikke være nok til å vise dybden og bredden av min kjærlighet til deg. JEG ELSKER DEG. Jeg kan ikke si det nok. Jeg har falt for folk før, men aldri som dette. Du er eksepsjonell, og jeg er så glad for at du valgte å være min.

4. Jeg elsker deg et sted der det ikke er tid eller tid. Min kjærlighet er evigvarende, stadig voksende og alltid tilstede. Min kjærlighet til deg kjenner ingen grenser. Jeg ble tiltrukket av deg og din sjel på en måte jeg ikke kan forklare. Det var som jeg bare visste, her er han. Det var det. Han er det. Du vil aldri vite hvor mye du betyr for meg. Jeg kan bare fortelle deg at sjelen min vil elske deg for alltid.

5. Jeg vet at jeg sier at jeg elsker deg hele tiden, men det er ikke nok. Disse tre ordene kan ikke beskrive hvordan jeg føler deg. Du får magen min til å snu og hendene mine rister. Jeg har aldri elsket noen så mye som jeg elsker deg, og jeg tror ikke jeg noen gang vil elske noen så mye igjen. Du er alt jeg noen gang har ønsket og hatt behov for. Jeg er så glad i deg, du er alt mitt, hele mitt hjerte, min verden.

6. Det er utrolig kjærligheten og omsorgen du gir meg til daglig. Det er uovertruffen, jeg tror jeg er tryggere med deg. Det er derfor jeg gir meg alt til deg, for livet mitt er perfekt med deg, du er en støtfangerpakke, og jeg lover å elske deg og gi deg alt du trenger, må Gud velsigne deg kontinuerlig for meg, fordi du virkelig fortjener mye mer enn jeg kan gi deg. Jeg elsker deg så mye.

7. Det startet med å ønske å tilbringe mer tid med deg. Jeg var ikke engang sikker på hva det var den gang, bare denne følelsen jeg hadde av å ville ha mer. Mer tid, mer informasjon om deg, mer av din tilstedeværelse generelt. Jeg vil gjøre unnskyldninger for å se deg, stille spørsmål, komme opp til deg på arrangementer, være på samme sted samtidig. Jeg visste ikke at det var kjærlighet da, jeg visste bare at jeg måtte finne en måte å være rundt deg. Det var et så enkelt behov. Og det er det fortsatt. Jeg trenger deg i livet mitt. Jeg må være rundt deg. Din tilstedeværelse, ditt smil, deg selv. Du gjør meg så glad.

8. Jeg vil at du skal vite at du er det viktigste i livet mitt. Du er grunnen til at jeg gjør alt. Når jeg reiser meg om morgenen, føler jeg meg så takknemlig for hvert sekund jeg har med deg og har her på jorden. Du gir livet mitt mening, du gir dagene mine en slik glede, du er grunnen til at jeg smiler. Takk for at du var sammen med meg, for at du ble med på denne reisen gjennom livet. Din kjærlighet er alt for meg.

9. Kjærlighet kommer ikke fullformet. Det er et frø som vokser. Selv når tider er vanskelige, ikke forbann mørket og hold lyset ditt brennende. God morgen min sjarmerende.

engel nummer 126

10. Folk sier alltid at man ikke skal legge alle egg i en kurv, som et sikkerhetsmiddel. Men baby, jeg ga deg hele mitt hjerte og kjærlighet, og du har vist deg å være verdig til alt, og mye mer. Du er rett og slett enestående og én av en million. Jeg har aldri hatt noen grunn til det angre sa ja til deg for tre år siden, og jeg vil bare si takk for at du er den mest fantastiske partneren noensinne. Jeg elsker deg på nytt i dag, nå og for alltid kjære.

11. Noen ganger virker du og jeg som en vill drøm, men det er en drøm jeg vil gå i oppfyllelse. Det virker så umulig. At jeg skulle finne deg, den ene personen i denne verden som passer meg så fullstendig og som gjør meg så lykkelig. Noen ganger når vi er sammen, vil jeg se over, og du vil gjøre noe lite - noe dumt som å lete etter noe å spise i kjøleskapet eller klø på ryggen, kanskje - og den ene lille tingen forårsaker denne økningen i hjertet mitt. Jeg kan ikke tro at jeg er personen som får dele disse øyeblikkene med deg, disse små, tilsynelatende ubetydelige øyeblikkene. Jeg trodde aldri dette ville være slik min villeste drøm ville være, men jeg er så glad for at de har gått i oppfyllelse.

12. Kjærligheten vi har er større enn noen av historiebøkene vi har lest. Du er min ridder i skinnende rustning, og jeg er din eventyrprinsesse. Det er ingen mer perfekt fortelling om kjærlighet å fortelle. Vår kjærlighetshistorie er fylt med eventyr, lidenskap og tillit. Vi vil aldri gi opp hverandre. Uansett hvilken motgang som kommer vår vei. Jeg vil sørge for at vi alltid vil leve lykkelig.

13. Årene vi har tilbrakt sammen som partnere har vært de beste årene i mitt liv så langt. Du har vært en stor kilde til velsignelse for meg, og har hjulpet meg å vokse i alle aspekter av livet. Jeg er en bedre person på grunn av deg, og jeg vil bare at du skal vite at jeg aldri vil bytte din kjærlighet til noe. Din kjærlighets verdi er livet for meg, og med håp gleder jeg meg til årene som kommer med deg. Mange hurrarop til din kjære, og til en lykkelig evighet for oss. Muah.

14. Ekte kjærlighet måles ikke av hvor fort du faller, men hvor engasjert du er til partneren din. Jeg ville gå til månen og tilbake for å styrke forholdet vårt og sørge for at vi alltid er sammen. Min kjærlighet til deg er udødelig og vokser alltid. Bli hos meg for alltid.

15. Hva kan jeg si? Du har vært der for meg gjennom alt. Jeg vet at vi kjemper, men hvert forhold har sine opp- og nedturer. Jeg føler meg så komfortabel med deg. Det er så lett å snakke med deg - jeg føler at jeg kan fortelle deg hva som helst. Jeg er så stolt av å si at du er min beste venn og kjæresten min - du betyr verden for meg. Jeg elsker deg så mye!

16. Det vi har sammen er unikt. Det er et spesielt bånd som er sterkt og ubrytelig. Vi kan klare oss gjennom alt vi møter, og vi blir bare sterkere fra prøvelsene vi møter sammen. Sammen er vi sterke. Å være sammen med deg har gjort meg til et bedre menneske, og jeg kan ikke tro at jeg fant deg. Helt siden jeg møtte deg, vil jeg aldri la deg gå. Attraksjonen som du og jeg deler er en som er så intens, og jeg vil aldri være atskilt fra deg.

17. Når jeg tenker på perfeksjon, kommer du umiddelbart i tankene. Jeg ønsket å Takk skal du ha for å være så perfekt som du er. For å være lyset som leder meg gjennom mørket. Å forestille meg livet mitt uten deg på dette tidspunktet er umulig, og jeg ville bare fortelle deg det.

18. Du er min verden. Jeg har ærlig talt blitt veldig forelsket i deg, og jeg er ikke redd for å si det. Vi har vært gjennom tykt og tynt, og vi går fremdeles sterke. Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten deg ved min side. Jeg er gal på deg, og jeg kan ikke engang forklare alle disse følelsene inni meg.

19. Du er en slik gave til meg. Å ha deg i livet mitt er en slik velsignelse. Hver dag takker jeg Gud for at du er i livet mitt og at du er ved min side. Jeg er så velsignet å kunne kalle deg min og bli kalt din. Jeg ber om at jeg alltid vil kunne gi deg det du trenger i livet, og at du alltid vil være der for å holde i hånden min, og at du vil fortsette å gå med meg på denne reisen som vi kaller livet.

20. Du vet ikke hvor mye du betyr for meg, og kanskje det kan være grunnen til at du beveger deg enda en centimeter unna meg. Jeg må fortelle deg at jeg allerede er avhengig av deg - bare Gud har makten til å fjerne din kjærlighet fra hjertet mitt. Jeg elsker deg så mye, den mest fantastiske mannen i verden. Jeg elsker deg med lidenskap min kjære kjæreste.

Kjærlighetsavsnitt for henne

Asiatisk jente som bruker Tinder-appen

1. En dag som er din stemme annull, er å bety en ufullstendig. For med stemmen din kommer den sjelsmeltende latteren som er alt jeg trenger for å ha en flott og lykkelig dag. Jeg håper min får deg til å føle det samme. God morgen Cherie.

Fiskene kvinne negative egenskaper

2. Alt du gjør ... Måten du spiser, måten du smiler på, slik navnet mitt ruller av tungen din ... Det er alt som holder meg i gang. Det gir meg så mye glede å se deg være deg. Jeg vil aldri gi oppmerksomhet til noen andre fordi jeg elsker å gi den til deg. Dagen da du ble født, regnet det. Egentlig regnet det ikke selv, men himmelen gråt for å miste den vakreste engelen!

3. Jeg gleder meg til å være ved siden av deg. Jeg savner å være sammen med deg, da jeg er den lykkeligste personen når du er i nærheten. Vi kan være fra hverandre, men du er alltid her inne i hjertet mitt.

4. Jeg vet ikke hva jeg gjorde for å fortjene noen så fantastisk som deg. Men jeg er så takknemlig for å ha din kjærlighet, støtte og kjærlighet. Takk for at du er deg, og for at du har meg ved din side. Din tilstedeværelse i et rom gjør at lyset mitt føles så mye lettere, og hjertet mitt lengter etter deg når du er langt borte fra meg. Nå som vi er milevis fra hverandre, kan jeg ikke vente til vi er sammen igjen. Når jeg ser deg igjen, vil jeg aldri forlate din side. Du er den eneste personen i verden jeg kan tenke meg å bygge et liv med. Fra de dårlige tider til de fantastiske tider, med både hjertesorg og latter, er du fortsatt min person.

5. Jeg ville bare fortelle deg hvor mye jeg setter pris på å ha deg i livet mitt. For å hjelpe meg gjennom de dårlige tider og være der for å hjelpe meg å feire de gode tider, setter jeg pris på alle øyeblikkene vi deler sammen. Det er ikke nok ord i ordboken til at jeg kan fortelle deg hvor takknemlig jeg er for å ha deg i livet mitt. Jeg er så heldig å ha deg ved min side. Alt du gjør for meg blir aldri lagt merke til. Jeg vet ikke hva jeg gjorde for å fortjene noen så fantastisk som deg, men jeg er evig takknemlig for å ha din kjærlighet, støtte og kjærlighet. Takk for at du er deg, og for at du har meg ved din side.

6. Jeg håper du vet hvor mye du betyr for meg. Du er en så viktig del av livet mitt. Faktisk er du sentrum i livet mitt. Alt jeg gjør er for oss, og jeg håper du vet at jeg alltid prøver å gjøre det rette som vil gjøre forholdet vårt sterkere. Du har inspirert meg til å være den beste versjonen av meg selv som jeg muligens kan være, og jeg håper at jeg på en eller annen måte kan betale deg for alt du har gjort for meg. Uten deg ville jeg vært en helt annen person. Du har lært meg så mye om livet, og på grunn av deg vet jeg virkelig hva kjærlighet er.

7. Jeg lover deg å ta vare på deg for alltid. Jeg gir deg mitt ord om at jeg vil flytte fjell for deg om nødvendig. Jeg vil holde deg ute av skade. Jeg vil være alt du trenger til enhver tid. Uansett hva du ber om meg, vil jeg gjøre det, fordi du er kjærligheten i livet mitt. Du er mitt alt. For alltid.

8. Jeg skulle ønske du kunne forstå dybden av min kjærlighet til deg. Kanskje du vil ha tårene av lidenskap for å vite at et hjerte som dette fortsatt eksisterer. Jeg er så avhengig av å elske deg at jeg ikke lenger kan kontrollere hvordan jeg føler for deg. Jeg vil bare si at jeg elsker deg!

9. Min kjærlighet til deg har ingen begynnelse og ingen slutt. Det er syklisk, som livet. Det flyter stadig, som havene. [Og} Det er like grenseløst som himmelen og like stort som universet. Når jeg ser ansiktet ditt, ser jeg fortiden min, nåtiden og fremtiden min. Når jeg holder hånden din, føler jeg at alt inni meg utvides. Du er mitt alt. Jeg vil elske deg for alltid.

10. Verden min føles mørk når du ikke er her. Selv når jeg er ute under en skyfri himmel, føles det som om det er tåke over alt. Før deg var verden fylt med så mange lys, gatelys, stjerner, månen og solen. Nå føles det som om du er det lyseste lyset i livet mitt. Det ville forklare hvorfor jeg føler meg så varm rundt deg, hvordan du gir meg energien og styrken til å holde ut gjennom mine mørkeste timer. Du skinner også strålende nok til at jeg vet at jeg alltid vil finne veien tilbake til deg.

11. Vår kjærlighet er noe som er virkelig spesielt, og det er ingen annen kjærlighet som vår i verden. Jeg føler at jeg har vunnet i lotteriet med deg, noen som er så spesiell og magisk, som gjør livet mitt og verden tusen ganger bedre bare ved å være der. Når jeg ser på deg, vet jeg at jeg virkelig har truffet jackpotten. Alt du trenger å gjøre for å varme hjertet mitt er å være den kjærlige, omsorgsfulle personen du er. Sammen kan vi gjøre så mye og hjelpe hverandre med å realisere drømmene våre fordi vi virkelig har en kjærlighet som er spesiell.

12. Det vil komme en dag i livene våre når du vil spørre meg om jeg elsker livet mitt eller deg mer. Jeg vil si at jeg elsker livet mitt mer. Du vil bli sur og forlate meg, og det du ikke vet er at livet mitt er deg! Jeg vil slutte å elske deg når en blindmaler klarer å male lyden av rosenblader som faller ned på det usynlige teppet til et slott som ikke eksisterer!

13. Når jeg er sammen med deg, er jeg annerledes, men på en god måte. Jeg smiler og ler mer, og jeg trenger ikke å late som at alt er i orden. Med deg kan jeg slippe fasaden og bare føle og uttrykke alt virkelig. Jeg føler meg ikke lenger såret og alene, og i stedet føler jeg meg trygg og elsket. Du er så lett å snakke med, å åpne opp for. Og i sin tur resonerer alt du sier med meg som ingen andre. Du har vist meg at det i denne verden fylt med apati er det en person som kan elske meg for den jeg virkelig er. Jeg setter stor pris på at du er her, for med deg er jeg annerledes. Med deg er jeg lykkelig.

14. Du er vakrere enn en sommersolnedgang i havhorisonten. Du er mer fantastisk enn det frodige landskapet på et fjell. Du skinner lysere enn stjernene på landet. Du er mer forlokkende enn noen sang som noen gang ble sunget. Jeg hadde ikke sett hva den virkelige betydningen av skjønnhet var før jeg fant deg.

15. Du er min match laget i himmelen. Det er aldri et sekund der du ikke er der for å løfte meg opp når jeg trenger deg. Jeg er så utrolig heldig å ha krysset stier med deg i begynnelsen. Det har ført oss til dette vakre punktet i livene våre. Et punkt der jeg oppdager at jeg ikke kan vente med å bygge med deg, vokse med deg og møte fremtiden med deg. Du er alt jeg noen gang vil ha hos en kvinne. Jeg vil aldri ha noe eller noen andre. Det kan jeg love.

16. Du har en gave, en gave til et språk som ingen andre enn du forstår. Det er som om du er en oversetter, en som kjenner det stille språket i mitt hjertes lengsel. Du vet og forstår hva jeg trenger på en måte ingen andre kan. Du kjenner igjen hva jeg føler når jeg til og med har vanskelig for å gjenkjenne hva det er jeg går gjennom eller hva jeg trenger. Din kjærlighet, tålmodighet og omsorg har tillatt meg å vokse. Jeg føler meg så full av kjærligheten min til deg. Det er som om hjertet mitt har utvidet seg til å slippe det hele inn, som om verden min har blitt større, slik at den kan gi plass til alt det gode som kommer til meg gjennom deg.

17. Du har alltid vært min største tilhenger og fan. Du har alltid hatt ryggen og i øynene dine, jeg kan ikke gjøre noe galt som har bygget meg selvtillit gjennom livet mitt. Takk, kjære, for at du elsker meg ubetinget og for alltid! Du har gjort meg til den mannen jeg er i dag, og jeg vil alltid elske deg av hele mitt hjerte. Folk sier at de vil gjerne ha en kone som vil gjøre hva som helst for mannen hennes. Jeg har det i deg, og jeg setter pris på alt du gjør og alltid har gjort i livet mitt. Du vil være kjærligheten i mitt hjerte til evigheten.

indianerhistorier for barn

18. Du har inspirert meg til å være den beste versjonen av meg selv. Jeg håper at jeg på en eller annen måte kan betale deg for alt du har gjort for meg. Uten deg ville jeg vært en helt annen person. Du har lært meg så mye om livet, og på grunn av deg vet jeg hva kjærlighet er.

19. Du er kanskje ikke her ved min side, men jeg har deg alltid i hjertet mitt. Jeg drømmer om berøringen din, duften din, du smiler ... alt om deg! Jeg kunne bare ikke vente med å ha deg tilbake igjen i armene mine.

20. Du er min beste venn. Personen jeg kan fortelle alle hemmelighetene mine til, den første personen jeg vil snakke med når jeg våkner, og den siste personen jeg vil snakke med før jeg går i dvale. Når noe godt skjer med meg, er du den første personen jeg vil fortelle. Når jeg er plaget av noe, eller hvis jeg får dårlige nyheter, er du den jeg går til for å få trøst og støtte. Men du er så mye mer for meg enn en venn, du er mitt livs kjærlighet. Du er min venn, min kjæreste, min trøst og min styrke. Jeg er så heldig å ha deg. Jeg ville bare at du skulle vite hvor glad jeg er for å ha deg i livet mitt.

Konklusjon

Har du slitt med å uttrykke din ubesvarte kjærlighet til din nærmeste? Ikke nå lenger. Kjærlighetsavsnittene som vi har fremhevet her, vil hjelpe deg å pleie forholdet ditt.

Del Med Vennene Dine: